АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

РОЗБИРАННЯ І СКЛАДАННЯ АВТОМАТА

Читайте также:
  1. Баланс підприємства як найважливіша форма звітності, його структура та джерела даних для складання.
  2. І МЕХАНІЗМІВ АВТОМАТА
  3. Мета, структура і техніка складання форми № 1 « Баланс»
  4. Методика складання бібліографічного огляду
  5. Методика та техніка складання балансу.
  6. Порядок складання Звіту про власний капітал.
  7. Послідовність складання звіту про рух грошових к.
  8. Приєднати магазин до автомата.
  9. Приклад поетапного складання
  10. Проектування технологічного процесу складання вузла.
  11. Производство ампул и их подготовка в технологии инъекционных препаратов. Изготовление ампул на полуавтоматах

Розбирання автомата може бути повним і неповним. Повне розбирання автомата здійснюється для чищення його при значному забрудненні, після перебування його під дощем, у піску чи снігу, при переході на інше мас­тило і для ремонту. У всіх інших випадках виконується неповне розбирання.

Розбирається і складається автомат на столі або на чистій підстилці. Частини і механізми складають у по­рядку розбирання. Поводитися з ними слід обережно, не класти одну частину на іншу, не прикладати зайвих зу­силь, не робити різких ударів.

Неповне розбирання автомата виконується так:

1. Відокремити магазин (мал.). Утримуючи автомат за шийку приклада чи цівку, правою рукою охо­пити магазин, великим пальцем натиснути на засувку, подати нижню частину магазина вперед і відокремити його. Після цього перевірити, чи не залишився патрон у патроннику, для чого перевести перевідник донизу, від­вести рукоятку затворної рами назад, оглянути патронник, відпустити рукоятку затворної рами і спустити курок з бойового зводу.

2. Вийняти пенал з приладдям (мал.). Притиснути пальцем пра­вої руки кришку гнізда приклада так, щоб пенал під дією пружини вийшов з гнізда; розкрити пенал і вийняти з нього протирку, йоржик, викрутку, вибивач і шпильку. Якщо ав­томат зі складаним прик­ладом, то пенал знаходи­ться в кишені сумки для магазинів.

3. Відокремити шомпол (мал.). Відтяг­нути кінець шомпола так, щоб його головка вийшла з-під упора на основі муш­ки, і витягти шомпол до­гори.

4. Відокремити дуловий гальмо-компенсатор.

5. Відокремити кришку ствольної ко­робки (мал.). Лівою рукою охопити шийку при­клада, великим пальцем цієї ж руки натиснути на виступ напрямного стерж­ня поворотного механізму; правою рукою підняти вго­ру задню частину кришки ствольної коробки і відо­кремити кришку.

6. Відокремити поворотний механізм (мал.). Утримуючи ав­томат лівою рукою за ший­ку приклада, великим пальцем цієї ж руки натис­нути на виступ напрямно­го стержня поворотного механізму до виходу його п'ятки з повздовжнього паза ствольної коробки, підняти задній кінець на­прямного стержня і вий­няти поворотний меха­нізм з каналу затворної рами.

7. Відокремити затворну раму із зат­вором (мал.). Продов­жуючи утримувати авто­мат лівою рукою, правою відвести раму назад до упора, підняти її разом із затвором і відокремити від ствольної коробки.

8. Відокремити затвор від затворної рами (мал.). Взяти затворну раму у ліву руку затвором догори, правою рукою відвести затвор на­зад, прокрутити його так, щоб' головний виступ за­твора вийшов з фігурного вирізу затворної рами, і висунути затвор уперед.

9. Відокремити газову трубку зі ста­левою накладкою (мал.). Утримуючи ав­томат лівою рукою, пра­вою надіти пенал для приладдя прямокутним отвором на виступ зами­кача газової трубки, по­вернути замикач від себе до вертикального поло­ження і зняти газову труб­ку газової камери.

Послідовність неповного розбирання автомата повто­ріть за скороченою схемою (мал.).

Складання автомата здійснюється в зворотній послі­довності. Під час складання необхідно звіряти номери частин і механізмів автомата.

 


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)