АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Про надання послуг

Читайте также:
  1. Адміністративна процедура при надання адміністративних послуг.
  2. Алгоритм діагностики і надання допомоги хворим з політравмою на догоспітальному етапі
  3. Алгоритм надання допомоги хворим з пошкодженням хребта і спинного мозку на догоспітальному етапі
  4. Баланс товарів і послуг
  5. Вартість наданих послуг та порядок розрахунків
  6. Ви приступили до надання допомоги дорослому постраждалому на місці події. Він без свідомості й лежить на животі. У якому випадку Ви перевертаєте постраждалого на спину?
  7. Ви приступили до надання допомоги дорослому постраждалому на місці події. Коли Ви займетесь визначенням наявності пошкоджень опорно-рухового апарату?
  8. Ви приступили до надання допомоги постраждалому на місці події. Він без свідомості й лежить на животі. Ви перевернули його на спину. Постраждалий не дихає. Ваші дії далі.
  9. Види адміністративних послуг.
  10. Види аудиторських послуг та особливості їх надання.
  11. Види соціальних послуг Державної служби зайнятості
  12. Визначення місця даного готелю на ринку туристичних послуг. Охарактеризувати контингент мешканців та середній рівень завантаженості протягом року і порівняно з минулим

Договір

«___»____________ 201___ року м. Запоріжжя

 

Сторона 1: Споживче товариство «Майстри життя», ідентифікаційний код 39875442,
у особі Голови Товариства Образцова Олексія Сергійовича, який діє на підставі Статуту, протоколу загальних зборів № 1 від 01.07.2015 року, надалі іменоване як ТОВАРИСТВО, з однієї сторони та

 

Сторона 2:___________________________________________________________________, ідентифікаційний код _____________________, у особі _________________________________, який діє на підставі ______________________, надалі іменоване як ПАРТНЕР, з другої сторони,

разом іменовані як Сторони,

 

уклали цей договір про надання послуг про наступне:

 

Терміни, що вживаються у цьому договорі:

Вартість товарів та/або послуг – вартість товарів та/або послуг суб’єкта підприємницької діяльності, які встановлені для реалізації товару, надання послуг фізичним та юридичним особам за законодавством України за ціною, без урахування знижки, передбаченої цим Договором.

Держатель корпоративної картки ТОВАРИСТВА – це будь яка юридична або фізична особа за законодавством України, яка на законних підставах володіє та користується корпоративною платіжною карткою ТОВАРИСТВА з метою здійснення за її допомогою безготівкового розрахунку за отримані товари та/або послуги.

Звітній період – це один календарний місяць яка відраховується з дати підписання договору.

Знижка – це сума грошових коштів, сплачених у безготівковій формі за допомогою корпоративної платіжної картки ТОВАРИСТВА, яка підлягаю поверненню шляхом безготівкового переказу на рахунок ТОВАРИСТВА та розраховується у відсотках від суми кожної окремої операції, здійсненої за допомогою корпоративної платіжної картки ТОВАРИСТВА.

Інформування про товари/та послуги – це будь-які дії, які здійснює ТОВАРИСТВО з метою розповсюдження серед держателів корпоративної картки ТОВАРИСТВА достовірної інформації про кількість, якість, асортимент тощо товарів та/або послуг шляхом, у тому числі шляхом розміщення інформації на дошках-оголошеннях за місцем свого розташування, на своєму сайті в мережі Internet, проведення спеціальних зборів держателів корпоративних карт та у будь-який інших не заборонений законодавством спосіб.

Товари та/або послуги – це будь-які товари та/або послуги, які платно надає суб’єкт підприємницької діяльності будь якій фізичній чи юридичні особі за законодавством України за місцем свого знаходження, через торгівельні мережі, через Internet, або у будь-який інший спосіб не заборонений законодавством України. Під розуміння товару та/або послуг у цьому Договорі не розповсюджується будь який товар та/або послуги, які заборонені до реалізації/надання законодавством України чи були реалізовані/надані суб’єктом підприємницької діяльності без належного на це спеціального дозволу, який є обов’язковим згідно із чинним законодавством України.

 

1. ПРЕДМЕТ ДОГОВОРУ

1.1.ПАРТНЕР доручає, а ТОВАРИСТВО бере на себе зобов’язання проінформувати держателів корпоративної карти ТОВАРИСТВА про товар та/або послуги, які платно надає ПАРТНЕР юридичним та фізичним особам.

1.2.ПАРТНЕР зобов’язується надати ТОВАРИСТУ знижку на товари та/або послуги, які були оплачені держателем корпоративної карти ТОВАРИСТВА шляхом безготівкового розрахунку за допомогою корпоративної картки ТОВАРИСТВА відповідно до встановленої ПАРТНЕРОМ вартості отриманих товарів та/або послуг, у розмірі ____________ відсотків від оплаченої вартості отриманих товарів та/або послуг шляхом перерахування розміру знижки на рахунок ТОВАРИСТВА, відкритий в _________________, МФО_______ за наступними реквізитами:

__________________________________________________________________________

у строк _________ днів з ____________________________________________________.

1.3.За результатом звітного періоду ТОВАРИСТВО та ПАРТНЕР підписують двосторонній акт приймання передачі придбаних/наданих товарів та/або послуг та розміру отриманої знижки у строк ________ днів з дня закінчення звітного періоду.

1.4. Документами, що підтверджують виконання ТОВАРИСТВОМ зобов'язань перед ПАРТНЕРОМ є: протоколи, акти, інші подібні документи підписані сторонами, листи, списки юридичних та фізичних осіб, яким була спрямована інформація про товари/послуги, які реалізовуються/надаються ПАРТНЕРОМ, а також сам факт звернення держателів корпоративних карток ТОВАРИСТВА до ПАРТНЕРА з метою придбання/отримання товарів та/або послуг.

 


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)