АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ОБОВ’ЯЗКИ СТОРІН

Читайте также:
  1. Вопрос Поняття сторін в судовому процесі. їх права та обов’язки.
  2. Вопрос Порядок відмови від позову, визнання позову відповідачем, мирової угоди сторін.
  3. Завдання, права та обов’язки суб’єкта господарського права
  4. Зміст, обов’язки та права ВТК
  5. ІІ. Обов’язки сторін
  6. Обов’язки медсестри.
  7. Обов’язки особового складу
  8. Обов’язки та права Турфірми
  9. Основні функціональні обов’язки молодшого медичного персоналу в поліклінічних та стаціонарних відділеннях педіатричного профілю
  10. Особисті права та обов’язки батьків і дітей
  11. Особливості змісту зовнішньоекономічного контракту. Право країни, що визначає права та обов'язки сторін.

ДОГОВІР №_____-Ф

Про співробітництво

 

м. Запоріжжя «____»_____________20____ року

 

Державний вищий навчальний заклад «Запорізький національний університет» Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, надалі “Університет”, в особі в.о. ректора Бондаря Олександра Григоровича, який діє на підставі Статуту університету, з однієї сторони, та _______________________________________, надалі “__________”, в особі ___________________________________________, який діє на підставі Статуту, з іншої сторони, розуміючи необхідність і важливість співпраці у справі підготовки фахівців з вищою освітою, керуючись прагненням до взаємовигідних дружніх відносин, співробітництва та партнерства, дотримуючись вимог чинного законодавства уклали між собою цей Договір про наступне:

 

ПРЕДМЕТ ДОГОВОРУ

1.1. Координація спільної діяльності учасників Договору, щодо реалізації Законів України “Про освіту”, “Про вищу освіту”, та інших нормативних актів.

1.2. Використання «__________», як бази для проведення практики студентів «Університету» зі спеціальності (ей) ______________________________________.

1.3. Формування в Запорізькому регіоні висококваліфікованого складу кадрів, спроможного ефективно діяти в умовах ринкової моделі розвитку України, а також забезпечення потреб «Університету» у науково-педагогічних працівниках для викладання циклу дисциплін та створення умов для проведення практичних занять.

1.4. Спільне використання наукових розробок та рекомендацій «Університету» для втілення їх в практичну діяльність.

1.5. Проведення спільних нарад, семінарів, науково – практичних конференцій з питань досягнень в науці використання інформаційних систем і технологій в навчальному процесі та місцевому самоврядуванні.

 

ОБОВ’ЯЗКИ СТОРІН.

2.1 Університет зобов’язується забезпечити:

2.1.1. Організацію підготовки фахівців зі спеціальності (ей) ____________________________________________________________________ на сучасному науково – методологічному та методичному рівнях.

2.1.2. Направлення студентів денної форми навчання на навчально-виробничу практику на базі «__________».

2.1.3. Узгодження з «Університетом» програм проведення практики студентів на базі «__________».

2.1.4. Приймати для керівництва проведення практики висококваліфікованих працівників «__________», оплату здійснювати згідно чинного законодавства

2.1.5. Проведення лекцій та семінарів для працівників «__________» з актуальних проблем.

2.1.6. Перепідготовку та підвищення кваліфікації працівників «_________».

2.1.7. Надання консультаційної, методичної допомоги працівникам «__________» при здійсненні наукової роботи за фахом.

 

2.2. «__________» зобов’язується забезпечити:

2.2.1. Організацію навчально-виробничої практики студентів «Університету» денної форми навчання за спеціальністю (ями) ____________________________________________________________________ в структурі «____________» щорічно, згідно з програмами та завданнями практики, розробленими спільно з «Університетом».

2.2.2. Проходження інструктажів та охорону праці студентів в період навчально-виробничої практики.

2.2.3. Участь працівників «Університету» під час проведення наукових конференцій, ділових ігор, семінарів та “Круглих столів».

2.2.4. Працевлаштовувати випускників «Університету» за наявності вакантних місць.

 


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)