АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Схема запису уроку

Читайте также:
  1. III. Підсумок уроку.
  2. III. Схематическое изображение накопления
  3. IV. МИРОВАЯ СХЕМАТИКА
  4. VII. Виховний аспект уроку.
  5. VII. Виховний аспект уроку.
  6. VIII. Результати уроку.
  7. Аналіз уроку біології
  8. Базовая схема расчета налога на прибыль
  9. Блок-схема анализа риска
  10. Бухгалтерский баланс (схема)
  11. Выполняемые операции и структурная схема АЛУ.
  12. Глава 4. Блок-схема влияния нефти на состояние морских биоценозов

Схема запису уроку

 

Школа: Спеціалізована школа № 20

Предмет: Фізична культура

Учитель: Гельфанд Едуард Ефімович

Клас 9-А

Тема уроку: Волейбол

Дата 13.02.13.

 

Зміст уроку

Зміст навчального матеріалу   Організаційно методичні вказівки
І. Підготовча частина. 1.Шикування. 2 Привітання. 3.Повідомлення задач уроку. 4.Стройові вправи. 5.ЗРВ у русі та на місці. ІІ Основна частина. 1)Передачі обома руками зверху · удар об підлогу,вихід під мяч,передача мяча партнерові. · змінювати відстань · перша передача над собою,інша партнерові.   2)Прямий нападальний удар · імітація руху рукою · імітація відштовхування з місця · те саме, але з кроку правою вперед · кидок тенісного мяча із трьох кроків розбігу у зони 2 і 4.   3)Верхня пряма подача. ІІІ. Заключна частина. 1. Шикування. 2. Вправи на увагу 3. Підсумок уроку. Оцінювання. 4. Домашнє завдання.     Перевірка форми.   Чітке виконання команд.     Слідкувати за положенням ніг та рук.Чітке виконання команд   Звернути увагу на крок   У парах одним мячем   Одночасно   Підсумок результати уроку

 

Висновок: На цьому уроці я засвоїв,як потрібно навчати дітей гри у волейбол.Які саме вправи потрібно застосовувати для вдосконалення того чи іншого прийому в грі.Урок мені дуже сподобався, я отримав задоволення від нього.

 

Схема запису уроку

 

Школа: Спеціалізована школа № 20

Предмет: Фізична культура

Учитель: Камінник Сергій Борисович

Клас 3-А

Тема уроку: Гімнастика та Рухливі ігри

Дата 18.02.13.

 

Зміст уроку

Зміст навчального матеріалу   Організаційно методичні вказівки
І. Підготовча частина. 1.Шикування. 2 Привітання. 3.Повідомлення задач уроку. 4.Стройові вправи. 5.ЗРВ у русі та на місці. ІІ Основна частина. 1)Стрибки на скакалці - уповільному та швидкому темпі - на одній нозі 2)Лазіння по похилій лаві,лежачи на животі 3)Акробатика (Рихлива гра десантники) - групування у присіді - перекати вперед назад - Пиріжок(стійка на лопатках, зігнувши ноги з підтримкою, опора зігнутими руками за головою, торкнутися ногами підлог) - перекиди вперед назад. ІІІ. Заключна частина. 5. Шикування. 6. Вправи на увагу 7. Підсумок уроку. Оцінювання. 8. Домашнє завдання.     Перевірка форми.   Чітке виконання команд.   Скакалка повинна бути натягнутою     Поточним методом Фронтально одночасно     виконання команд   Підсумок результати уроку

 

Висновок: Цей урок запам’ятався мені маленькими дітьми, які виконували чітко всі команди вчителя. Урок був конструктивним, за урок все виконали, те що планував вчитель.

 

 

Схема запису уроку

 

Школа: Спеціалізована школа № 20

Предмет: Фізична культура

Учитель: Камінник Сергій Борисович

Клас 5-Г

Тема уроку: Гімнастика

Дата 13.02.13.

 

Зміст уроку

Зміст навчального матеріалу   Організаційно методичні вказівки
І. Підготовча частина. 1.Шикування. 2 Привітання. 3.Повідомлення задач уроку. 4.Стройові вправи. 5.ЗРВ у русі та на місці. ІІ Основна частина. 1) Лазіння по канату в три прийоми. - спосбом захвату канатом ногами за допомогою скакалки. - те саме на гімнастичній драбині - по похилій гімнастичній лаві 2) Акробатика довгий перекид уперд. - перекид уперед у групованні з упора присівши - те саме з нахилу вперед - довгий перекид уперед з підскоком вгору. 3)Опорний стрибок. - опорний стрибок через козла в ширину 3-5 кроків. - опорний стрибок через коня з ручками в ширину з одного кроку розбігу. ІІІ. Заключна частина. 1. Шикування. 2. Вправи на увагу 3. Підсумок уроку. Оцінювання. 4. Домашнє завдання.     Перевірка форми.   Чітке виконання команд.     Забезпечити страхування     Підсумок результати уроку

 

Висновок: Чудовий урок, який запамятався тим що діти боялися стрибати через козла і коня, але вчитель знайшов спосіб їх вмовити, і всі спробували.Ну звичайно без підстраховки не обходилося.

 

 

Схема запису уроку

 

Школа: Спеціалізована школа № 20

Предмет: Фізична культура

Учитель: Гельфанд Едуард Ефімович

Клас 6-А

Тема уроку: Волейбол

Дата 20.02.13.

 

Зміст уроку

Зміст навчального матеріалу   Організаційно методичні вказівки
І. Підготовча частина. 1.Шикування. 2 Привітання. 3.Повідомлення задач уроку. 4.Стройові вправи. 5.ЗРВ у русі та на місці. ІІ Основна частина. 1) Нижня пряма подача - набування стійки гравця - підкидання мяча - відведення руки для замаху - імітація удару - удар по мячу на рівні пояса зібраною кистю прямої руки в задню нижню частину мяча 2)Кидання набивного мяча обома руками зверху 3)Навчальна гра за спрощеними правилами ІІІ. Заключна частина. 1. Шикування. 2. Вправи на увагу 3. Підсумок уроку. Оцінювання. 4. Домашнє завдання.     Перевірка форми.   Чітке виконання команд.   Забезпечити страхування   Дотримання правил гри     Звернути увагу на групові дії     Підсумок результати уроку

 

Висновок: На уроці Гельфанд Єфімович навчив дітей нижньої подачі.Розвивав швидкісно силові якості, допомагав учняв виконувати командні дії.

 

 

ЗВІТ

про проходження ознайомчої психолого-педагогічної практики

студента Ярмоленка Володимира Сергійовича

(прізвище, ім’я, по батькові)

У Спеціалізованій школі №20 м. Київ

з 11.02 по 24.02. 2013 р.

 

Я Ярмоленко Володимир Сергійович, проходив педагогічну практику у Спеціалізованій школі №20 ь Києва з 11.02.2013 по 24.02.2013.

Учитель Гельфанд Е.Є. допомагав мені у аналізі уроків, надавав змістовні консультації у підготовці до кожного уроку.

Протягом практики мені стало відомо, що школа працює не хаотично, а за налагодженим навчально-виховним планом. Має достатню матеріально-технічну базу. Розклад дзвінків та тривалість перерв відповідають соціальним вимогам.

Я вдосконалив свої навички щодо методики проведення уроків. Для себе узагальнив важливість комунікативних здібностей вчителя у роботі з колективом. Навчився організовувати клас при переході від одного виду діяльності до іншого.

Допомагав учителю у вирішенні виховних завдань та розподілу навчальних навантажень на кожний день. З роботи вчителя для себе виокремив цікаві методи роботи з класом у навчальному та виховному плані:

- вчитель приділяє велику увагу морально-естетичному вихованню;

-на уроках працює в швидкому темпі із застосуванням багатьох різноманітних видів роботи;

- велику увагу звертає на виховання в учнів відповідальності, здібності та справедливості;

У майбутній практичній діяльності слід виробляти об’єктивність під час оцінювання навчальних досягнень, виробляти твердість і вимогливість у постановці завдань та питань. Дана практика мала неабиякий вплив на мене. Завдяки цій практиці я навчився багато чого в такого заслуженого вчителя як Гельфанд Єдуард Єфімович.Він навчив мене як потрібно працювати з дітьми,як їх виховувати, які потрібно давати поради,та рекомендації. Рівень навчально-виховного процесу значною мірою пов’язане зі здоров’ям учнів.

 

 


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.005 сек.)