АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Виробнича ситуація № 11

Читайте также:
  1. Блок 8-23. ГЕОЕКОЛОПЧНА СИТУАЦІЯ В УКРАЇНІ.
  2. В ділових ситуаціях не слід надавати перевагу одягу яскравих забарвлень, оскільки такий костюм привертає до себе увагу і вимагає особливо вибагливого смаку і певного досвіду.
  3. Виробнича діяльність
  4. Виробнича потужність.
  5. Виробнича програма по рослинництву СК «Агробізнес»
  6. Виробнича програма та її виконання
  7. Виробнича ситуація № 14
  8. Виробнича ситуація № 18
  9. Виробнича ситуація № 21
  10. Виробнича ситуація № 27
  11. Виробнича ситуація № 35

Зобов’язання ПАТ «Комерційний банк «Бестбанк» станом на кінець звітного періоду складають 2835,9785 млн. грн. Капітал ПАТ «Комерційний банк «Бестбанк» станом на кінець звітного періоду складає 379,4250 млн. грн. Щодо активів ПАТ «Комерційний банк «Бестбанк» відомо, що 2411,5527 млн. грн. з них складають операції з емісії та розміщення цінних паперів, що здійснюються за рахунок грошових коштів приватних інвесторів.

Завдання № 1

Визначте загальний обсяг активів ПАТ «Комерційний банк «Бестбанк» на кінець звітного періоду.

Визначте до якої групи банків за розміром активів відноситься ПАТ «Комерційний банк «Бестбанк» згідно відповідного рейтингу Національного банку України.

Визначте питому вагу активів ПАТ «Комерційний банк «Бестбанк» за операціями з емісії та розміщення цінних паперів, що здійснюються за рахунок грошових коштів приватних інвесторів, в загальному обсязі активів.

Зробіть висновок чи є ПАТ «Комерційний банк «Бестбанк» спеціалізованим банком і у разі позитивної відповіді визначте функціональну спеціалізацію банку.

 

Завдання № 2

Сформуйте Журнал господарських операцій, відобразіть в ньому операції з формування власного капіталу: статутного та резервного капіталу. за умови, що резервний капітал складає 25% статутного


Виробнича ситуація № 12

Про обіг з реалізації підакцизних товарів підприємством “Мар’ян” у періоді, що перевіряється, відомі наступні дані:

Код товару за УКТ ЗЕД Назва товару Одиниця виміру Оподатковуваний оборот
  2402 20 90 10 Сигарети без фільтра шт.  
  2402 20 90 20 Сигарети з фільтром шт.  
    Вермут л  
  2403 10 Тютюн для паління кг  
  2403 99 10 00 Тютюн для жування кг  

Завдання № 1

Визначте суму акцизного податку за твердими ставками.

Обґрунтувати згідно Податкового кодексу.

Виробнича ситуація № 13

Зобов’язання ПАТ «Комерційний банк «Будбанк» станом на кінець звітного періоду складають 1095,9037 млн. грн. Капітал ПАТ «Комерційний банк «Будбанк» станом на кінець звітного періоду складає 184,7444 млн. грн. Щодо активів ПАТ «Комерційний банк «Будбанк» відомо, що 1024,5185 млн. грн. з них розміщені під заставу нерухомості чи землі.

Завдання № 1

Визначте загальний обсяг активів ПАТ «Комерційний банк «Будбанк» на кінець звітного періоду.

Визначте до якої групи банків за розміром активів відноситься ПАТ «Комерційний банк «Будбанк» згідно відповідного рейтингу Національного банку України.

Визначте питому вагу активів ПАТ «Комерційний банк «Будбанк», розміщених під заставу нерухомості чи землі в загальному обсязі активів.

Зробіть висновок чи є ПАТ «Комерційний банк «Будбанк» спеціалізованим банком і у разі позитивної відповіді визначте функціональну спеціалізацію банку.

Завдання № 2

Сформуйте Журнал господарських операцій, відобразіть в ньому операції з формування власного капіталу: статутного та резервного капіталу. за умови, що резервний капітал складає 25% статутного


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)