АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Основні режими роботи комплексу озброєння літака Су-27

Читайте также:
  1. I. Основні риси політичної системи України
  2. Автоматизация и роботизация
  3. Алгоритм роботи командирiв щодо попередження та подолання конфлiктних ситуацiй
  4. Алгоритми роботи посадових осіб щодо профілактики суїцидальних проявів
  5. Аналіз ефективності роботи основних засобів та довгострокових інвестицій
  6. Аналіз роботи системи
  7. Б) Основні властивості операцій над множинами
  8. Б. Аварійний режим роботи трьохфазної мережі з ізольованою нейтраллю.
  9. Бази даних, їх призначення та основні елементи.
  10. Бюджетна система України: основні характеристики
  11. Ваговий бал – 6 . Максимальна кількість балів за якість виконання текстової частини курсової роботи дорівнює 6 балів.
  12. Варіанти питань до модульної контрольної роботи

1.Режим «Обзор-Дальний воздушный бой»

2.Режим «Вертикальное сканирование».

3.Режим «Шлем».

4.Режим «Фи-ноль».

5.Режим «Атака- Дальний воздушн.бой».

6.Режим «Земля».

7.Режим «ВПУ-несинхронн.режим стрельбы».

8.Режим «Строб».

9.Режим «Обзор-Активные помехи».

10. Режим «Обзор-Дальний воздушный бой с ведущим каналом ОЛС».

11.Навигационно-пасадочные режимы.

Призначення і характеристики оптико-локаційної системи (ОЛС).

Квантовая оптико-локационная система.Для поиска,обнаружения и применения оружия по само летам противника в пассивном режиме. Обнаруживается по теплу излучаемом двигателем самолета противника и его оптических характеристик.

Заняття 3.4..Основи бойових дій підрозділів і частин розвідувальної авіації.

Повітряна розвідка це -політ на визначення противника,місцевості або погодних умов.

Дати поняття видам розвідки:

 

Візуальна розвідка-політ для рішення завдань розвідки з використанням засобів зору людини.

Оптична розвідка- політ для рішення завдань розвідки з використанням засобів оптичних приладів (прицілів,ОЛС,НУОТВ-низько рівневих оптичних телевізійних систем).

Радіо розвідка- політ для рішення завдань розвідки з використанням приймачів(пошук,запис,розшифровка-переклад радіопереговорів каналів управління).

Радіолокаційна розвідка - політ для рішення завдань розвідки з використанням бортових засобів радіолокації різного діапазону.

Завданнями повітряної розвідки є:

-повітряна розвідка РЯЗ:

-повітряна рознідкп аеродромів,ділянок автострад площадок, які використовуються для зльоту і посадки літаків і вертольотів;

-повітряна розвідка військ, оборонних- рубежів (смуг) вузлів оборони й опорних пунктів;

-повітряна розвідка залізничних, автомобільних, повітряних і річкових (морських)перевезень;

-повітряна розвідка ПУ і РЗС;

-повітряна розвідка сил і засобів ППО;

-повітряна розвідка військово-промислових об'єктів;

-повітряна розвідка кораблів /судів/ у морі і воєнно-морських баз(портів);

-повітряна радіаційна розвідка;

-повітряна розвідка місцевості і погоди;

-контрольна повітряна розвідка результатів ударів своїх ракет і авіації.

 

Су-24 мр оснащений розвідувальним обладнанням:

Літак Су-24МР призначений для оперативної розвідки з малих / 200-1000 м включно /, середніх / вище 1000 м до 4000 м включно / великих / вище 4000 м до 12000 м включно / висот і являє собою модифікацію фронтового бомбардувальника Су-24М, бойові властивості якого були розглянуті на одному з занять. Розвідувальне устаткування літака розміщується підфюзсляжних контейнерах різноманітного типу,

У носовій частині літака під радіопрозорим обтічником змонтована РЛС бічного огляду "ШТИК". На нижній поверхні фюзеляжу є вікна для панорамного АФА АП-402М (у носовій частині), перспективного АФА А-100 (за кабіною екіпажа) і Ик- Системи (у центральній частині фюзеляжу). Установлений ряд додаткових антен спецоборудования. Апаратуру лазерної, радіотехнічної й радіаційної розвідки Су-24МР несе в підвісних контейнерах. Залежно від польотного завдання під фюзеляжем може встановлюватися контейнер з лазерної разведаппаратурой "Шпиль-2М" або контейнер з апаратурою радіотехнічної розвідки "Тангаж", під правою консоллю крила - малогабаритний контейнер з апаратурою радіаційної розвідки "Ефір-1М". При цьому на пілоні під лівою консоллю кріпляться дві ракети близького повітряного бою з ИК ГСН Р-60 або Р-60М. Обробка й аналіз розвідувальної інформації на борті Су-24МР не здійснюється. Виявлений фотоматеріал скидається з літака, інші розвіддані оперативно передаються на наземний дешифровочный комплекс по широкосмуговому й узкополосному радіоканалам.

Су-24МР призначений для забезпечення розвідувальною інформацією командування сухопутних військ і фронтової авіації, на приморських напрямах - військово-морського флоту. Може виконувати всепогодну комплексну повітряну розвідку вдень і вночі в широкому діапазоні висот і швидкостей на глибину до 400 км. за лінією бойового зіткнення при протидії засобів ППО супротивника. Може застосовуватися і в цивільних цілях - для оцінки радіаційного зараження місцевості і повітря в районі АЕС, виявлення розливів нафтопродуктів на суші і воді, лісових пожеж, картографування місцевості і т.д. По комлексності отримуваною розвід інформації аналогів Су-24МР в світі немає.

 

Су-24МР оснащений бортовим комплексом розвідки БКР-1. У носовій частині встановлена РЛС бічного огляду М-101 "Багнет", панорамний фотоапарат АП-402М і телекамера "Аист-М".

Під лівим воздухозаборником встановлений перспективний фотоапарат А-100. Під фюзеляжем підвішується контейнер з лазерною апаратурою "Шпиль-2М", під правою консоллю крила - контейнер з апаратурою розвідки радіолокації "Ефір-1М". У хвостовій частині встановлена станція інфрачервоної розвідки "Зима". Замість "Шпиль-2М" може підвішуватися контейнер з устаткуванням загальної радіотехнічної розвідки СРС-14 "Тангаж". Для самооборони під лівою консоллю підвішуються 2 ракети Р-60. Гармата, як і на Су-24МП, відсутня. Отснятая плівка може скидатися в заданому районі в контейнері "Кадр", а радіоінформація передаватися на КП по радіолінії "Посередник".

 

У зв'язку з установкою різноманітних розвідувальних систем демонтували апаратуру керування озброєнням, тому роль ударного літака Су-24МР виконувати не може. Зовнішня підвіска розвідувальної апаратури обмежила й максимальну швидкість польоту до 1200 км/год (на висоті 200 м).

 

Заняття 3.5..Основи бойових дій підрозділів і частин транспортної

авіації.

Сучасна військово - транспортна авіація призначена для:

-десантування повітряних десантів;

-переведення військ і матеріальних засобів в повітрі;

-забезпечення маневру та бойових дій військ;

-виконання спеціальних завдань.

 

У відповідністі за призначенням транспортна авіація виконує такі основні бойові завдання:

-Десантування повітряних десантів.

-Доставка у тил противника озброєння та інших матеріальних засобів.

-Забезпечення маневру військ та авіації.

- Евакуація поранених та хворих

-Перевезення в повітрі військ, зброї, боєприпасів та інших МЗ.

-Виконання спеціальних завдань.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)