АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Зміст окремих розділів роботи

Читайте также:
  1. C. Написання курсової роботи
  2. V. Зміст теми заняття.
  3. Автоматизация и роботизация
  4. Алгоритм роботи командирiв щодо попередження та подолання конфлiктних ситуацiй
  5. Алгоритми роботи посадових осіб щодо профілактики суїцидальних проявів
  6. Аналіз ефективності роботи основних засобів та довгострокових інвестицій
  7. Аналіз роботи системи
  8. Аналіз та прогнозування обсягу роботи пожежно-рятувальних підрозділів.
  9. Б. Аварійний режим роботи трьохфазної мережі з ізольованою нейтраллю.
  10. Безопасность функционирования автоматизированных и роботизированных производств.
  11. Бухгалтерський баланс,його побудова, зміст і оцінка статей.
  12. В) становлять зміст соціального захисту безробітних.

ВСТУП

 

В обсязі 1 – 5 сторінок описати народногосподарське значення сільськогосподарської культури і завдання щодо збільшення її виробництва та поліпшення якості в країні, області, районі.

 

РОЗДІЛ 1.
БІОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ КУЛЬТУРИ, МОЖЛИВОСТІ РЕКОМЕНДОВАНИХ СОРТІВ

 

Указати українську і латинську назви ботанічної родини, виду культури, її тип розвитку. Дати коротку ботанічну характеристику культури, при цьому виділити ті особливості будови окремих органів, які визначають характер технологічних процесів. Детальніше описати фенологію росту і розвитку за фенологічними фазами й етапами органогенезу. Вказати тривалість кожної фази, усього вегетаційного періоду.

Вказати потреби культури до тепла від посіву до дозрівання врожаю: описати максимальну, мінімальну і оптимальну температури при проростанні насіння, у період появи сходів, під час росту вегетативних органів, у період цвітіння і дозрівання урожаю. Описати стійкість до приморозків, вплив температури на тривалість періоду вегетації, вказати суму активних температур, що необхідна для отримання врожаю.

Відмітити реакцію культури на довжину світлового дня, вплив затінення на тривалість вегетації, урожайність і якість врожаю.

Описати потребу рослин до вологи під час набухання, проростання, у різні періоди вегетації, відмітити критичні періоди. Вказати транспіраційний коефіцієнт, сумарне водоспоживання. Відмітити вплив зволоження на формування урожаю культури і якість продукції.

Описати які ґрунти за воднофізичними та агрохімічними властивостями є найкращими для культури і чому. Відмітити оптимальну реакцію ґрунтового розчину, вимоги культури до щільності ґрунту, його механічного складу. Вказати винос поживних елементів (азоту, фосфору, калію) одиницею врожаю, в який період вегетації їх найбільша потреба. Як впливають азот, фосфор і калій на ріст, розвиток культури, тривалість її вегетації, урожай і його якість, співвідношення основної і побічної продукції в урожаї. Указати коефіцієнти використання поживних речовин із ґрунтових запасів, органічних добрив.

Назвати рекомендовані сорти і навести коротку характеристику їх господарсько-біологічних властивостей. Знайти в літературних джерелах інформацію про врожайність культури в умовах вказаної в завданні зони вирощування. Ці данні мають бути використані при розрахунках норм добрив для отримання такого врожаю.

 

РОЗДІЛ 2.
ОЦІНКА ГРУНТОВО-КЛІМАТИЧНИХ УМОВ ВИРОЩУВАННЯ


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)