АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Можливості програми

Читайте также:
  1. Виробничі можливості в економічній системі та проблема економічного вибору
  2. Графічні програми інтерфейсу користувача
  3. Етапи і програми дій при радіаційній аварії
  4. Забезпечення виробничої програми трудовими ресурсами
  5. Меню програми
  6. Механізм розроблення виробничої програми підрозділів
  7. Можливості державних структур, громадські і волонтер-ські ініціативи з надання гуманітарної, психологічної, правової та соціальної допомоги населенню
  8. Можливості інтеграції України у світову економіку
  9. Можливості проведення екологічного страхування в Україні
  10. Можливості та межі пізнавального процесу
  11. Напрями та можливості використання досвіду в Україні

 

Пункти нумеруються в межах кожного підрозділу. Номер пункту складається з порядкових номерів розділу, підрозділу, пункту, між якими ставиться крапка. У кінці номера повинна стояти крапка, наприклад, 1.3.2. (другий пункт третього підрозділу першого розділу). Заголовок пункту друкується на тому ж рядку. Наприклад:

 

1.3.2. Управління та інтерфейс. У браузер Opera передбачені засоби управління для людей з порушеннями зору або обмеженими руховими можливостями: є голосове управління і можливість підключення «екранних дикторів».

 

Підпункти нумеруються в межах кожного пункту за таким же правилом, як і пункти.

Ілюстрації (фотографії, креслення, схеми, графіки, карти і т. ін.) та таблиці необхідно подавати безпосередньо після тексту, де вони згадуються вперше, або на наступній сторінці по центру аркуша. Ілюстрації і таблиці, розміщені на окремих сторінках ДР, входять до загальної нумерації сторінок.

Ілюстрації позначаються словом “Рис.” і нумеруються послідовно в межах розділу, за винятком ілюстрацій, представлених у додатках. В тексті на них необхідно робити посилання, наприклад (рис. 1.2).

Номер ілюстрації складається з номера розділу та порядкового номера ілюстрації, між якими ставиться крапка. Наприклад: Рис. 1.2. (другий малюнок першого розділу). Номер ілюстрації, її назву розміщують безпосередньо під ілюстрацією через один рядок по центру аркуша.

Якщо в розділі ДР представлена одна ілюстрація, то вона нумерується за загальними правилами.

Наприклад:

Microsoft Internet Explorer — графічний веб-оглядач (браузер), який розробляє корпорація Microsoft (рис. 1.2).

Рис. 1.2. Емблема Internet Explorer

 

Таблиці нумеруються послідовно (за винятком таблиць, представлених у додатках). У правому верхньому кутку над відповідним заголовком таблиці розміщують надпис “ Таблиця ”з вказівкою її номера. Номер таблиці повинен складатися з номера розділу і порядкового номера таблиці, між якими ставиться крапка, наприклад: Таблиця 1.2. (друга таблиця першого розділу). Якщо в розділі ДР одна таблиця, вона нумерується відповідно до загальних правил.

Наприклад:

Таблиця 1.2

Популярність веб-браузерів в 2010 році, %

  Січ Лют Бер Кві Тра Чер Лип Сер Вер Жов Лис Гру
Internet Explorer 36,2   37,3 37,5 37,3 38,8 36,5 33,2 33,4 33,1   27,2
Opera   33,8 34,7   34,5 36,5   35,6 35,7 34,4 33,7  
Mozilla Firefox 24,6     26,4 26,8   27,2   28,7 28,4   29,5

 

При перенесенні частини таблиці на іншу сторінку друкують слова “Продовж. табл.” і вказують її номер, наприклад: Продовж. табл. 1.2. Кожна таблиця повинна мати назву, яка друкується напівжирним шрифтом і розміщується над таблицею. Слово “Таблиця” і її назва починаються з великої літери.


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)