АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ТЕХНОЛОГІЧНИЙ РОЗРАХУНОК АВТОТРАНСПОРТНОГО ПІДПРИЄМСТВА

Читайте также:
  1. C-3. Розрахунок процесу розпилювання блоків на плити-заготовки (Алмазне дискове розпилювання).
  2. I. Розрахунок захисного заземлення.
  3. II. Розрахунок блискавкозахисних пристроїв
  4. III. РОЗРАХУНОК ПОКАЗНИКІВ ПРИБУТКОВОСТІ АКЦІЙ
  5. IV. Розрахунок показників прибутковості акцій
  6. Авіатранспортного підприємства»
  7. Аналіз виробничих ресурсів і організаційно-технічного рівня підприємства
  8. Аналіз галузі та конкурентного середовища підприємства в галузі
  9. Аналіз дебіторської і кредиторської заборгованості підприємства
  10. Аналіз маркетингового середовища підприємства
  11. Аналіз оточуючого середовища сервісного підприємства
  12. Аналіз оцінки системи управління розподілом готової продукції підприємства

Склад курсової роботи та її оформлення

 

Курсова робота складається із пояснювальної записки і графічної частини, зміст яких має відповідати завданню.

Об’єм пояснювальної записки становить приблизно 25...35 сторінок рукописного тексту. Текст записки викладається не від першої особи однини чи множини, а в неозначеній формі дієслова .

Якщо пояснювальна записка виконується в текстовому редакторі на ПК, то потрібно дотримуватись наступних вимог:

шрифт – Times New Roman 14р; міжрядковий інтервал – 1,5; вирівнювання – за шириною сторінки.

 

Структура пояснювальної записки і рекомендації стосовно об’ємів розділів наведені нижче.

– Титульний аркуш (1с.)

– Завдання на курсову роботу (1с.)

– ЗМІСТ (1с.)

– ВСТУП (1с.)

– ТЕХНОЛОГІЧНИЙ РОЗРАХУНОК АВТОТРАНСПОРТНОГО ПІДПРИЄМСТВА:

1 Вибір і коректування вихідних нормативів технічного обслуговування і ремонту.

2 План обслуговування і виробнича програма з технічного обслуговування і ремонту рухомого складу.

3 Річний об’єм виробництва і кількість виробничого персоналу автотранспортного підприємства.

4 Розрахунок кількості виробничих постів, вибір і обґрунтування методів організації виробництва на постах.

5 Розрахунок і підбір технологічного обладнання виробничих зон і відділень.

6 Склад приміщень підприємства і розрахунок їх площ.

7 Особливості організації виробничих процесів і компоновки основних виробничих корпусів, їх об’ємно-планувальні рішення.

8 Технологічні процеси технічного обслуговування і ремонту у виробничому відділенні, яке детально розробляється.

– ВИСНОВКИ (1с.).

– ПЕРЕЛІК ПОСИЛАНЬ (1с.).

– ДОДАТКИ.

– Специфікації.

 


ТЕХНОЛОГІЧНИЙ РОЗРАХУНОК АВТОТРАНСПОРТНОГО ПІДПРИЄМСТВА

Вибір рухомого складу для розрахунку конкретного АТП рекомендується проводити, користуючись таблицями А.4...А.7, які містяться в даному методичному посібнику і охоплюють всі необхідні для розрахунків технічні характеристики дорожніх транспортних засобів [5,6,7,8].

Основою технічної політики на автомобільному транспорті, яка забезпечує технічну справність рухомого складу в процесі його експлуатації, є планово-попереджувальна система технічного обслуговування та ремонту.

Технічне обслуговування є впливом, який виконується в плановому порядку примусово через визначені пробіги рухомого складу і має за мету підтримання дорожнього транспортного засобу в технічно справному стані та належному зовнішньому вигляді, забезпечення надійності, економічності, безпеки руху, захисту довкілля та зменшення інтенсивності погіршення параметрів технічного стану.

Ремонт, як правило, виконується за потребою, виявленою під час технічного обслуговування або в процесі експлуатації, та має за мету поновлення технічно справного стану.

Перелік видів технічних обслуговувань і ремонтів, їх періодичності та об’єми виконуваних при цьому робіт згідно з [2] встановлюють заводи-виробники автомобільної техніки, але власнику транспортних засобів (керівнику АТП) надано право коректувати заводські нормативи в залежності від конкретних умов експлуатації рухомого складу.

Згідно з цими аргументами і враховуючи рекомендації, наведені в [2] і в інструкціях заводів-виробників автомобільної техніки, на АТП передбачаються наступні види технічних обслуговувань і ремонтів: щоденне обслуговування (ЩО), перше технічне обслуговування (ТО-1), друге технічне обслуговування (ТО-2), сезонне технічне обслуговування (СО); поточний ремонт (ПР).

Крім перелічених видів технічних обслуговуваннь деякі заводи-виробники автомобільної техніки за межами країн СНД (фірми Меrсedes-Benz, Іveko та інші) рекомендують проводити для своїх автомобілів як самостійний вид технічного обслуговування планову заміну масла в двигунах з усіма супутніми роботами по системі мащення і називають цей вид обслуговування – ЕО (“Engine oil”). Ці рекомендації враховані в таблицях А.1, А.2 даного методичного посібника, де ці роботи подані в українському транслітеруванні – “Мащення двигуна” (МД).

Як самостійний вид ремонту передбачається капітальний ремонт (КР), але він виконується не АТП, а спеціалізованими підприємствами.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)