АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Склад та функціональні можливості бази

Читайте также:
  1. Exercise 2 Складіть речення
  2. VІ Вимоги до складання та оформлення документації про проходження ВИРОБНИЧОЇ практики
  3. Аналіз складу, руху та стану основних фондів
  4. Апаратна складова комп’ютера.
  5. Б) особливості акторского складу та їх поділ
  6. База даних як складова інформаційної системи
  7. Біологічний та хімічний склад лікувальних грязей, їх регенерація.
  8. БНМ 6.2.5. Склад ядра атома
  9. В мятущемся и нестабильном мире. Именно в это время евреи начинают усваивать и осознавать данные народу пророческие откровения. В это время складывается Талмуд, который позволил
  10. В УКРАЇНІ У СКЛАДІ РОСІЇ (ІІ пол. XIX ст.)
  11. В) складних ефірів кислот
  12. В. Складні вуглеводи, що містять понад 10 моносахаридних залишків
Інформаційний перелік даних бази: · інформація з офіційних каталогів національних (ДСТУ) та чинних в Україні міждержавних (ГОСТ) стандартів, класифікована за ДК 004:2008; · позначення технічного регламенту; · назва українська технічного регламенту; · назва російська технічного регламенту; · перелік стандартів та НД; · перелік законів та нормативно-правових документів; · нормативно-правовий акт, яким затверджений технічний регламент; · орієнтовний перелік кодів УКТЗЕД на продукцію, що підлягає оцінці відповідності вимогам технічного регламенту (не для всіх регламентів); · призначені органи з оцінки відповідності продукції вимогам технічного регламенту (не для всіх регламентів).
Функцональні можливості системи бази даних: · пошук та формування переліків документів; · перегляд та друк текстів нормативно-правових документів; · формування та зберігання особистих тематичних добірок документів бази даних; · перегляд повного бібліографічного опису кожного стандарту; · формування та зберігання особистих тематичних добірок документів бази даних; · одночасний доступ до бази даних декількох користувачів по локальній комп’ютерній мережі

Увага! Тексти стандартів не входять до складу бази даних.

Додаткова інформація на порталі: WWW.LEONORM.COM.UA

Технічна підтримка інформаційних систем “ЛЕОНОРМ-ІНФОРМ”, “LeoMETR” та інших програмних продуктів виробництва НІЦ "ЛЕОНОРМ": тел: (032) 244-89-39, тел: (032) 276-86-61

Е-mail: si@leonorm.lviv.ua

АКЦІЯ - Покупцям, які до 31.05.2013 р. придбають одночасно три бази даних системи «ЛЕОНОРМ-ІНФОРМ»: "Електронний каталог бібліографічних описів національних та міждержавних стандартів України. Містить інформацію про ДСТУ, ДСТУ Б, КНД, Р, РСТУ, ГСТУ, СОУ, ДК, ГОСТ, СТ СЭВ (інформація станом на 01.01.2013 р.)" (код 6007) та " Електронний реєстр Технічних регламентів України" (код 6571), надається знижка до 50% на придбання БД "Електронний каталог Технічних регламентів Митного союзу та бібліографічних описів стандартів РФ." (код 6574)!

Увага! Новинка!У 2013 р. виходять нові версії системи “ЛЕОНОРМ-Інформ” в архітектурі “Кліент-Сервер”, побудовані на основі технології SQL-сервер.


База данихЕлектронний реєстр Технічних регламентів України

Скріншот “Призначені органи з оцінки відповідності, текст нормативно-правового документа та перелік кодів УКТЗЕД”:

 
 



2. ПОКАЖЧИКИ та ТЕКСТИ СТАНДАРТІВ

"СТАНДАРТИ УКРАЇНИ"
(ДСТУ)
Покажчик
бібліографічних описів стандартів 2013 р.

Покажчик бібліографічних описів чинних в Україні національних стандартів (ДСТУ, ДСТУ Б), республіканських стандартів (РСТУ), настановчих документів і рекомендацій (КНД, Р) Держспоживстандарту України, державних класифікаторів (ДК), галузевих стандартів (ГСТУ) та стандартів організацій України (СОУ). До покажчика долучено переліки скасованих (замінених) стандартів з позначенням документів, що їх замінюють, та переліки міжнародних і регіональних стандартів, прийнятих як національні стандарти України. Комплект у 5-х томах українською мовою.

Код 1300-13
Ціна, грн 660-00

 

"СТАНДАРТИ УКРАЇНИ"
(ДСТУ)

Алфавітний покажчик
бібліографічних описів стандартів 2013 р.

Алфавітний покажчик бібліографічних описів чинних в Україні національних стандартів (ДСТУ, ДСТУ Б), республіканських стандартів (РСТУ), настановчих документів і рекомендацій (КНД, Р) Держспоживстандарту України, державних класифікаторів (ДК), галузевих стандартів (ГСТУ) та стандартів організацій України (СОУ). Зручний пошук інформації за ключовими словами в назвах стандартів. Комплект у 4-х томах українською мовою.

Код 1301-13
Ціна, грн 440-00

 

"МІЖДЕРЖАВНІ СТАНДАРТИ"
(ГОСТ)
Покажчик бібліографічних описів стандартів 2013 р.

Це 6-ти томне видання російською мовою містить перелік міждержавних стандартів (ГОСТ), які за даними Бюро стандартів Міждержавної ради (МДР) чинні на території СНГ. Покажчик охоплює скасовані (замінені) міждержавні стандарти з позначенням документів, що їх замінюють, а також позначення міжнародних та європейських стандартів, які впроваджено через міждержавні стандарти. Подана інформація про чинність міждержавних стандартів на території України. Комплект у 7-х томах російською мовою.

Код 1304-13
Ціна, грн 1050-00

 

"МІЖДЕРЖАВНІ СТАНДАРТИ"
(ГОСТ)
Алфавітний покажчик
бібліографічних описів стандартів
2013 р.

Покажчик використовується для швидкого пошуку позначень та назв міждержавних стандартів російською мовою за ключовими словами у назвах стандартів.

 

Код 1307-13
Ціна, грн 550-00

 

 

АКЦІЯ! Покупцям, які придбають до 01.06.2013 р. разом: "Стандарти України. Покажчик бібліографічних описів стандартів 2013 ", "Стандарти України. Алфавітний покажчик бібліографічних описів стандартів 2013 " та "Міждержавні стандарти. Покажчик бібліографічних описів стандартів 2013 " надається знижка до 30% на придбання "Міждержавні стандарти. Алфавітний покажчик бібліографічних описів стандартів 2013 "!

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.005 сек.)