АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Розв’язати ситуаційне завдання

Читайте также:
  1. I. ПЕРЕВІРКА ДОМАШНЬОГО ЗАВДАННЯ
  2. II Завдання додому
  3. II. ЗАВДАННЯ ТА ОБОВ'ЯЗКИ
  4. II. МЕТА, ЗАВДАННЯ ТА ШЛЯХИ ЇХ ВИКОННАННЯ.
  5. II. Основні напрями роботи, завдання та функції управління
  6. II. Практичне завдання.
  7. II. Практичне завдання.
  8. II. Тестові завдання
  9. IV рівень (одне завдання 4 бали)
  10. IІ Завдання додому
  11. IІ Завдання додому
  12. IІ Завдання додому

Завдання 1

Платник акцизного податку з вироблених в Україні підакцизних товарів у лютому 2011 р. сплатив надмірно до державного бюджету 200 тис. грн. Які дії необхідно здійснити платнику, щоб повернути суму переплати акцизного податку з вироблених в Україні підакцизних товарів. Якими нормативними документами слід керуватись в процесі повернення надміру сплачених коштів. Опишіть весь процес документообігу в процесі повернення коштів.

Завдання 2

Платник фіксованого сільськогосподарського податку у березні 2011 р. сплатив надмірно 100 тис. грн. Які дії необхідно здійснити платнику, щоб повернути суму переплати фіксованого сільськогосподарського податку. Якими нормативними документами слід керуватись в процесі повернення надміру сплачених коштів. Опишіть весь процес документообігу в процесі повернення коштів. Завдання 3 Виробник етилового спирту помилково перерахував кошти на рахунок для зарахування плати за ліцензії на право експорту, імпорту та оптової торгівлі спиртом етиловим замість рахунку для зарахування плати за ліцензію на виробництво спирту етилового. Які дії необхідно здійснити платнику, щоб повернути кошти помилково сплачені. Якими нормативними документами слід керуватись в процесі повернення помилково сплачених коштів. Опишіть весь процес документообігу в процесі повернення коштів. Завдання 4

Розпоряднику коштів на 2011 рік передбачено фінансування з бюджету. Опишіть дії розпорядника коштів та органів Державної казначейської служби України в процесі відкриття рахунка розпоряднику коштів.

 

Завдання 5

Одержувачу коштів на 2011 рік передбачено одержання коштів з бюджету. Опишіть дії одержувача коштів та органів Державної казначейської служби України в процесі відкриття рахунка одержувачу коштів.

Завдання 6

В своєму листі органи Державної фінансової інспекції України повідомили, що в установі банку “Аваль” на ім’я ТНЕУ відкритий рахунок з обліку коштів, які надходять від студентів контрактної форми навчання.

Чи вважається це бюджетним правопорушенням? Відповідь обґрунтувати посилаючись на нормативні документи.

 

Завдання 7

Платник сплатив 2000 грн. Єдиного соціального внеску. Яким чином відбуватиметься розподіл цих коштів між різними соціальними фондами. Опишіть схему проходження коштів в органах казначейства.

 

Завдання 8

Одержувачу бюджетних коштів у бюджеті передбачено асигнування в розмірі 500 тис. грн. на виконання певної програми.

Яким чином він може отримати бюджетні кошти? Опишіть дії одержувача коштів та органів Державної казначейської служби України.

 

Завдання 9

Розпорядник бюджетних коштів уклав договір (взяв зобов’язання) з будівельною організацією про проведення ремонтних робіт на суму 300 тис. грн. Які документи він має подати до органу казначейства, щоб зареєструвати зобов’язання і які дії органу казначейства?

 

Завдання 10

Розпорядником коштів державного бюджету взято та зареєстровано в органах Державної казначейської служби бюджетні зобов'язання на суму 1 млн. грн.?

Що є підставою для відкриття асигнувань? Опишіть дії розпорядника коштів та органів Державної казначейської служби України в процесі погашення прийнятого зобов’язання.


Додаток А

Зразок оформлення титульної сторінки КПІЗ

 

Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)