АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Сутність та особливості витрат з обслуговування і погашення державних боргів

Читайте также:
  1. III. Витрати діяльності
  2. IM4.1. Виявити сумарні витрати й вигоди
  3. IV. ВІКОВІ ОСОБЛИВОСТІ УЧНІВ
  4. IV. СОЦІАЛЬНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ, ЖИТЛОВО-ПОБУТОВЕ ТА МЕДИЧНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ
  5. Nоблігації з опціоном на продаж. Інвестор має право достроково пред’явити облігації до погашення в заздалегідь визначені проміжки часу
  6. V. Особливості обліку деяких запасів
  7. V. Сукупні витрати і валовий внутрішній продукт
  8. V. Характерологічні особливості
  9. VIII. Особливості проходження служби військовослужбовцями, щодо яких провадиться дізнання, досудове слідство або справа розглядається судом чи вирок суду набрав законної сили
  10. А)економія за рахунок масштабів, тов..диференціація, вимоги інцест., перехідні витрати, доступ до каналів розподілу, відносні перевитрати незалежно від масштабу
  11. Адаптація операційної системи до зміни її завантаження за критеріям витрат
  12. Адміністративно-правові відносини, їх структура, особливості та види.

 

Амортизаційні платежі – фактичні виплати в іноземній валюті у формі товарів чи послуг для погашення основної суми боргу за конкретний рік.

Погашення боргу – це операції з повернення суми основного боргу кредитору. Відбувається за рахунок здійснення амортизаційних платежів.

Обслуговування боргу – _____________________________________ ________________________________________________________________.

 

 
 

 

 


Процес обслуговування державного боргу є складовою частиною бюджетного процесу. При складанні проекту державного бюджету на наступний рік Міністерство фінансів враховує планові розрахунки Департаменту державного боргу щодо обсягів платежів за державним боргом у наступному бюджетному році.

 

 

Перерахунок платежів за державним боргом у національну валюту проводиться за прогнозним курсом валют до гривні із врахуванням оплати за конверсію.

Склад, види та особливості визначення витрат держави

З обслуговування і погашення державних боргів

 

 

Видатки держави здійснюють відповідно до бюджетної класифікації видатків:

- за функціональною структурою;

- за типом боргового зобов’язання.

 

Для забезпечення своєчасних та повних виплат з повернення кредит­них ресурсів планові платежі обчислюють за кожною конкретною лінією з виділенням таких сум:

- основного боргу;

- процентів по кредиту;

- ___________________.

 

Розміри заборгованості за експортними кредитами іноземних країн визначають за конкретними позиками та обчислюють за формулою:

 

å ЗЗ =å П + å ППК + å П кв + å СП + å КЗ + å шС,

 

де å ЗЗ – загальна сума заборгованості;

å П – сума основного боргу;

å П ПК – платежі за підготовку кредитного проекту;

å П кВ – сума відсоткових платежів комісійної винагороди;

å СП – ___________________________;

å КЗ – ___________________________;

å шС – __________________________.

 

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)