АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Охарактеризуйте роботу в ПСЛ

Читайте также:
  1. Дайте определение понятия «Конституции», определите ее место в правовой системе государства. Охарактеризуйте функции Конституции.
  2. Дайте определение понятия «конституционно-правовая норма» и «институт конституционного права». Охарактеризуйте виды конституционно-правовых норм.
  3. Дайте определение понятия «общественное объединение ( организация)» в РБ. Охарактеризуйте виды общественных организаций. Опишите их главное отличие от политических партий.
  4. Дайте определение понятия «суверенитет государства». Охарактеризуйте РБ как суверенное, светское государство.
  5. Добре поснідайте, не поспішаючи на роботу
  6. Забороняється необгрунтована відмова у прийнятті на роботу.
  7. ЗАГАЛЬНІ Методичні рекомендації до вивчення тем, що виносяться на семінарські заняття та на самостійну роботу.
  8. Задание 2 Дайте определение понятия «конституционно-правовая норма» и «институт конституционного права». Охарактеризуйте виды конституционно-правовых норм.
  9. Задание 21 Раскройте понятие избирательной системы и охарактеризуйте виды избирательных систем
  10. Задание 4 Дайте определение понятия «Конституции», определите ее место в правовой системе государства. Охарактеризуйте функции Конституции.
  11. Задание 9 Дайте определение понятия «суверенитет государства». Охарактеризуйте РБ как суверенное, светское государство.
  12. Залікові кредити містять модулі декількох видів навчальної діяльності студентів (аудиторну, самостійну та індивідуальну роботу).

Робота в ПСЛ охоплює різні види моделювання, вивчення й аналіз реальних документів, програм, ділові ігри, проведення експерименту, створення чогось нового. Тут надзвичайно важливе значення має здатність студентів працювати ко­лективно. Якщо в групі кожен студент відповідає переваж­но тільки за себе, то в ПСЛ, де теми досліджень більш гло­бальні, однією самостійною роботою обійтися практично неможливо. Керівник лабораторії повинен допомогти сту­дентам поділити тему на окремі питання, розв'язання кожного з яких полегшуватиме розв'язання головної проб­леми. Необхідно брати до уваги інтереси кожного студен­та, його схильності і можливості. Працюючи в ПСЛ, сту­дент має змогу здобуті за час навчання і роботи в гуртках знання реалізувати в дослідженнях, що мають практичне значення. Отже, робота в ПСЛ є важливим кроком до пов­ноцінної науково-дослідної роботи і цінним досвідом для наукової та практичної діяльності.

На наукових конференціях молоді дослідники висту­пають з результатами своєї наукової роботи. Це змушує їх ретельно готувати виступ, формує ораторські здібнос­ті. Кожний студент має змогу оцінити свою роботу на тлі інших і зробити відповідні висновки. Оскільки на конфе­ренціях, як правило, відбувається творче обговорення доповідей, то кожен доповідач може почерпнути оригі­нальні думки, ідеї.

Науково-практичні конференції спрямовані на обгово­рення шляхів розв'язання практичних завдань. Часто їх проводять поза стінами вищого навчального закладу, на території заводу, фабрики, фермерського господарства, школи. Наприклад, науково-практична конференція мо­же проводитися за результатами літньої практики студен­тів, на якій вони зіткнулися з певними проблемами і за до­помогою працівників підприємства і викладачів можуть знайти шлях до їх подолання. Такі конференції сприяють встановленню тісних зв'язків між вищим навчальним за­кладом і підприємствами, а також формують вміння у сту­дентів застосовувати теорію на практиці.

Художньо-творча діяльність студентів здійснюється практично в усіх вищих навчальних закладах, особливо в музичних, театральних, на творчих факультетах інститу­тів культури, в таких формах: робота у творчих секціях і студіях (літературній, композиції, режисури, скульптури та ін.); участь у концертах, конкурсах, виставках на рівні ВНЗ, регіональному, всеукраїнському та міжнародному рівнях; виступи на радіо, телебаченні, в пресі; розроблен­ня сценаріїв, підготовка і показ спектаклів, шоу-програм, тематичних вечорів тощо.

Цей напрям НДРС забезпечує тісний зв'язок з творчи­ми організаціями, самодіяльними колективами, заклада­ми дозвілля, сприяє постійному вдосконаленню художньої майстерності і ефективному використанню творчого по­тенціалу студентської молоді.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)