АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Памятка для споживача при застосуванні засобу УНІБІОЛ

Читайте также:
  1. Бюджетне обмеження вибору споживача та його зміни під впливом зміни доходів та цін
  2. Вибір моделі транспортного засобу
  3. Дослідження поведінки споживача
  4. Збір за першу реєстрацію транспортного засобу
  5. Інструменти політики ЄС у галузі захисту прав споживача.
  6. КОМЕНТАР ДО КЛОПОТАННЯ ПРО ДОЗВІЛ НА ПРОВЕДЕННЯ НЕГЛАСНОЇ СЛІДЧОЇ (РОЗШУКОВОЇ) ДІЇ ВСТАНОВЛЕННЯ МІСЦЕЗНАХОДЖЕННЯ РАДІОЕЛЕКТРОННОГО ЗАСОБУ
  7. Методика лікування опікових ран препаратом Унібіол.
  8. Основні напрями у застосуванні клейових матеріалів
  9. Памятка
  10. ПАМЯТКА ДЛЯ ЖЕНЩИНЫ С РЕЗУС ОТРИЦАТЕЛЬНОЙ ПРИНАДЛЕЖНОСТЬЮ КРОВИ
  11. Памятка для конспектирования лекции (доклада, сообщения)
  12. Памятка для подготовки к семинарскому занятию.

(Універсальна біологічна мазь).

Загальна характеристика. Дана розробка розглядає принципово інший погляд на перебіг процесу загоєння ран. Новий підхід і методика були використані у великої кількості хворих з різним ступенем тяжкості стану. В результаті застосування отримано вражаючий позитивний ефект як на швидкість загоєння ран, так і на стабілізацію загального стану організму. Засіб під назвою «Універсальна біологічна мазь», що є повним аналогом препарату Унібіол, та система застосування захищена комплексним патентом і стала призером конкурсу «Винахід року 2009» в абсолютній категорії.

Препарат Унібіол являє собою бiологiчно активну речовину, до складу якої входять жирові емульсiї рослинного та тваринного походження, високоактивні ферменти, бактерицидні i десенсибiлiзуючi комплекси. Також препарат вміщує жиророзчинні вiтамiни, вітаміни групи В та мiкроелементи. Всi складники мають натуральне походження.

Форма випуску. Застосовується в виглядi мазi.

Зовнiшнiй вигляд. Мазь жовтого кольору, однорідної консистенції. Має незначний специфічний запах.

Фармакокінетика. Подавляє ріст мікрофлори в рані. Створює оптимальні умови для швидкого закриття ран. Забезпечує необхідними вiтамiнами та мікроелементами, що сприяє активному формуванню тканин. Стимулює місцевий iмунiтет в рані.

Показання до застосування. Препарат Унібіол (Універсальна біологічна мазь) застосовується для лікування гострих та хронічних захворювань шкіри і пiдшкiрної жирової клітковини, генералізованої форми нейродерміту (прояви на шкірі), маститу, тріщин сосків під час грудного вигодовування, довгонезаживаючих ран, ускладнення після генералізованої герпетичної інфекції, трофічних виразок, флегмон, діабетичній стопі, фурункульозу шкіри обличчя та тіла, післяінʼєкційних некрозів у новонароджених дітей, пролежнiв, опiкiв шкiри І, ІІ, ІІІ,ІV ступеня, обмороженні, бешисі (рожі), вродженому бульозному епідермолізі, норицях після оперативних втручань. Засiб також має високу ефективнiсть при лікуванні деяких внутрiшнiх хвороб: ерозивні гастрити, бульбiти, гострі та хронiчнi виразки шлунку і дванадцятипалої кишки, фарингіт, хiмiчнi опiки стравоходу та шлунку, кандидозне ураження стравоходу при онкологічних захворюваннях і гіпоімунному статусі, ерозiї шийки матки, внутрiшнiй та зовнiшнiй геморрой, тріщини заднього проходу. Гіперкератоз шкіри долонь і підошв, омоложення обличчя, покращення тургору шкіри та розправлення зморшок. При постiйному застосуванні у вигляді пов’язок викликає стабiлiзацiю i зменшення розмірів варикозно розширених вен нижніх кінцівок, а також використовується для лікування посттромбофлебітичного синдрому (ПТФС).

Спосiб застосування: Лiкування ран. Препарат рiвномiрно наноситься на 10-ти шарову серветку,накладається на рану та фіксується за звичайною методикою. Перев’язка повинна проводитися не рідше двох разів на добу. При промоканнi серветки, пов’язка замiнюється позачергово.

Внутрiшнiй та зовнiшнiй геморой. 10 мл шприц заповнюється препаратом через виведений поршень. Після попереднього нагріву до 38.0С вводиться за допомогою насадки вiд спринцiвки 1,0 мл. per rectum. На анальний отвір накладається змащена мазю серветка i фiксується лейкопластирем. Застосовується 2-3 рази на добу. Мiнiмальний курс лікування 10 днів.

Ерозiї шийки матки. За допомогою 10 мл шприца вводиться per vaginum в нагрітому стані до 38.0С 2-3 рази на день по 1,0 мл.. Мiнiмальний курс лікування 10 днів.

Хiмiчнi опiки стравоходу та шлунку. Приймати per os по 0.5-1 ч. ложці (без верха) через кожнi 2-3 години в залежності від ступеня опіку. Мiнiмальний курс лікування 10 днів.

Ерозивнi та виразковi процеси шлунку i дванадцятипалої кишки. Приймати по 0,5-1ч. ложцi (без верха) 3-4 рази на добу per os. Курс лікування 7-10 днів.

Варикозне розширення вен. Застосовується в вигляді повʼязок на змiненi судини ніг, щоденно. Мінімальний курс лікування 3-4 тижні.

Тріщини сосків під час грудного вигодовування. Наноситься на 10-ти шарову марлеву серветку розміром що закриває ареолу, та накладається на сосок. Заміна серветки по мірі промокання. Перед кормлінням дитини сосок протирається марлевою кулькою.

Омоложення шкіри обличчя. Наноситься масажуючи ми рухами 4-5 хв. не рідше 2 разів на день.

Застереження при застосуванні. Підвищена індивідуальна чутливість до компонентів.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)