АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ПРЕДМЕТ ДОГОВОРУ. Купівлі-продажу квартири

Читайте также:
  1. I. Предмет Договора
  2. I. Предмет договора
  3. I. ПРЕДМЕТ И МЕТОД
  4. I. Предмет исследования
  5. III. Виды обязательств, в частности, по их предмету
  6. IV. Обмен в пределах подразделения II. Необходимые жизненные средства и предметы роскоши
  7. IV. Описание ценностных ориентиров содержания учебного предмета
  8. А. Чёткая идентификация предмета исследовании
  9. АДЕКВАТНЫХ ПРЕДМЕТНОМУ СОДЕРЖАНИЮ И ЦЕЛЯМ ОБУЧЕНИЯ ПСИХОЛОГИИ
  10. Административное право: предмет, метод, основные способы регулирования отношений.
  11. Адміністративно-правова наука: поняття, предмет, зміст та система.
  12. АКТ завершения этапа работ по договору на оказание юридических

Попередній договір

Купівлі-продажу квартири

Місто ___________________, __________________район, Київська область_______________________ дві тисячі тринадцятого року.

Громадянин України _________________________, паспорт __________, виданий _____________, податковий номер ____, який зареєстрований за адресою: ____________________, надалі ПРОДАВЕЦЬ, з однієї сторони,

Громадянин України ________________________, паспорт __________, виданий _____________, податковий номер ____, який зареєстрований за адресою: ____________________,, надалі за текстом - ПОКУПЕЦЬ, з іншої сторони, надалі за текстом - Продавець та Покупець у відповідних відмінках можуть іменуватись разом – СТОРОНИ, а окремо – СТОРОНА, попередньо ознайомлені з правовими наслідками недодержання при вчиненні правочинів вимог закону, усвідомлюючи природу цього правочину та значення своїх дій, перебуваючи при здоровому розумі та ясній пам’яті, діючи вільно, за відсутності будь-якого примусу як фізичного, так і психічного, уклали цей Попередній договір (надалі – Договір) про таке:

Визначення термінів.

Будинок – житловий будинок із наступними характеристиками: Будівельна адреса – Київська обл., Києво-Святошинський р-н, с. Крюківщина, вул. ________, буд. ____(__________); Будівельний номер – ___________; Кількість поверхів – ________; Кількість секцій – _______; Будівельна готовність – ____квартал 20_______року; Введення в експлуатацію – ____ квартал 20_____ року.

Квартира – ізольоване житлове приміщення у Будинку із наступними характеристиками: Будівельний номер – ____________(___________________).

Продавець гарантує, що на момент укладання Основного договору Квартира, що має бути відчужена за Основним договором буде мати наступний стан та комплектацію: Кількість кімнат – _______; Поверх – ______; Загальна площа – __________________ кв. м., Внутрішні стіни – цементно-вапняна штукатурка; Підлога холу і кімнат - бетонна стяжка готова для укладання кахлю, ламінату; Підлога кухонь і убиралень - бетонна стяжка готова для укладання кахлю, ламінату; Опалення – індивідуальне в кожній квартирі за додаткову плату; Вікна – металопластикові рами з енергозберігаючим склопакетом; Вхідні двері - металеві; Електропостачання – розподільчий щиток на 8 модулів в коридорі квартири; Газопостачання – лічильник газу, крани на ПГ 4 та на котел; Зовнішні стіни будинку – цегляні, утеплені, пофарбовані; Водопостачання – лічильник ХВП в санвузлі; Водовідвід (каналізація) - центральне, для справлення стоків.

ПРЕДМЕТ ДОГОВОРУ

1.1. Сторони зобов’язуються в майбутньому, на умовах і в порядку, визначених цим Договором укласти і належним чином нотаріально посвідчити договір купівлі-продажу Квартири вказаної в пункті «Визначення термінів» (надалі – «Основний договір») в строк, вказаний в пункті 6.1. цього договору.

При цьому ______________________________ буде Продавцем, а ________________________ - Покупцем.

1.2. Сторонам відомо та зрозуміло, що Будинок знаходиться на стадії будівництва та споруджується на земельній ділянці за адресою: Київська обл., Києво-Святошинський р-н, с. Крюківщина, загальною площею _________ га, кадастровий номер _____________________, згідно Державного акту на право власності на земельну ділянку Серії _______________ виданого Крюківщинською сільською радою Києво-Святошинського району Київської області __________________________року, на підставі рішення Крюківщинської сільської ради ___сесії ___скликання № ____ від ________________ року, зареєстрованого в Книзі записів реєстрації державних актів на право власності на землю та на право постійного користування землею, договорів оренди землі за № ______________ від _________________року. Власником земельної ділянки є ________________________________________________.

1.3. На підставі договору суперфіцію від _______________________ року № __________________, укладеним із власником земельної ділянки, який зареєстрований Управлінні Держкомзему Києво-Святошинського району за № 949 від ____________________ року, державна реєстрація прав на землю та нерухоме майно № _____________________ від _____________________________________ року, Продавець має право споруджувати Будинок на цій ділянці, вводити його в експлуатацію, із подальшим оформленням права власності. Продавець свідчить, що має всю дозвільну документацію на будівництво будинку.

1.4. Планування Квартири фіксується Сторонами у Додатку №1 до цього Договору «Викопіювання з поверхового плану Будинку».

1.5. Сторонам відомо та зрозуміло, що площа Квартири, зазначена у розділі «Визначення термінів», є проектною. Фактична площа визначається за результатами обміру бюро технічної інвентаризації, але не повинна відрізнятись більш ніж на 10 % (десять відсотків) від проектної площі.

1.6. Сторонам відомо та зрозуміло, що Будівельну адресу Будинку, Будівельний номер Будинку та Будівельний номер Квартири у розділі «Визначення термінів» цього Договору зазначено згідно проектної документації на Будинок. Сторони визнають, що ці показники можуть змінитися внаслідок присвоєння поштової адреси Будинку, проведення технічної інвентаризації тощо. Сторони не матимуть претензій у зв’язку із такими змінами.

1.7. Квартира, що має бути відчужена за Основним договором, буде належати Продавцю на праві власності, що буде підтверджувати видане Державною реєстраційною службою Києво-Святошинського районного управління юстиції Київської області свідоцтво про право власності на нерухоме майно, видане на підставі рішення Виконкому Крюківщинської сільської ради Києво-Святошинського району Київської області, оформлене та зареєстроване у встановленому законодавством порядку, або інший правовстановлюючий документ.


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)