АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

У вигляді чого знаходиться в обігу готівка?

Читайте также:
  1. Аудит витрат виробництва (обігу) і валових витрат
  2. Вказати, у вигляді чого оформляється результат проведеного контролю.
  3. Державне регулювання виробництва і обігу сплати алкогольних напоїв та тютюнових виробів
  4. Для обмеження готівкового грошового обігу НБУ використовує такі методи регулювання
  5. Збалансованість економічного кругообігу як передумова рівноваги економіки.
  6. КРИМІНАЛІСТИЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА НЕЗАКОННОГО ОБІГУ НАРКОТИЧНИХ ЗАСОБІВ
  7. Модель ек-го кругообігу в умовах змішаної ек-ки. Ф-ції держави в процесі ек-го кругообігу в умовах закритої та відкритої ек-ки.
  8. Модель екон. кругообігу з урахуванням держави. Функції держави. Вплив держави на екон. рівновагу. Модель екон. рівноваги “витрати-випуск” та “вилучення-ін’єкції”.
  9. Модель екон.кругообігу в умовах змішаної економіки. Ф-ції держави в процесі екон.кругообігу в умовах закритої та відкритої економіки.
  10. Модель економічного кругообігу в умовах змішаної економіки. Функції держави в процесі економічного кругообігу в умовах закритої та відкритої економіки.
  11. Модель кругообігу в закритій економіці без державних дій
  12. Модель кругообігу за участю закордону.

Фінансове право

 

1. Для проведення обов’язкового фінансового контролю, Голова правління ВАТ “Холодекспрес” запросив незалежного аудитора. За результатами проведеного аудиту, аудитор має скласти:

1. Аудиторський висновок;

2. Аудиторську довідку;

3. Аудиторський акт;

4. Аудиторську записку.

 

2. В яких випадках звільняється від оподаткування прибуток отриманий від реалізації товарів власного виробництва такими підприємствами, що засновані всеукраїнськими громадськими організаціями інвалідів і є їхньою власністю, якщо кількість інвалідів становить не менше … відсотків від загальної кількості працюючих.

1. 50% працівників;

2. 60% працівників;

3. 750% працівників;

4. 40% працівників.

3. Ревізори Полтавського контрольно-ревізійного управління провели ревізію на ЗАТ “Полтавський турбомеханічний завод”. Про час проведення планової ревізії суб'єкт господарювання був попереджений за 10 днів до початку її проведення.

На підприємстві ревізори перевірили усі аспекти діяльності підконтрольного об'єкта та виявили ряд зловживань і порушень фінансової дисципліни.

Який вид ревізії був проведений на підприємстві?

1. Комплексна.

2. Тематична.

3. Часткова.

4. Вибіркова.

 

4. Конституція України та Бюджетний кодекс поклали повноваження зі складання проекту бюджету і проекту закону про Державний бюджет України на Кабінет Міністрів. В зв'язку з тим, що в Уряді не визначили хто буде визначати основні організаційні засади бюджетного планування, проект закону про Державний бюджет України був представлений на розгляд Верховній Раді України із запізненням.

Хто несе відповідальність за складання проекту закону про Державний бюджет України?

1. Міністр фінансів.

2. Прем'єр-міністр.

3. Президент України.

4. Голова Верховної Ради України.

 

Інспектор відділу кадрів Степанова І. працює на підприємстві “Хіммаш” 10 років. Її місячний дохід складає 2000 грн., на утриманні має 3-х дітей віком до 18 років.

За якою ставкою оподатковується дохід фізичної особи у 2012 р. за місцем роботи?

1. 15 % від сукупного місячного доходу.

2. 13 % від сукупного місячного доходу.

3. 17 % від сукупного місячного доходу.

4. 10 % від сукупного місячного доходу.

В зв'язку з тим, що Верховна Рада України неодноразово направляла проект закону про Державний бюджет України на доопрацювання Кабінету Міністрів Закон про Державний бюджет був несвоєчасно прийнятий і це привело до часткової економічної дестабілізації в державі.

В який термін Верховна Рада України повинна прийняти Закон про Державний бюджет України?

1. До 1 грудня року, що передує плановому.

2. До 1 січня планового року.

3. До 15 грудня року, що передує плановому.

4. До 20 грудня року, що передує плановому.

 

Відповідно до Конституції України грошовою одиницею в Україні є гривня. Державою встановлені форми організації грошового обігу країни, які складають грошову систему України.

У вигляді чого знаходиться в обігу готівка?

1. грошових знаків.

2. цінних паперів.

3. банківських металів.

4. іноземної валюти.

Акціонерне товариство «Торговий дім РЕСУРС» (публічне) є платником акцизного податку. Вартість реалізованої підакцизної продукції за звітний період склала 855 тис. грн. Які товари відповідно до Податкового кодексу України є підакцизними?

1. Спирт, тютюнові вироби, автомобілі, нафтопродукти;

2. Спирт, тютюнові вироби, автомобілі, ювелірні вироби;

3. Спирт, тютюнові вироби, наркотичні речовини, нафтопродукти;

4. Спирт, тютюнові вироби, автомобілі спеціального призначення, нафтопродукти.

9. Підприємство «Надія» засноване громадською організацією інвалідів здійснює господарську діяльність по виробництву електро-технічної продукції. Кількість працюючих інвалідів складає 58% від загальної чисельності, а фонд оплати праці таких інвалідів становить 30%. За якою ставкою буде оподатковуватись дохід такого підприємства?

1. Звільняється від оподаткування.

2. 0%;

3. 16%;

4. 23%.

Бухгалтер гірничо-видобувного підприємства «Металург» звернувся за допомогою в податкову консультацію з приводу оподаткування заробітної плати шахтарів. За якою ставкою оподатковується дохід працівників шахтобудівних підприємств?

1. 10%;

2. 13%;

3. 15%;

4. Звільняється від оподаткування.

 

 


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)