АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ЗАГАЛЬНІ ВИМОГИ ДО КУРСОВОЇ РОБОТИ

Читайте также:
  1. I. Загальні положення
  2. I. Загальні положення
  3. I.ЗАГАЛЬНІ МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ
  4. III. ЗАГАЛЬНІ МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ ДО ВИКОНАННЯ КОНТРОЛЬНИХ РОБІТ .
  5. III. Хід роботи
  6. III. Хід роботи
  7. V. ЗАВДАННЯ ДЛЯ САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ
  8. VІ. Виконання практичної роботи. Інструктаж з техніки безпеки.
  9. Аналіз ритмічності роботи підприємства
  10. в практиці роботи сучасного загальноосвітнього навчального закладу
  11. Варіанти завдань для домашньої контрольної роботи із дисципліни
  12. ВАРІАНТИ ЗАВДАНЬ ДЛЯ КОНТРОЛЬНОЇ РОБОТИ

 

Курсова робота – це самостійне науково-практичне дослідження, яке дає можливість оцінити якість знань студента, його вміння застосовувати їх на практиці.

Виконуючи роботу, студент має навчитися користуватися спеціальною літературою, самостійно проводити аналіз літературних джерел та інформації, зібраної на підприємстві, формулювати висновки.

Курсову роботу студент повинен виконувати на основі ретельного вивчення й узагальнення передового досвіду господарювання, висвітленого в літературних джерелах, використання даних, наведених в науковій літературі та періодичній пресі. Результати дослідження мають бути викладені у вигляді висновків та пропозицій. Обсяг курсової роботи становить 45-70 сторінок друкованого тексту (65- 80 рукописних аркушів).

Виконання курсової роботи складається з таких етапів:

1. Вибір теми роботи.

2. Вивчення літературних джерел.

3. Збір інформації, необхідної для написання роботи, на підприємстві.

4. Аналіз матеріалів, обґрунтування висновків та пропозицій.

5. Написання та оформлення курсової роботи.

6. Здача курсової роботи на рецензування.

7. Захист курсової роботи.

Студент повинен виконати курсову роботу відповідно до графіка. Курсові роботи, подані на кафедру з порушенням встановлених строків (без поважних причин), не рецензуються і повертаються студентам.

 

3 ВИБІР ТЕМИ ТА ОБ¢ЄКТУ КУРСОВОЇ РОБОТИ

 

Тема курсової роботи обирається студентом самостійно, виходячи з орієнтовної тематики, розробленої кафедрою економіки та управління. Тема курсової роботи може формулюватися з урахуванням напрямків наукових досліджень кафедри та виходячи з потреб підприємств, на матеріалах яких виконується курсова робота, або за потребою підприємства, що направило студента на навчання за договором. Студент також може самостійно сформулювати тему курсової роботи, обов’язково погодивши її з науковим керівником. Тематика курсових робіт переглядається і доповнюється щороку (додаток А).

Враховуючи сферу діяльності фахівця зі спеціальності „Економіка підприємства”, при написанні курсової роботи об’єктами, на базі яких вона може бути написана, виступають установи, підприємства та організації різних форм власності.

Студенти заочної форми навчання вибір теми курсової роботи здійснюють з урахуванням своєї практичної діяльності та можливостей використання матеріалів підприємств та організацій, де вони працюють, але також згідно з тематикою, визначеною кафедрою.

Для того, щоб правильно здійснити вибір теми курсової роботи необхідно ретельно вивчити відповідний розділ дисципліни (за програмою дисципліни, підручниками, навчальними посібниками, планами лекційних та семінарських занять). Це дозволить більш точно визначити зміст, обсяг та основні питання досліджуваної теми, пов’язати її з інтересами студента в тій чи іншій галузі знань.

Вибір тем та їх закріплення за студентами денної форми навчання здійснюється на протязі перших двох тижнів навчального семестру, а для студентів заочної форми навчання - у період екзаменаційної сесії, що передує навчальному року, в якому повинна бути написана курсова робота.

Для затвердження теми студент повинен подати на ім’я завідувача кафедри заяву, в якій вказати назву теми та об’єкт досліджень. Після затвердження тем кожний студент одержує на кафедрі завдання, яке заповнює при науковому керівнику та потім підшиває до виконаної курсової роботи.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)