АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

На різні об’єкти винаходів?

Читайте также:
  1. Джерела-об’єкти історії літературної критики
  2. Ділова кар’єра поділяється на етапи, протягом яких працівник задовольняє різні потреби.
  3. Економічна ефективність ремонтно-реконструкційних заходів в об’єкти нерухомості міста
  4. Кожен вид обліку вирішує свої завдання, має свої об’єкти і методи досягнення.
  5. МОРФОФУНКЦІОНАЛЬНІ ОСОБЛИВОСТІ ОПОРНО-РУХОВОГО АПАРАТУ У РІЗНІ ПЕРІОДИ ОНТОГЕНЕЗУ
  6. На які об’єкти поділяються винаходи і які у них існують особливості?
  7. Об’єкти та суб’єкти світового ринку технологій.
  8. Об’єкти та суб’єкти управління. Види соціального управління
  9. Об’єкти, джерела інформації і методичні прийоми контролю бухгалтерського обліку в умовах автоматизованої системи обробки інформації
  10. Об’єктивна сторона
  11. Об’єктивні умови виникнення товарного обміну. Розвиток форм обміну. Переваги товарного виробництва

Нижче наведено декілька формул нескладних винаходів.

1. Формула винаходу на спосіб

Спосіб обробки баластних вод, який полягає у впливі на них реагентом, який відрізняються тим, що в якості реагенту використовують активний хлор в концентрації 0,9 – 1,5 г/м3 при довготривалості дії 10 – 20 хвилин.

2. Багатоланкова формула винаходу на спосіб та речовину

1. Спосіб обробки продуктивного пласта свердловини шляхом накачування в неї розчинників, який відрізняється тим, що в якості розчинника використовують лужний розчин та поверхнево-активної речовини при наступному співвідношенні компонентів, мас. %:

луг 3,0 – 43,0

ПАВ 0,5 – 15,0

вода решта

2. Спосіб по п.1, який відрізняється тим, що в якості лугу використовують розчин гідроокисі калію при наступному співвідношенні компонентів розчинника, мас. %:

гідроокісь калію 3,0 –12,0

ПАВ 0,5 –1,5

вода решта

3. Формула винаходу на пристрій

Машина для пресового зварювання з нагрівом дугою, яка містить рухомий та нерухомі блоки, а також станіну з гідроциліндрами, яка відрізняється тим, що штоки гідроциліндрів виконані Г-подібними.

4. Багатоланкова формула корисної моделі на пристрій

1. Мобільна бурова установка, що складається з транспортної бази, яка містить тягач та причепи, силові привідні агрегати з трансмісіями, лебідки, вежі, стелажі, а також насосно-циркуляційні системи, що містять насоси, резервуари та ємності, яка відрізняється тим, що транспортна база розділена на автономні частини, кожна з яких забезпечена автономним транспортним засобом, а причіп трансформується у приймальні містки.

2. Мобільна бурова установка за п.1, яка відрізняється тим, що приймальні містки мають вигляд відкритої платформи з відкидними стелажами для складування труб.

3. Мобільна бурова установка за пп.1 та 2, яка відрізняється тим, що, резервуари та ємності виконані з гумотканинного матеріалу, а одна ємність – металевою, куди при транспортуванні складають гумотканинні резервуари та ємності.

5. Формула винаходу на речовину

Авантюринове скло, що містить SiO2, Al2O3, Cu2O, яке відрізняються тим, що додатково містить K2O, PbO, Fe при наступних співвідношеннях компонентів, мас. %:

Si2O 50,0-70,0

Al2O3 0,1-1,0

K2O 6,0-16,0

PbO 10,0-38,0

Cu2O 3,5-6,0

Fe 1,4-2,4

6. Формула корисної моделі на речовину

Ущільнююче пластичне мастило для герметизації різьбових з’єднань труб, яке містить мінеральне масло, графіт і мідну пудру, яке відрізняється тим, що в нього додатково вводять каніфоль, деревні гранули і шкіряний пил при наступному вмісті компонентів, мас. %:

деревні гранули 17,0 – 20,0

каніфоль 11,0 - 14,0

шкіряний пил 7,5 – 9,0

графіт 5,5 – 7,0

мідна пудра 3,0 – 6,0

мінеральне масло решта

Завдяки лаконічності та уніфікованій формі викладення, опис винаходу і, особливо його формулу, можна вважати зразковими інформаційними документами. Опис містить комплекс технічних, правових і економічних відомостей, має стандартну бібліографічну структуру, сталу лексику, нормалізовані словесні конструкції і містить характеристику рівня техніки з оцінкою недоліків аналогів, а також суть і переваги нового об'єкта промислової власності, достатні для його конкретного втілення.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)