АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Підготовка документу до рецензування

Читайте также:
  1. Веб-документ як реалізація структурованого документу засобами мови HTML
  2. Й етап - Підготовка наради
  3. Общие требования, предъявляемые к документу
  4. Підготовка гірських порід до виймання
  5. Підготовка до експерименту
  6. Підготовка корисних копалин до збагачування
  7. Підготовка машин до зберігання
  8. Підготовка ритора до публічної промови
  9. Підготовка системи управління ЦЗ до функціонування в умовах мирного та воєнного часу.
  10. Підготовка студентів та навчально-виховна робота з дітьми й учнівською молоддю
  11. Побудова документу

Для того щоб знати прізвище автора рецензування потрібно виконати команди Сер­віс → Па­ра­­мет­ри → Відомості про користувача. У рядок Ім’я/Прізвище/Ініціали увес­ти свої дані.

Спочатку потрібно перевірити документ чи не містить він різні версії. Для цього пот­ріб­но виконати команди: Файл → Версії. Якщо є різні версії, то потрібно зберегти по­точ­­ну як окремий документ з унікальним іменем. Для включення запису змін потрібно ви­­ко­на­ти команди: Редагування → Зміни → Запис. Біля пункту Запис повинна стояти від­мітка. Рецензент може вносити зміни. Ці зміни висвітлюються іншим кольором і коли під­вести вказівник мишки до змін, з’являється підказка, де вказано ким і коли внесені змі­ни.

При новому відкритті документу можна ввести нове ім’я користувача і він може вно­­сити свої зміни. Зміни кожного рецензента висвітлюються різними кольорами.

Якщо виконати команди: Редагування → Зміни → Захист запису змін і ввести пароль. Потім забрати відмітку біля команди Запис, то без паролю не можна вводити зміни.

Якщо немає потреби показувати зміни, то потрібно забрати відмітку біля команди Ре­да­гування → Зміни → Показати.

Щоб ввести коментар до внесених змін, потрібно курсор розташувати в області змін і ви­­конати команди: Редагування → Зміни → Коментарі. У вікні, що з’явилося ввести ко­ментар. Для того щоб побачити коментар потрібно виконати команди: Редагування → Змі­­ни → Прийняти чи відхилити. З’явиться вікно у якому висвітлюються усі зміни і ко­­ментарі до них. Коли у вікні вибирається зміна, то у документі вона висвітлюється. Мож­на цю зміну або Прийняти або Відхилити натиснувши відповідні клавіші. Прий­ня­ті зміни з’являються у документі без маркування. Щоб розглядати зміни лише кон­к­рет­но­го рецензента або внесені у певні дні потрібно використати вкладку Фільтр цього ж вік­на.

Щоб зупинити внесення змін потрібно забрати відмітку біля команди Редагування → Зміни → Запис.

Об’єднання різних документів. Якщо є декілька рецензентів і вони повертають до­ку­мент одночасно, то краще розглядати зміни одночасно. Для цієї цілі потрібно об’єднати ці документи. Щоб об’єднати документи потрібно щоб в усіх рецензованих документах була активно опція Запис.

Створюємо документ, надаємо йому назву. Зберігаємо цей документ під іншим іме­нем. Відкриваємо перший документ і записуємо відомості про першого рецензента: Сер­віс → Па­ра­­мет­ри → Відомості про користувача. У рядок Ім’я/Прізвище/Ініціали уво­ди­мо дані. Виконуємо команди Редагування → Зміни → Запис і з клавіатури вводимо змі­ни. Зберігаємо і закриваємо документ. Відкриваємо другий документ, записуємо ві­до­мос­ті про другого рецензента: Сер­віс → Па­ра­­мет­ри → Відомості про користувача. У ря­док Ім’я/Прізвище/Ініціали уводимо дані. Закрити документ і знову його відкрити. Ви­ко­­нати команди: Редагування → Зміни → Запис і з клавіатури вводимо нові зміни. Тоді ви­конуємо команди: Редагування → Зміни → Об’єднати документи. З’являється вікно Встав­ка файлу, у якому вибираємо перший файл. Якщо усе правильно виконано, то вис­віт­­литься вікно з правками ким і коли вони виконані. Вибираємо мишкою вставку у вік­ні. У документі цей фрагмент тексту позначається і або приймаємо її або відхиляємо.

Для об’єднання може бути більше ніж два документи.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)