АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

За практичні заняття

Читайте также:
  1. V. Зміст теми заняття.
  2. VI. Матеріали методичного забезпечення заняття
  3. Віра, надія, любов як духовно-практичні виміри людини
  4. Заняття 1. Оцінка впливу небезпечних речовин, що забруднили
  5. Заняття 1.Вступ. Цілі та задачі предмету. Короткі відомості з розвитку електрики.
  6. Заняття 14. Основні властивості та характеристики МП. Правило правохідного гвинта.
  7. Заняття 15. ЕМ сила. Правило лівої руки. Поняття про ДПС.
  8. Заняття 17. Індуктивність.Явище самоіндукції.
  9. Заняття 23. Спосіб отримання трьохфазної системи напруг та струмів. Трьохфазний генератор.
  10. Заняття 24 . З”єднання джерела та приймача енергії зіркою.
  11. Заняття 3. Потік вектора напруженості електричного поля. Теорема Гауса
Номер заняття Тема Бали
задовільно добре відмінно
Заняття 1 Тема 1. Сутність маркетингу та його сучасна концепція 0,5   1,5
Заняття 2 Тема 2. Класифікація маркетингу      
Заняття 3 Тема 3. Характеристики маркетингу      
Заняття 4 Тема 4. Маркетингові дослідження      
Заняття 5 Тема 5 Маркетингова товарна політика. 0,5   1,5
ПМК 1        
Разом по змістовному модулю 1      
Заняття 6 Тема 6. Маркетингова цінова політика.      
Заняття 7 Тема 7. Маркетингова політика розподілу 0,5   1,5
Заняття 8 Тема 8.. Маркетингова комунікаційна політика      
Заняття 9 Тема 9. Організація маркетингу      
Тема 10. Контроль маркетингу 0,5   1,5
ПМК 2        
Разом по змістовному модулю 2      
Всього      

Максимальний бал ("1,5" чи "4") виставляється, якщо відповіді на семінарах чи завдання були зроблені (виконанні) на "відмінно". Мінімальний бал (відповідно, "0,5" чи "2") – якщо відповіді на семінарах чи завдання були зроблені (виконанні) на "задовільно". Середній бал (відповідно, "1" чи "3") виставляється, якщо відповіді на семінарах чи завдання були зроблені (виконанні) на "добре".

Ці бали присвоюються відповідям на питання семінарів та розрахунковим завданням по результатам їх захисту. Наприклад, студент по одній темі може бути опитаний на двох заняттях семінару. Тому загальна оцінка по темі визначається як середньоарифметична проста. Студенти, які на семінарі не були опитані усно, в кінці заняття дають письмові відповіді на окремі питання семінару (у вигляді тестів чи в іншій формі).

При усному та письмовому опитуванні використовуються питання для перевірки. При оцінюванні усних та письмових відповідей враховується попередньо проведена робота студента з додатковою літературою. Бажаючі підвищити середній бал можуть відповідати на питання і усно, і письмово. Усні доповнення та участь в обговоренні питань семінару, залежно від їх якості та кількості, збільшують основну оцінку від 0,1 до 1 балу.

Кожне розрахункове завдання окремої теми по результатам захисту оцінюється вказаними вище балами; середній бал по темі також визначається як середньоарифметична проста. Тема не зараховується (середній бал не визначається), якщо хоча б одне завдання теми не виконане і не захищене.

Захист розрахункового завдання передбачає усні відповіді студента на питання викладача стосовно: 1) теоретичних основ теми, що вивчається (по 1-2 питанням для перевірки) 2) мети завдання (для чого?); 3) методики розрахунків (як визначено?); 4) аналізу розрахунків (що отримано? що показує? що характеризує? як розкриває діяльність підприємства?); 5) висновків на перспективу (що робити підприємству?).

 

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.002 сек.)