АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

VII. РОЗВИТОК САМОВРЯДУВАННЯ ТА СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ СТУДЕНТІВ

Читайте также:
  1. Cамостійна робота студентів
  2. I. Організація студентів до практичного заняття
  3. I. Організація студентів до практичного заняття
  4. II. Індивідуальна робота студентів.
  5. II. Індивідуальна робота студентів.
  6. IV. ВПРАВИ НА РОЗВИТОК МОВЛЕННЯ
  7. IV. ЗАСОБИ ЗАХИСТУ ЛЮДИНИ ВІД НЕБЕЗПЕЧНИХ ФАКТОРІВ У НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЯХ МИРНОГО ТА ВОЄННОГО ЧАСІВ
  8. А) розподіл навчального часу за темами для студентів-магістрів за спеціальністю 8.030109 – «Управління персоналом та економіка праці» стаціонарної форми навчання
  9. Адаптація студентів нового набору
  10. Адміністративний порядок захисту прав на винахід, корисну модель, промисловий зразок.
  11. Аналіз захисту дипломних робіт студентів ФМТЗ 2011-2012 р. р. День 2(24.05.2012)

 

7.1. Для підвищення життєвого рівня і заохочення за успіхи в навчанні, участь у громадській, спортивній та науковій діяльності студентів та аспірантів, які навчаються за державним замовленням, використовувати до 10% коштів від загального стипендіального фонду, передбачених для виплати матеріальної допомоги та заохочення.

Питання надання матеріальної допомоги студентам та аспірантам, заохочення кращих з них за успіхи в навчанні, участь у громадській, спортивній та науковій діяльності розглядає стипендіальна комісія університету.

7.2. Сприяти роботі профкому студентів та аспірантів з питань організації відпочинку та оздоровлення студентів та забезпечити гласність розподілу путівок.

7.3. Включати представників органів студентського самоврядування та студентської профспілкової організації до стипендіальної та інших комісій, які розглядають питання, що стосуються студентів.

7.4. Спільно з профкомом студентів та аспірантів вести облік малозабезпечених студентів, проводити виплату їм додаткової матеріальної допомоги та забезпечити надання встановлених пільг.

7.5. Розвивати форми соціального захисту студентів, проводити нарахування допомоги на дітей за рахунок відповідних фондів.

7.6. Піклуватися про студентські сім'ї, надавати їм можливість проживати в окремих кімнатах гуртожитку згідно з відповідним положенням, здійснювати виплату матеріальної допомоги та забезпечувати медичним обслуговуванням.

7.7. Силами житлово-побутової комісії профкому студентів та аспірантів проводити перевірки санітарного стану, умов проживання, побуту мешканців гуртожитків, а також санітарного стану та якості харчування у буфетах, їдальні та інших місцях харчування студентів, розташованих на території Національного авіаційного університету.

7.8. Забезпечити можливість медичного обслуговування студентів у медичному центрі та санаторії-профілакторії університету згідно з чинним положенням. Проводити спільно з органами студентського самоврядування та профкомом студентів та аспірантів заходи щодо впровадження здорового способу життя, антинікотинової та антиалкогольної пропаганди, боротьби з вживанням наркотиків тощо.

7.9. Сприяти розвитку різноманітних форм дозвілля студентів, зокрема, спільно з органами студентського самоврядування проводити фестивалі «Студентська весна», «Березневі паростки» тощо; надавати можливість проведення цих заходів та дискотек у Центрі культури та мистецтв і гуртожитках; забезпечувати проведення змагань команд КВК інститутів (факультетів) на кубок ректора, частково фінансуючи ці заходи.

7.10. Поліпшувати умови для занять спортом та вдосконалення фізичної підготовки студентів. Розширювати перелік спортивних секцій та поліпшувати їх матеріальну базу. Сприяти підготовці збірних команд університету для участі в змаганнях різних рівнів.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)