АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Рекламне оголошення

Читайте также:
  1. II. Оголошення теми й мети уроку
  2. А Проголошення ЗУНР 9ноября 1918
  3. Внутрішня і зовнішня політика Директорії. Проголошення Акту злуки УНР і ЗУНР
  4. Г Проголошення І Універсалу Центральної Ради. 10июня 1917
  5. Оголошення автоматизованих властивостей і методів
  6. Оголошення базового класу
  7. Оголошення показань, наданих учасниками допиту на попередніх допитах, дозволяється лише після дачі ними показань.
  8. Оголошення похідних класів
  9. ОГОЛОШЕННЯ ПРО ЗБІР ІДЕЙ ПРОЕКТІВ
  10. Проголошення автономії України
  11. Проголошення Української незалежної держави
  12. Публічна обіцянка винагороди без оголошення конкурсу

Ви зможете відпочити у таких місцях:

ü Славське

ü Шатськ

ü Моршин

ü Трускавець

ü Алушта

ü Євпаторія

ü Одеса

Ø Швидка та якісна доставка пасажирів Ø Помірні ціни Ø Обслуговування на вищому рівні Ø Цікаві та повчальні екскурсії Ø Концерти, фестивалі, ярмарки та різні розважальні заходи

Висновки

За допомогою даної роботи ми закріпили знання з курсу “Маркетинг”, практично застосувавши його основи під час створення власної фірми.

В цій роботі ми обґрунтували вибір потреби (туристичні послуги) на сучасному ринку і описали її за матрицею класифікації індивідуальних потреб. Також ми описали місію, цілі фірми, проаналізували макро- і мікросередовище, його вплив на діяльність фірми.

Розробивши анкети і провівши опитування була зібрана первинна інформація із використанням вторинної. Знаючи смаки споживачів, керівництво може зробити для себе певні висновки:

1. Розширення рекламної діяльності фірми

a) Створення рекламних роликів;

b) Поширення агіток;

c) Створення рекламних щитів;

2) Підбір кваліфікованого персоналу або перекваліфікація існуючого

3) Потрібно розширити існуючий спектр послуг;

4) Зосередити увагу на курортному туризмі

5) Оскільки левова частка респондентів подорожує власним транспортом потрібно зменшити витрати на транспортні перевезення;

6) Збільшити витрати на покращення якості відпочинку у Славському, Шацьку. Створити базу відпочинку в Євпаторії.

Використовуючи результати анкетування, ми сегментували ринок і позиціонувати на ньому товар, розробили товарну політику, визначили ціну послуг фірми, а також розробили основні системи збуту.

За допомогою використання рекламного звернення та інших факторів комунікаційної політики, наша фірма може розвиватись у теоретичному плані і, можливо, буде коли-небудь застосована на практиці.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)