АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Стаття 3. Правила змагань

Читайте также:
  1. Dress-code: правила официальных мероприятий
  2. II. Основные принципы и правила поведения студентов ВСФ РАП.
  3. Авиационные Правила АП-25 «Норм летной годности самолетов»
  4. АРХІВИ ТА АРХІВНА СПРАВА ДОБИ ВИЗВОЛЬНИХ ЗМАГАНЬ І ВІДНОВЛЕННЯ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВИ (1917-1920 РР.)
  5. Боевые правила
  6. Будь-які слідчі (розшукові) дії, проведені з порушенням цього правила, є недійсними, а встановлені внаслідок них докази – недопустимими.
  7. Важные правила введения прикорма
  8. Виды технологических документов, разрабатываемых в курсовом проекте, правила их оформления.
  9. Глвав 2. ЗАГАЛЬНІ ПРАВИЛА ВИКОНАВЧОГО ПРОВАДЖЕННЯ
  10. Двійкова система числення. Правила переведення чисел у різні системи числення.
  11. Довідково-інформаційні документи. Доповідна, пояснювальна, службова записки. Правила їх написання.
  12. Документування операцій по статтях власного капіталу

Глава V - Правила проведення змагань в розділі

«Лайт – контакт».

Стаття 1. Визначення

Змагання у розділі «Лайт – контакт» проводяться з добре контрольованою технікою, що походить з самої назви. Учасники поєдинку продовжують бій до команди рефері «СТОП», або «БРЕЙК». Спортсмени використовують техніку «Фулл - контакту» і «Семі – контакту», але ця техніка повинна добре контролюватися. Удари завдаються на дозволені ділянки тіла. Система нарахування балів майже така ж, як і в «Семі – контакті». Увага приділяється однаково, як ударам руками, так і ударам ногами. «Лайт - контакт» був створений як перехідний розділ кікбоксингу між «Семі-контактом» і «Фул – контактом». Бій ведеться за часом. Центральний рефері не судить спортсменів, ВІН лише стежить за бездоганним виконанням правил і безпекою спортсменів. Три бокових судді присуджують бали в заведеному порядку на суддівських записках ВАКО або за допомогою електронної системи нарахування балів.

 

Стаття 2. Процедура зважування

На всіх офіційних змаганнях «ВAKO» повинні строго дотримуватися наступні правила:

Кожен спортсмен офіційно зважується лише один раз, ЯКЩО ПРЕЗИДІЯ ФКУ «ВАКО» НЕ ВИРІШИТЬ ІНАКШЕ, ПРО ЩО ПРЕЗИДІЯ ФКУ «ВАКО» ПОВИННА ПОВІДОМИТИ ВСІХ ЧЛЕНІВ «ВAKO» ЗАЗДАЛЕГІДЬ. Зареєстрована вага є остаточною.

Проте, представникам країни, регіону/федерації, чий спортсмен не показав заявлену вагу під час зважування, дозволяється записати його в іншу відповідну вагову категорію, у випадку якщо в команді даної країни (регіону, федерації) ця вагова категорія вільна, і процедура офіційного зважування ще не завершена. Для детальнішого вивчення процедури зважування дивись Главу 2 Правил «ВAKO».

 

Стаття 3. Правила змагань

Спортсмени виходять на татамі і торкаються рукавичками один одного, після чого роблять крок назад (до відповідної лінії), приймають бойову стійку і чекають команду рефері «FIGHT» (ФАЙТ). Час зупиняється лише по команді рефері «TIME» (ТАЙМ). Час не зупиняється для присудження балів або покарання, якщо рефері не бачить в цьому необхідності. Рефері не повинен розмовляти із спортсменами під час поєдинку, поки час не зупинений. Спортсмену, в його кутку, в період поєдинку, можуть допомагати лише один тренер і один секундант. Вони повинні знаходитися у межах відведеного їм майданчика впродовж всього бою. Ніхто з них не має права виходити на татамі під час бою, і нікому з тренерів і секундантів не дозволено втручатися в роботу рефері і суддів, робити їм зауваження. Лише рефері може зупинити час поєдинку. Спортсмен може попросити зупинити час для того, щоб поправити захисну екіпіровку або обстежувати пошкодження. Рефері не повинен зупиняти час, якщо він відчуває, що це дасть переваги одному із спортсменів. Зупинки часу мають бути мінімальними. Якщо рефері вважає, що спортсмен використовує зупинки часу для відпочинку або для запобігання нарахуванню балів своєму супернику, то йому робиться попередження, і він може бути дискваліфікований за відмову від бою або відстрочення поєдинку.

 


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)