АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Студентів

Читайте также:
  1. Адаптація студентів нового набору
  2. Аналіз захисту дипломних робіт студентів ФМТЗ 2011-2012 р. р. День 2(24.05.2012)
  3. Види та форми науково-дослідної роботи студентів
  4. ВИМОГИ ДО ЗНАНЬ І ВМІНЬ СТУДЕНТІВ
  5. для студентів 2 курсу (заочна форма навчання)
  6. Для студентів 4-го курсу лікувального факультету
  7. Для студентів 5 курсу, семестр 2
  8. Для студентів всіх спеціальностей
  9. Для студентів заочної форми навчання
  10. Для студентів спеціальностЕЙ
  11. Для студентів спеціальності 7.03060101 «Менеджмент і адміністрування» навчально-наукового центру післядипломної освіти
  12. Для студентів спеціальності 8.509(13), 7.509(13) «Облік і аудит», спеціалізації «Контроль та ревізія»
БАЛИ ПОЯСНЕННЯ
5* Теоретичні питання, винесені на контрольний захід щодо питань для самостійного вивчення, засвоєні у повному обсязі та на високому рівні розуміння; всі теоретичні питання, винесені на контрольний захід, розкриті в повному обсязі. Відповіді на теоретичні питання свідчать про міцне долучення навчального матеріалу до власної стійкої системи знань студентів, здатність висловлювати власну думку з актуальних питань, глибоке знання чинного законодавства, теорії та правозастосовної практики. Реферат виконано з дотриманням вимог по оформленню реферату; обґрунтуванням актуальності теми; виконанням завдань, поставлених у рефераті; обґрунтованим та змістовним висновкам; належному оформленню списку використаних джерел та літератури та на високому рівні було захищено.
4* Теоретичні питання, винесені на контрольний захід щодо питань для самостійного вивчення, засвоєні у повному обсязі та на високому рівні розуміння; всі теоретичні питання, винесені на контрольний захід, розкриті в повному обсязі. Відповіді на теоретичні питання свідчать про долучення навчального матеріалу до власної стійкої системи знань студентів. Реферат виконано з несуттєвим відхиленням від вимогпо оформленню реферату; обґрунтуванням актуальності теми; виконанням завдань, поставлених у рефераті; обґрунтованим та змістовним висновкам; з відхиленням по оформленню списку використаних джерел та літератури та на достатньо високому рівні було захищено.
3* Теоретичні питання, винесені на контрольний захід щодо питань для самостійного вивчення, в цілому засвоєні; студент демонструє їх знання і розуміння; всі теоретичні питання, винесені на контрольний захід, розкриті за наявності певної неповноти, неточностей, незначних помилок. Відповіді на теоретичні питання свідчать про долучення більшої частини матеріалу до власної стійкої системи знань студентів. Реферат виконано з порушенням вимог по оформленню реферату; не достатньо повно обґрунтовано актуальності теми; висновки не в повній мірі є обґрунтованими та змістовним; були допущені помилки при оформленні списку використаних джерел та літератури та реферат захищено за наявності певної неповноти та неточностей у відповіді.
2* Теоретичні питання, винесені на контрольний захід щодо питань для самостійного вивчення, засвоєні частково; студент демонструє їх знання і розуміння із неістотними прогалинами; всі теоретичні питання, винесені на контрольний захід, розкриті за наявності певної неповноти, неточностей, істотних помилок. Відповіді на теоретичні питання свідчать про долучення достатньої частини матеріалу до власної стійкої системи знань студентів. Реферат виконано з порушенням вимогпо оформленню реферату; не обґрунтовано актуальності теми; висновки не в повній мірі є обґрунтованими та змістовним; список використаних джерел та літератури оформлено з порушенням вимог та реферат захищено за наявності істотних прогалин в знаннях по темі.
1* Студент не готовий до контрольного заходу щодо питань для самостійного вивчення, не знає більшої частини питань, винесених на контрольний захід, з труднощами намагається розкрити їх, невпевнено відтворює терміни і поняття, допускає змістовні помилки, не демонструє розуміння більшої частини матеріалів та долучення їх до власної системи знань. Реферат виконано не самостійно і студент не демонструє розуміння більшої частини матеріалу.
0* Відсутність на контрольному заході щодо питань для самостійного вивчення

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)