АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Порядок поточного і підсумкового контролю знань з дисципілни

Читайте также:
  1. A. Посиленого медичного контролю
  2. C. порядок расчета коэффициента чувствительности «b»
  3. II. Актуалізація опорних знань і вмінь учнів
  4. II. Актуалізація опорних знань та мотивація навчальної діяльності
  5. II. Порядок заполнения Запроса
  6. II. Порядок заполнения Заявления
  7. II. Порядок обращения за получением социального обслуживания
  8. II. Порядок подачи и рассмотрения ходатайств о предоставлении политического убежища иностранным гражданам и лицам без гражданства в Республике Казахстан
  9. II. Порядок подготовки, защиты и оценки квалификационной работы
  10. II. Порядок прийняття і звільнення працівників
  11. II. Порядок проведения оценки качества звучания.
  12. II. ПОРЯДОК СУДНЫЙ

Підсумковий контроль з вивчення дисципліни «Облікове забезпечення управління зовнішньоекономічною діяльністю» для студентів спеціальності 8.03050901 «Облік і аудит» передбачається у формі екзамену.

Оцінювання знань студентів з дисципліни здійснюється на основі результатів поточного модульного контролю (ПМК) і підсумкового контролю знань (екзамену).

Об’єктом оцінювання знань студентів є програмний матеріал дисципліни. Завданнями поточного контролю є перевірка розуміння та засвоєння навчального матеріалу, здатності осмислити зміст теми чи розділу, умінь публічно чи письмово представити певний матеріал.

Завданнями екзамену є перевірка розуміння студентом програмного матеріалу в цілому, логіки та взаємозв’язків між окремими розділами, здатності творчого використання накопичених знань, уміння сформувати своє ставлення до певної проблеми дисципліни тощо.

Оцінювання здійснюється за 100 бальною шкалою.

З дисципліни «Облікове забезпечення управління зовнішньоекономічною діяльністю» завдання поточного контролю для студентів очної форми навчання оцінюються в діапазоні від 0 до 50 балів, а завдання, що виносяться на екзамен – від 0 до 50 балів (включно).

Поточний контроль є важливим елементом навчального процесу, що дозволяє оцінити рівень знань студентів з дисципліни, ступінь засвоєння ними програмного матеріалу та оволодіння навичками виконання практичних завдань.

Поточний контроль здійснюється у формі:

- усного опитування студентів на практичних заняттях;

- проведення експрес-контролю;

- приймання індивідуальних завдань, виконаних на практичних заняттях і самостійно;

- захист індивідуальних завдань, виконаних на практичних заняттях і самостійно;

- обговорення результатів робіт, винесених на самостійне вивчення.

Поряд з поточним контролем передбачається обов’язкове проведення проміжного контролю у формі модульної (контрольної) роботи. Проміжний контроль розглядається як певне узагальнення раніше проведеного поточного контролю.

Проведення поточного і проміжного контролю дозволить реалізувати такі завдання:

- підвищення мотивації студентів до систематичної активної роботи впродовж навчального року, переорієнтація їхніх цілей з отриманням позитивної оцінки на формування стійких знань, умінь та навичок;

- систематизація знань та активне їх засвоєння упродовж навчального року;

- недопущення розбіжностей між завданнями, що виносяться для контролю і програмою дисципліни;

- відкритість контролю: ознайомлення студентів на початку вивчення дисципліни з контрольними завданнями та всіма формами контрольних заходів і критеріями їх оцінювання;

- подолання елементів суб’єктивізму при оцінюванні знань, що забезпечується складанням контрольних завдань та екзаменів у письмовій формі із застосуванням 100-бальної шкали оцінювання;

- забезпечення належних умов вивчення програмного матеріалу і підготовки до контрольних заходів, що досягається шляхом чіткого їх розмежування за змістом й у часі;

- розширення можливостей для всебічного розкриття здібностей студентів, розвитку їх творчого осмислення та підвищення ефективності роботи викладацького складу.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)