АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Нарахування на фонд оплати праці та утримання із заробітної плати

Читайте также:
  1. A. Працівники бригад постійної готовності другої черги
  2. A. Працівники бригад постійної готовності першої черги
  3. A. У лікувально-профілактичних установах медичними працівниками – лікарями вузької спеціалізації.
  4. а) Міжнародний поділ праці.
  5. Аналіз праці та її оплати.
  6. Атестація робочих місць за умовами праці
  7. Аудит нарахування внесків до фондів на заробітну плату
  8. Безпечні прийоми праці
  9. Бюджетникам підвищено зарплати
  10. Взємодія попиту та пропозиції на ринку праці
  11. Взяття шлункового вмісту для дослідження секреторної функції шлунка (пацієнт може допомагати медичному працівникові, поведінка адекватна)
  12. Види і облік утримань із заробітної плати

ВСТУП

Праця робітників є необхідною складовою частиною процесу виробництва, споживання та розподілу створеного продукту. Участь працюючих в частці знов створеному матеріальному та духовному базі висловлюється у вигляді заробітної плати, яка повинна відповідати кількості та якості затраченої ними праці.

Заробітна плата - є важливішим засобом підвищення зацікавленості працюючих у результатах своєї праці, її продуктивності, збільшення обсягів виробленої продукції, поліпшення її якості та асортименту.

Збільшення ефективності суспільної продуктивності обумовлено, на сам перед, збільшенням виробництва та поліпшенням якості роботи.

Найважливішими задачами є прискорення науково-технічного прогресу, зниження витрат живої праці, механізація трудомістких робіт, поліпшення використання трудових ресурсів, зменшення збитків робочого часу.

Метою цієї курсової роботи є висвітлення теоретичних знань пов’язаних із обліком нарахувань на оплату праці та утримань із заробітної плати працівників. Об’єктом дослідження та центром нашої уваги, як можна зрозуміти з вищенаведеної інформації, виступатиме заробітна плата, нарахування та утримання із неї. Предметом вивчення даної теми є: 1) теоретичні засади обліку нарахувань на оплату праці та утримань із заробітної плати працівників; 2) практичний аспект застосування в досліджуваному об’єкті (ведення обліку нарахувань на оплату праці та утримань із заробітної плати працівників). На сьогоднішній день складність ситуації, яка склалася в державі з питань нарахувань на фонд заробітної плати та утримань із заробітної плати, пояснює актуальність вибраної теми.

В Україні використовується значна кількість програмних продуктів для автоматизації бухгалтерського обліку, найбільш поширене з них: «1С:Бухгалтерія», «Exсel», «Access». На сьогоднішній день розроблена велика кількість спеціалізованих бухгалтерських програм. Програма MS Excel є одним з лідерів в галузі обробки електронних таблиць. Ця програма дозволяє зручно і з легкістю створювати таблиці з текстовою і цифровою інформацією будь-якого об’єму, створювати списки за даними введеними в електронну таблицю та проводити пошук інформації за допомогою різного роду фільтрів, проведення розрахунків за допомогою формул та вбудованих функцій, порядок виконання операцій та роботу із вкладеними функціями. Майже на всіх державних підприємствах, господарських об’єктах, малих підприємствах, приватних фірмах документальне оформлення обліку праці та заробітна плата комп’ютеризовані і ведуться у програмі Excel. Microsoft Excel має досить широкі можливості для обробки даних різного роду. Провести нарахування на фонд оплати праці та утримання із заробітної плати можна автоматично використовуючи вирази, формули та функції. В курсовій роботі розгляну детально згадані можливості програмного продукту Microsoft Excel.

 


Нарахування на фонд оплати праці та утримання із заробітної плати


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)