АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Технологічний комплекс поверхні

Читайте также:
  1. IV. СХЕМА ПОСТРОЕНИЯ КОМПЛЕКСА ОБЩЕРАЗВИВАЮЩИХ УПРАЖНЕНИЙ
  2. Алгебраїчна форма запису комплексних чисел та дії над комплексними числами, записаними у цій формі
  3. Алгебраїчна форма комплексного числа
  4. Аллергические реакции, развивающиеся по III (иммунокомплексному) типу гиперчувствительности
  5. Анализ финансовых коэффициентов и комплексная оценка деятельности предприятия
  6. БІОЛОГІЯ - КОМПЛЕКСНА НАУКА ПРО ЖИВУ ПРИРОДУ
  7. БРЕДОВЫЕ КОМПЛЕКСЫ
  8. В современных условиях комплексный экономический анализ – это управленческий анализ, который необходим для решения сложных экономических задач.
  9. Введення поняття комплексного числа
  10. ВОЕННО-ПРОМЫШЛЕННЫЙ КОМПЛЕКС (ВПК)
  11. Вопрос 19. Современный этап развития комплексной поддержки лиц с особыми потребностями в западных странах
  12. Вопрос 35. Расчет пропускной способности аэровокзального комплекса.

На шахтній поверхні розташований комплекс технологічних будівель і споруд які дозволяють забезпечувати життєдіяльність шахти:

- будівля технологічного комплексу з галереями (вугільною та породною) та аварійний вугільний склад. Проводиться прийомка вугілля та породи з шахти, завантаження вугілля в залізничні вагони і відправку його споживачам, транспортування породи до породного бункера і відвантаження її в автотранспорт для транспортування на породний відвал. Обладнання техкомплексу: живильник ГІЛ-12, грохот ГІЛ-52, стрічкові конвеєри 1Л-80, 1Л-100.

- будівля вугільного та породного підйомів і копер головного ствола. Вугільний підйом скіпового ствола обладнаний підйомною машиною типу МПБ 5 х 3,15 х 3,15. Породний підйом обладнаний підйомною машиною типу ШМО 2 х 4 х 1,7.

- будівля допоміжного підйому і копер допоміжного ствола. Клітьовий підйом обладнаний підйомною машиною типу ШМО 2 х 4 х 1,7. По клітьовому стволу проводиться спуск - підйом людей, обладнання, порожняка. По стволу поступає свіжий струмінь повітря в шахту. В зимовий час повітря підогрівається за допомогою калориферів.

- будівля вентиляторів головного провітрювання. Блок головної поверхневої підстанції. Обладнаний трансформаторами, вимикачами, апаратурою контролю за подачею в шахту електроенергії.

- будівля котельні. Обладнана двома котлами ДКВР-6,5-13, одним ДКВ-6,5-13 і одним КЕ-6,5-14С. В зимовий час два котли постійно в роботі, один в резерві. Один котел знаходиться в ремонті.

- будівля механічного цеху, електроцеху, автоматики та холодного складу. Проводиться ремонт, налагодження та зберігання обладнання та апаратури.

- будівля пилорами. Проводиться обробка лісоматеріалів та їх розпил відповідно до потреб підприємства. Розвантаження-завантаження проводиться за допомогою тельферів та козлового крана ККС-12,5.

- будівля адміністративно-побутового комбінату. В ній розміщені нарядні дільниць, диспетчерська, кабінети адміністративно-управлінського персоналу та інженерно-технічних служб, лазні для миття працівників, приміщення для прання, сушки, ремонту спецодягу.

- інші будівлі та споруди (гаражі, будівельний цех, склад ГСМ, їдальня, комори).

На головній поверхневій підстанції встановлено 24 високовольтні комірки розподільчого устаткування напругою 6кВ (ВМГ-133 та ВМП-10), пересувна трансформаторна підстанція ТСВП-250/6 1990р.в., пересувна трансформаторна підстанція ТСШВП-400/6 1979р.в., 3 силових трансформатора.

В підземних виробках встановлено електрообладнання напругою 6кВ:

- пересувна трансформаторна підстанція ТСШВП-180/6 – 3шт. (1965р.в.-1966р.в.);

- пересувна трансформаторна підстанція ТКШВП-180/6 – 1шт. (1964р.в.);

- пересувна трансформаторна підстанція ТКШВП-240/6 – 3шт. (1967р.в.-1974р.в.);

- пересувна трансформаторна підстанція ТКШВП-320/6 – 2шт. (1974р.в.-1975р.в.);

- пересувна трансформаторна підстанція ТСВП-400/6 – 6шт. (1976р.в.-1991р.в.);

- високовольтні комірки РВД-6 – 35шт. (1965р.в.-1986р.в.);

Все обладнання використовується у відповідності до технологій ведення робіт, відповідають вимогам нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки. На діюче обладнання проведена експертна оцінка та видані експертні висновки про відповідність вимогам законів та нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки. Стан наявного обладнання – задовільний.


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)