АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Безпека на першому місці

Читайте также:
  1. Безпека держави
  2. Безпека як економічна категорія
  3. В якому місці склера найтонша?
  4. Звіт про навчальну практику на першому курсі
  5. Інформаційне суспільство. Інформаційна культура. Інформаційна безпека
  6. Інформаційне суспільство. Інформаційна культура. Інформаційна безпека
  7. Інформаційне суспільство. Інформаційна культура. Інформаційна безпека
  8. Інформаційне суспільство. Інформаційна культура. Інформаційна безпека
  9. НАЙБІЛЬША НЕБЕЗПЕКА - ДЕРЖАВА
  10. НЕБЕЗПЕКА ДЛЯ ОРГАНІЗМУ
  11. Підтоплення території - як природно-техногенна небезпека для Херсонської області

 

 

 

Сучасні дихальні апарати замкнутого циклу забезпечує рятувальника запасом дихальної суміші до 4 годин

Стандарти відіграють ключову роль, допомагаючи організаціям відповідати вимогам щодо надійності вироблюваних виробів. Шахтар-рятувальник, що поспішає на допомогу своїм напарникам, має бути повністю впевнений у дихальному апараті. Педіатр, який несе відповідальність за життя недоношеної дитини, не повинен сумніватися в справності інкубатора.

Інкубатор – складне устатковання, й на кожен компонент і деталь існує свій стандарт. Такі стандарти спрямовано на усунення потенційних ризиків і небезпек як для недоношених дітей, так і для осіб, які обслуговують інкубатор, ─ медичного персоналу. Наприклад, нагрівальний мат, на якому лежить немовля. Є міжнародний стандарт, у якому сказано, що температура теплоізоляційної підставки інкубатора для недоношених дітей не повинна перевищувати 40°С щоб уникнути пошкоджень слаборозвиненої шкіри таких немовлят.

Стандарт також передбачає засоби контролю, такі як зчитування налаштувань температури інкубатора і безперервне відображення температури поверхні матраца. «Ми проявили ініціативу щодо регулювання рівня температури й безпеки нагрівальних матів, використовуваних в інкубаторах, і системинагріву для недоношених і новонароджених дітей», ─ пояснює доктор Йохим Кох (Dr. Jochim Koch), який очолює комітет зі стандартизації неонатального догляду і є співробітником Dräger уже не одне десятиліття. «Нашою основною метою є зробити міжнародним стандартом те, що було національним стандартом Німеччини. У свою чергу, вони можуть стати міжнародно визнаними стандартами ISO».

Ми працюємо для постійного поліпшення стандартів

Вольфган Дрюс (Wolfgang Drews), відповідальний з управління міжнародними стандартами у відділі з безпеки компанії Dräger, так само вірить, що спосіб, яким виріб може бути використано ефективніше, є основною рушійною силою щодо взаємодії між стандартами. «Наша діяльність завжди фокусується на користувачах, простіше кажучи, звичайних людях. Ми прагнемо до підтримки високої якості продукції з метою забезпечення захисту користувачів». Дрюс згадує про новіший стандарт на дихальний апарат хвилинної легеневої вентиляції для шахтарів-рятувальників і пожежників, у розробленні моделі якого брали участь експерти компанії Dräger.

Дослідження засвідчили, що кількість дихальної суміші, необхідної людині в момент фізичного навантаження, значно вища, ніж вважали раніше: хвилинний об’єм дихання був 20 літрів. Під час первинного аналізу експерти Dräger зареєстрували, що хвилинний об’єм дихання варіюється від 50 до 60 літрів, а останні тести засвідчили, що він може доходити до 100 літрів за хвилину. Потім ці результати було долучено до стандартів (EN 145, EN 137) щодо розроблення такого устатковання, які й досі є актуальними.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)