АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Висновки та пропозиції

Читайте также:
  1. Взаємодія попиту і пропозиції. Ринкова рівновага
  2. Взаємодія попиту і пропозиції. Ринкова рівновага
  3. Висновки
  4. ВИСНОВКИ
  5. ВИСНОВКИ
  6. Висновки
  7. Висновки
  8. Висновки
  9. Висновки
  10. ВИСНОВКИ
  11. ВИСНОВКИ
  12. ВИСНОВКИ

Закінчити розділ необхідно загальними висновками та конкретними пропозиціями з проведеного аналізу. В них необхідно оцінити перспективність розглянутих технологічних процесів для вирішення основних задач, які стоять у технологічному процесі, що розробляється. Обов’язково вказати, що пропонується до впровадження у технологічний процес, що розробляється.

Початкові дані для розділу потрібно брати на базовому (найближчому) вагонобудівному або вагоноремонтному підприємстві, з типових технологічних процесів, підручників, технічної літератури з даного напрямку, періодичних видань та ін.

 

3.5 Обсяг та послідовність виконання розділу „Складання

технологічного маршруту”

Технологічний процес виготовлення або ремонту виробу необхідно проектувати стосовно до існуючої організації та технології на базовому заводі (вагонобудівному або вагоноремонтному) чи вагонному депо.

Виконання першого та другого розділів пояснювальної записки сприяло ознайомленню з основним переліком керівної та довідкової інформації; базовим, типовим або передовим технологічними процесами.

Відомості про існуючу організацію та технологію виготовлення або ремонту виробу, обладнання та технологічну оснастку, що використовується, студент (слухач) бере безпосередньо на вагонобудівному чи вагоноремонтному підприємстві особисто під час екскурсії або за місцем роботи (для студентів заочної форми навчання та другої освіти).

Текст пояснювальної записки цього розділу повинен містити:

· маршрут руху виробу, в процесі виготовлення або ремонту;

· перелік та послідовність виконання технологічних операцій, виконуваних з виробом, включаючи операції контролю та транспортування.

· визначення потреби у технологічному обладнанні та вибір засобів технологічного оснащення, в тому числі засобів контролю та випробування.

Це необхідно робити з посиланням на розроблене і зображене (на форматі А1 або А4) планування цеху, дільниці або відділення де виконується виготовлення або ремонт виробу з розставленням визначеного складу технологічного оснащення.

У висновку до розділу вказати відмінні риси технологічного маршруту, що розроблений особисто від базового.

3.6 Обсяг та послідовність виконання розділу „Розробка

технологічних операцій”

В цьому розділі необхідно взяти одну з операцій технологічного процесу, що розробляється, визначити її склад і виконати розробку послідовності переходів в цій операції. Провести вибір засобів механізації та автоматизації елементів операції. Скласти операційну карту.

 

3.7 Обсяг та послідовність виконання розділу „Нормування

технологічного процесу”

Використовуючи інформацію, що отримана на базовому підприємстві, або керівні та довідкові матеріали, встановити початкові дані, що необхідні для розрахунків норм часу та витрат матеріалів.

Провести розрахунок та нормування праці на виконання процесу, що розробляється.

Встановити норми витрат матеріалів, необхідних для реалізації процесу.

Визначити розряд робіт та провести обґрунтування професій виконавців в залежності від складності робіт

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)