АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Про проведення досудового розслідування

Читайте также:
  1. IІІ. Проведення перевірок суб’єктів господарювання та органів влади та інших підконтрольних об’єктів органами Держтехногенбезпеки України
  2. VIII. Регламент проведення змагань з окремих видів спорту
  3. VІ. Організація і проведення конкурсу
  4. Алгоритм проведення
  5. Алгоритм проведення
  6. Алгоритм проведення
  7. Алгоритм проведення
  8. Алгоритм проведення санобробки при зараженні БЗ
  9. Бухгалтерські проведення з обліку надходження основних засобів
  10. БУХГАЛТЕРСЬКІ ПРОВЕДЕННЯ З РОЗРАХУНКІВ ІЗ ПДВ
  11. Бухгалтерські проведення обліку розрахунків з іншими дебіторами і кредиторами
  12. В якому випадку необхідно проведення атестації робочих місць?

РАПОРТ

Про виявлення кримінального правопорушення

Доповідаю Вам про те, що 19.11.2012, мною, спільно з о/у ВКР Приморського РВ ОМУ ГУМВС України в Одеській області лейтенантом міліції Петровим К.Н., в ході проведення оперативно-розшукових заходів направлених на виявлення та документування осіб, які займаються незаконними операціями з наркотичними засобами, приблизно о 13.20, біля будинку № 12 по вул. Скісній в м. Одесі, був затриманий гр. Мішін Михайло Васильович, 29.12.1981 р.н., уродженець м. Одеси, громадянин України, освіта середня, не працює, раніше не судимий (з його слів), одружений, мешкає: м. Одеса, вул. Пушкінська, 12, кв. 56, який проходячи повз зазначеного будинку весь час озирався по сторонам і своєї поведінкою викликав у нас підозру. При поверхневому огляді в правій зовнішній кишені куртки було виявлено паперовий пакунок з подрібненою речовиною рослинного походження, світло-зеленого кольору. Як пояснив гр. Мішін М.В., в паперовому пакунку знаходиться наркотичний засіб - канабіс, який він придбав для особистого вживання у незнайомого чоловіка в парку «Дюковський» в м. Одесі. На місце затримання Мішіна М.В. була викликала слідчо-оперативна група і в ході огляду в присутності понятих паперовий пакунок з подрібненою речовиною рослинного походження, світло-зеленого кольору було вилучено, поміщено до поліетиленового пакету і опечатано згідно вимог чинного законодавства.

Після цього Мішін М.В. був доставлений в Приморський РВ для дачі письмових пояснень.

Прошу Вашого дозволу зареєструвати рапорт в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події, а вилучену речовину направити на дослідження до експертного підрозділу.

У разі підтвердження, що вилучена речовина є наркотичною речовиною, в кількості достатній для притягнення до кримінальної відповідальності, направити матеріали першому заступнику-начальникові СВ для внесення до ЄРДР.

 

О/у ВКР Приморського РВ ОМУ

ГУМВС України в Одеській області

лейтенант міліції Л.С.Васюков

19.11.2012

 

Передано першому заступнику начальника – начальнику СВ

майору міліції О.В.Шило

Оперативний черговий _______________________

19.11.2012

 

Слідчому СВ Приморського РВ ОМУ

ГУМВС України в Одеській області

лейтенанту міліції Поліщуку О.В.

 

 

Д О Р У Ч Е Н Н Я

про проведення досудового розслідування

 

м. Одеса 19.11.2012

 

Відповідно до вимог ст. ст. 39, ст. 214 КПК України доручаю внести відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань, провести досудове розслідування у кримінальному провадженні за рапортом о/у ВКР Приморського РВ ОМУ ГУМВС України в Одеській області Васюкова Л.С., згідно якого 19.11.2012 був затриманий гр. Мішін М.В. в якого було виявлено та вилучено речовину схожу на наркотичну, яку він незаконно зберігав для особистого вживання.

Вимагаю вжити заходів щодо всебічно, повного і неупередженого дослідження всіх обставин кримінального провадження, надати їм належну правову оцінку та прийняти законні процесуальні рішення у передбачені кримінальним процесуальним законодавством строки.

 

Додаток: зібрані за рапортом матеріали на 6 арк., вилучена речовина.

 

 

Перший заступник начальника – начальник СВ

Приморського РВ ОМУ

ГУМВС України в Одеській області

майор міліції О.В.Шило

 

 

Прокуророві Приморського району м. Одеси

старшому раднику юстиції

Іванову І.І.

 

 

П О В І Д О М Л Е Н Н Я


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.006 сек.)