АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Про проведення слідчих (розшукових) дій

Читайте также:
  1. IІІ. Проведення перевірок суб’єктів господарювання та органів влади та інших підконтрольних об’єктів органами Держтехногенбезпеки України
  2. VIII. Регламент проведення змагань з окремих видів спорту
  3. VІ. Організація і проведення конкурсу
  4. Алгоритм проведення
  5. Алгоритм проведення
  6. Алгоритм проведення
  7. Алгоритм проведення
  8. Алгоритм проведення санобробки при зараженні БЗ
  9. Бухгалтерські проведення з обліку надходження основних засобів
  10. БУХГАЛТЕРСЬКІ ПРОВЕДЕННЯ З РОЗРАХУНКІВ ІЗ ПДВ
  11. Бухгалтерські проведення обліку розрахунків з іншими дебіторами і кредиторами
  12. В якому випадку необхідно проведення атестації робочих місць?

(негласних слідчих (розшукових) дій) у порядку ст. 40 КПК України

 

Слідчим відділом Приморського РВ ОМУ ГУМВС України в Одеській області розслідується кримінальне провадження, внесене до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 01-000 від 19.11.2012, розпочате за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.309 КК України.

Досудовим розслідуванням встановлено, що 19.11.2012, Мішін М.В., знаходячись в парку «Дюковський», розташованому по вул. Дюковській,1 в м. Одесі, у невстановленої слідством особи, без мети збуту, для особистого вживання, незаконно придбав 5,75 грамів наркотичного засобу каннабісу (марихуани), який згідно висновку хімічної експертизи № 1095 від 20.11.2012 являється особливо небезпечним наркотичним засобом, який Мішін М.В. незаконно зберігав.

В той же день, 19.11.2012, приблизно о 13.20 Мішін М.В. біля будинку № 12 по вул. Скісній в м. Одесі був затриманий працівниками міліції, які виявили і вилучили у нього вище вказаний наркотичний засіб.

В ході допиту в якості підозрюваного, Мішін М.В. пояснив, що 19.11.2012, приблизно о 13 годині, він проходив через Дюковський парк в м. Одесі, де до нього підійшов раніше незнайомий чоловік, який не назвавши своє ім'я, запропонував купити наркотичний засіб – марихуану. Придбавши наркотичний засіб та поклавши його в кишеню куртки, Мішін М.В. пішов далі. Проходячи повз будинок № 12 по вул. Скісній в м. Одесі, його затримали працівники міліції. В ході досудового слідства встановити особу, яка незаконно збула Мішіну М.В. наркотичний засіб, не вдалося.

У зв’язку з необхідністю, що виникла, керуючись п. 3 ч. 2 ст. 40, ст. 41 КПК України, -

ПРОШУ:

1. Доручити працівникам ввіреного Вам підрозділу, провести слідчі (розшукові) дії, направлені на встановлення даної особи.

2. Мотивовану відповідь разом з матеріалами, які отримані під час виконання доручення направити до СВ Приморського РВ ОМУ ГУВС України в Одеській області у 5-ти денний термін.

 

Слідчий СВ Приморського РВ ОМУ

ГУМВС України в Одеській області

лейтенант міліції О.В Поліщук

21.11.2012

 

Слідчому СВ Приморського РВ ОМУ

ГУМВС України в Одеській області

лейтенанту міліції

Поліщуку О.В.

 

Р А П О Р Т

Доповідаю Вам, що в ході виконання доручення про проведення слідчих (розшукових) дій у порядку, передбаченого ст.40 КПК України, мною проводилися оперативно-розшукові заходи направлені на встановлення особи, яка 19.11.2012, приблизно о 13 годині, в парку «Дюковський» в м. Одесі, незаконно збула гр. Мішіну М.В., 29.12.1981 р.н., наркотичний засіб – марихуану.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів перевірялися особи, які раніше притягувалися до кримінальної відповідальності за вчинення злочинів передбачених ст.ст. 307, 309 КК України, особи, які притягувалися до адміністративної відповідальності за незаконні операції з наркотичними речовинами, однак позитивного результату не отримано, встановити дану особу не виявилося можливим.

 

 

ОУ ВКР Приморського РВ ОМУ

ГУМВС України в Одеській області

лейтенант міліції К.Н. Петров

 

26.11.2012

 

 

Прокурору Приморського району

м. Одеси

………… раднику юстиції

 

 

КЛОПОТАННЯ


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)