АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Шапка-маска зимова

Читайте также:
  1. IV. Политика Делосской симмахии в отношении Спарты и Пелопоннесского союза
  2. VII. Крестовый поход в Египет
  3. VII. ПРУДОВОЕ ХОЗЯЙСИВО
  4. АВТОМАТИЗАЦИЯ ЗВУКА ЗЬ
  5. Бавовняні тканини та штучні вироби
  6. Болезни гороха.
  7. Ботулизм, этиопатогенез, связь ботулизма с определенными продуктами, клинико- эпидемиологические особенности вспышек, лабораторная диагностика, профилактика.
  8. В обязанности участкового врача при подозрении на пищевое отравление не входит
  9. ВЕДАСТИНСКИЕ АННАЛЫ
  10. ВЕДАСТИНСКИЕ АННАЛЫ 15 страница
  11. ВЕДАСТИНСКИЕ АННАЛЫ 17 страница
  12. ВЕДАСТИНСКИЕ АННАЛЫ 18 страница

Про однострій поліцейських

Відповідно до частини другої статті 20 Закону України “Про Національну поліцію” Кабінет Міністрів України постановляє:

1. Затвердити опис і зразки предметів однострою поліцейських, що додаються.

2. Поширитидію постанови Кабінету Міністрів України від 14 серпня 2013 р. № 594 “Про формений одяг працівників міліції” (Офіційний вісник України, 2013 р., № 68, ст. 2465) на поліцейських до забезпечення їх одностроєм, опис і зразки предметів якого затверджені цією постановою.

 

Прем'єр-міністр України А.ЯЦЕНЮК
Інд. 72  
  ЗАТВЕРДЖЕНО постановою Кабінету Міністрів України від 30 вересня 2015 р. № 823

ОПИС І ЗРАЗКИ
предметів однострою поліцейських

Шапка-вушанка

Шапка-вушанка з плащової тканини темно-синього кольору з мембранним покриттям. Шапка складається з ковпака, козирка, напотиличника з навушниками і додаткових навушників із штучного хутра чорного кольору. Ковпак шапки-вушанки складається з чотирьох деталей - двох середніх та двох бокових. Кінці навушників з патами, які застібаються на текстильну стрічку “велькро”. У шов з’єднання бокових частин ковпака з навушниками вшито додаткові навушники, які пристібаються до ковпака на петлю та ґудзик.

Напотиличник із швом посередині, по обидва боки якого розташовано по одному металевому люверсу, в які протягнуто еластичний шнур з фіксатором для регулювання щільності прилягання.

По центру козирка - кокарда сріблястого кольору.

Шапка-вушанка на підкладці з поліефірної тканини з шаром утеплювача.

Шапка флісова

Шапка із флісового полотна чорного кольору або кольору хакі. Ковпак з виточками та пришивною бейкою.

Шапка зимова трикотажна

Шапка з двох шарів трикотажного полотна темно-синього кольору, з виточками у верхній частині та з відворотом.

Кашкет

Кашкет типу А складається з денця овальної форми, стінок, околиша та канта із напіввовняної тканини темно-синього кольору, козирка пластмасового, філігранного ремінця сріблястого кольору, який прикріплюється двома форменими ґудзиками сріблястого кольору. На стінках кашкета по два вентиляційних отвори з обох боків.

Спереду на околиші кашкета - кокарда сріблястого кольору.

Кашкет типу Б за зовнішнім виглядом та конструкцією такий самий, як і кашкет типу А, з козирком, обтягнутим лаковою шкірою чорного кольору, та з околишем, навколо якого закріплено ткану стрічку з візерунком з листя дуба. Обрізний край козирка обкантовано бейкою із штучної шкіри чорного кольору.

Кашкет типу В за зовнішнім виглядом та конструкцією такий самий, як і кашкет типу Б, з гаптуванням у вигляді шнура сріблястого кольору по краю козирка.

Кашкет типу Г за зовнішнім виглядом та конструкцією такий самий, як і кашкет типу Б, з гаптуванням у вигляді листя калини і дуба та шнура сріблястого кольору по краю козирка.

Кепі

Кепі типу А із змішаної тканини темно-синього кольору складається з шести клинів, козирка і налобника. На кожному клині розташовано по одному вентиляційному отвору.

Козирок формований, обтягнутий тканиною. Уздовж контура козирка та паралельно з ним прокладено сім строчок.

Ззаду, по низу кепі, - застібка на текстильну стрічку “велькро” для регулювання щільності облягання.

Угорі, у точці з’єднання клинів, - декоративний ґудзик.

Спереду кепі по центру нашито кокарду.

Кепі типу Б із змішаної тканини темно-синього кольору, кольору хакі або в колористиці “камуфляж”. Складається з денця, стінки та козирка, обтягнутого тканиною, і налобника. Стінка із швом ззаду, по низу стінки нашито смужку з тканини верху. На бокових ділянках стінки над нашитою смужкою розташовано по два вентиляційних отвори з металевими блочками.

Берет

Берет трикотажний, суцільновикроєний, формований, чорного або малинового кольору, з пластиковим підкокардником на місці кріплення кокарди, з бейкою із штучної шкіри чорного кольору. У середину бейки протягнуто синтетичний шнур чорного кольору для регулювання розміру виробу. Посередині бокових частин, у центрі, по два вентиляційних отвори з металевими люверсами. Берет на підкладці.

Кокарда вишита, кріпиться на передній стінці ліворуч від центру.

Шапка-маска зимова

Шапка-маска з трикотажного напіввовняного полотна з еластаном чорного кольору, з прорізами для очей та рота.

Шапка-маска літня

Шапка-маска з трикотажного бавовняного полотна з еластаном чорного кольору або кольору хакі, з рухомою передньою частиною для маскування нижньої частини обличчя.

Пальто зимове

Пальто з плащової тканини темно-синього кольору, на підкладці з поліефірної тканини, прямого силуету, з центральною потайною застібкою на петлі та ґудзики, з поясом.

Пілочки з кокетками та боковими прорізними кишенями з листочками. Спинка на кокетці, з обшивними складками та із швом посередині, який закінчується шліцом. У бокових швах пальто розташовані хомутики для протягування пояса, який застібається на пряжку.

Комір-стійка, кінці якого застібаються на текстильну стрічку “велькро”. Рукави вшивні, двошовні. Задня частина рукава з виточкою в ділянці ліктя.

У шви вшивання рукавів ушито погони, які застібаються на петлі та формені ґудзики сріблястого кольору. На підборті лівої пілочки оброблено нагрудну прорізну кишеню “в рамку”, яка застібається на тасьму “блискавка”.

Пальто на підкладці до низу має один шар утеплювача та знімну підстібку із штучного хутра.

Плащ

Плащ із плащової тканини темно-синього кольору, на підкладці з поліефірної тканини, прямого силуету, двобортний, із застібкою на петлі та формені ґудзики сріблястого кольору, з відкладним коміром і поясом.

Пілочки з відлітними кокетками, з боковими прорізними кишенями з листочками. Спинка з відлітною кокеткою, яка пристібається до спинки на потайний ґудзик і петлю, розташовану посередині обшивки нижнього зрізу кокетки. Спинка із швом посередині, який закінчується шліцом. У бокових швах плаща - хомутики для протягування пояса, який застібається на пряжку.

Рукави вшивні, двошовні. У нижній частині середніх швів рукавів вшито пати, які пристібаються до рукавів на петлю та формений ґудзик сріблястого кольору. Задня частина рукава з виточкою в ділянці ліктя.

У шви вшивання рукавів ушито погони, які застібаються на петлі та формені ґудзики сріблястого кольору. На підборті лівої пілочки оброблено нагрудну прорізну кишеню “в рамку”, яка застібається на тасьму “блискавка”.

Плащ до низу на підкладці, із знімною підстібкою з напіввовняної пальтової тканини.

Плащ жіночий

Плащ із плащової тканини темно-синього кольору, з центральною потайною застібкою на петлі та ґудзики (верхня петля наскрізна, застібається на формений ґудзик сріблястого кольору), з поясом.

Пілочки на кокетках, з пришивними планками та з боковими прорізними кишенями з листочками. Спинка на кокетці, із швом посередині, який закінчується шліцом. У бокових швах - хомутики для пояса, який застібається на пряжку.

Комір відкладний.

Рукави вшивні, двошовні, у нижній частині з патами, які прикріплюються до рукавів форменими ґудзиками сріблястого кольору.

Плащ до низу на підкладці, із знімною підстібкою з напіввовняної пальтової тканини.

У шви вшивання рукавів ушито погони, які застібаються на петлі та формені ґудзики сріблястого кольору.

Куртка зимова

Куртка зимова типу А з плащової тканини темно-синього кольору з мембранним покриттям, на підкладці з поліефірної тканини із шаром утеплювача, укорочена, з центральною застібкою на тасьму “блискавка” з двома бігунками та металеві кнопки, розташовані на нашивній планці, із знімним капюшоном.

Пілочки з відрізними кокетками, які суцільновикроєні з кокеткою спинки. Пілочки складаються з трьох частин - верхньої, середньої та нижньої. Угорі верхніх частин пілочок під швом пришивання кокетки з боку пройм нашито по одному хомутику з тканої синтетичної стрічки. Середня частина пілочки з накладною кишенею для документів із застібкою у двох точках на текстильну стрічку “велькро” вздовж краю борта. Угорі середніх частин пілочок оброблено нагрудні прорізні кишені “у рамку”, які застібаються на тасьму “блискавка”. У шов вшивання тасьми “блискавка” вшито планки із текстильною стрічкою “велькро”, до яких кріпляться знімні планшети. У нагрудну прорізну кишеню лівої пілочки, крім того, ушито платформу з двома металевими блочками чорного кольору для кріплення бейджика. Нижні зрізи верхніх частин пілочок утворюють відлітні планки, які закривають входи в нагрудні кишені. На відлітній планці лівої пілочки біля борта обметано петлю. Нижні частини пілочок з прорізними кишенями “у рамку” та складками, які закривають входи в кишені.

Спинка складається з двох частин - верхньої та нижньої. У шві пришивання кокетки спинки оброблено кишеню, яка застібається на тасьму “блискавка”. У шов вшивання тасьми “блискавка” вшито планку з текстильною стрічкою “велькро”, до якої кріпиться знімний планшет. У бокові шви вшито тасьму “блискавка” з двома бігунками. Пілочки та спинка з пришивним поясом, який стягнуто еластичною стрічкою, з патами в ділянці бокових зрізів, які застібаються на металеві кнопки, для регулювання щільності облягання.

Рукави вшивні, двошовні, з пришивними манжетами, частково стягнутими еластичною стрічкою, з патами для регулювання щільності облягання манжет. Унизу передніх частин рукавів оброблено прорізні кишені з листочками, які застібаються на тасьму “блискавка”.

Комір стійка, у шов вшивання якого вшито дві планки, одна з яких з тасьмою “блискавка” для пристібання капюшона. Комір з кишенею для зберігання капюшона, із застібкою на кнопки вздовж нижнього краю. Кінці коміра з обшивками з флісу для фіксації коміра флісової вітровки.

Капюшон з козирком, складається з трьох частин - середньої та двох бокових. Середня частина капюшона з патою, яка застібається на текстильну застібку, для регулювання об’єму капюшона. Уздовж лицьового вирізу капюшона - куліса, в яку протягнуто еластичний шнур. На бокових частинах капюшона розташовано люверси (по два з кожного боку), через які виведено назовні еластичний шнур у вигляді петлі з фіксатором для регулювання щільності облягання. Бортові зрізи капюшона із застібкою на дві металеві кнопки. Уздовж нижнього зрізу капюшона пришито тасьму “блискавка”. Капюшон на підкладці з флісу.

У бігунки тасьми “блискавка” протягнуто і зшито у вигляді петлі тасьму для полегшення застібання. На підкладці пілочок оброблено внутрішні кишені.

На лівій пілочці підкладки та знімного підстібання - внутрішні накладні кишені, які застібаються на текстильну стрічку “велькро”.

Куртка комплектується утеплювальною вітровкою з флісу.

Вітровка з флісового полотна темно-синього кольору з центральною застібкою на тасьму “блискавка”, на підкладці з поліефірної тканини, з коміром-стійкою та рукавами, що відстібаються.

Пілочки з кокетками, з накладними нагрудними кишенями із застібкою у двох точках на текстильну стрічку “велькро” вздовж краю борта, з боковими прорізними кишенями, які застібаються на тасьму “блискавка”. Пройми обшивні, з тасьмою “блискавка” із зворотного боку вздовж шва нашивання обшивки. У шов вшивання коміра-стійки в горловину спинки вшито текстильну стрічку з металевою кнопкою на кінці для кріплення утеплювальної вітровки до куртки.

У бокові шви вітровки вшито тасьму “блискавка” з двома бігунками. Нижні зрізи пілочок та спинки з куліскою, в яку протягнуто еластичну стрічку, з патами в ділянці бокових зрізів, які застібаються на металеві кнопки, для регулювання щільності облягання. У бігунки тасьми “блискавка” протягнуто і зшито у вигляді петлі тасьму для полегшення застібання.

Рукави одношовні, з тасьмою “блискавка” вздовж окату. Низ рукавів з куліскою, в яку протягнуто еластичну стрічку. У нижній частині рукавних швів вітровки вшито текстильну стрічку у вигляді петлі для кріплення до куртки.

Куртка зимова типу Б з плащової тканини темно-синього кольору з мембранним покриттям, на підкладці з поліефірної тканини із шаром утеплювача, укорочена, з центральною застібкою на тасьму “блискавка” з двома бігунками та металеві кнопки, розташовані на нашивній планці, із знімним капюшоном.

Пілочки з відрізними кокетками, які суцільновикроєні з кокеткою спинки. Пілочки складаються з трьох частин - верхньої, середньої та нижньої. Угорі верхніх частин пілочок під швом пришивання кокетки з боку пройм нашито по одному хомутику з тканої синтетичної стрічки. Середня частина пілочки з накладною кишенею для документів із застібкою у двох точках на текстильну стрічку “велькро” уздовж краю борта. Угорі середніх частин пілочок оброблено нагрудні прорізні кишені “у рамку”, які застібаються на тасьму “блискавка”. У шов вшивання тасьм “блискавка” вшито планки із текстильною стрічкою “велькро”, до яких кріпляться знімні планшети. У нагрудну прорізну кишеню лівої пілочки, крім того, вшито платформу з двома металевими блочками чорного кольору для кріплення бейджика. Нижні зрізи верхніх частин пілочок утворюють відлітні планки, які закривають входи в нагрудні кишені. На відлітній планці лівої пілочки біля борта обметано петлю. Нижні частини пілочок з прорізними кишенями “у рамку” та складками, які закривають входи в кишені.

Спинка складається з двох частин - верхньої та нижньої. У шві пришивання кокетки спинки оброблено кишеню, яка застібається на тасьму “блискавка”. У шов вшивання тасьми “блискавка” вшито планку із текстильною стрічкою “велькро”, до якої кріпиться знімний планшет. У бокові шви вшито тасьму “блискавка” з двома бігунками. Пілочки та спинка з пришивним поясом, який стягнуто еластичною стрічкою, з патами в ділянці бокових зрізів, які застібаються на металеві кнопки, для регулювання щільності облягання. На поясі - хомутики для спорядження.

Рукави вшивні, двошовні, з пришивними манжетами, частково стягнутими еластичною стрічкою, з патами для регулювання щільності облягання манжет. Унизу передніх частин рукавів оброблено прорізні кишені з листочками, які застібаються на тасьму “блискавка”. У шви вшивання рукавів ушито погони, які застібаються на петлі та формені ґудзики сріблястого кольору.

Комір-стійка, у шов вшивання якого вшито дві планки, одна з яких з тасьмою “блискавка” для пристібання капюшона. Комір з кишенею для зберігання капюшона, із застібкою на кнопки вздовж нижнього краю. Кінці коміра з обшивками з флісу для фіксації коміра флісової вітровки.

Капюшон з козирком, складається з трьох частин - середньої та двох бокових. Середня частина капюшона з патою, яка застібається на текстильну застібку, для регулювання об’єму капюшона. Уздовж лицьового вирізу капюшона куліса, в яку протягнуто еластичний шнур. На бокових частинах капюшона розташовано люверси (по два з кожного боку), через які виведено назовні еластичний шнур у вигляді петлі з фіксатором для регулювання щільності облягання. Бортові зрізи капюшона із застібкою на дві металеві кнопки. Уздовж нижнього зрізу капюшона пришито тасьму “блискавка”. Капюшон на підкладці з флісу.

У бігунки тасьми “блискавка” протягнуто і зшито у вигляді петлі тасьму для полегшення застібання. На підкладці пілочок оброблено внутрішні кишені.

Куртка має один шар утеплювача та знімну підстібку із штучного хутра, яка пристібається до куртки вздовж бортів та по горловині на тасьму “блискавка”. На лівій пілочці підкладки та знімної підстібки - внутрішні накладні кишені, які застібаються на текстильну стрічку “велькро”.

Куртка зимова типу В з плащової тканини темно-синього кольору або в колористиці “камуфляж” з мембранним покриттям на підкладці з поліефірної тканини, подовжена, з центральною застібкою на тасьму “блискавка” з двома бігунками та текстильними застібками “велькро”, які розташовані на нашивній планці, із знімним капюшоном.

Пілочки складаються з трьох частин - кокетки, середньої та нижньої частини. Угорі середніх та нижніх частин пілочок оброблено прорізні кишені “у рамку”, які застібаються на тасьму “блискавка”. Нижні зрізи кокеток та середніх частин пілочок обшивні і утворюють відлітні планки, які закривають входи в нагрудні та бокові кишені. На лівій пілочці нашито накладну деталь у формі прямокутника з двома металевими блочками, розташованими одна над одною. У бігунки тасьми “блискавка” протягнуто і зшито у вигляді петлі смужки з тканини верху для полегшення застібання.

Спинка на кокетці, з обшивними складками. На спинці під кокеткою розташовано напис “ПОЛІЦІЯ” білого кольору або кольору хакі у формі прямокутника, який виконується промисловим методом шовкографії пластизолевими барвниками. У ділянці бокових швів куртки на рівні лінії талії - хомутики для спорядження.

Рукави вшивні, одношовні, з пришивними манжетами, частково стягнутими двома рядами еластичної стрічки. На рукавах у ділянці ліктів - підсилювальні накладки. У шви вшивання рукавів ушито погони, які застібаються на петлі та формені ґудзики сріблястого кольору.

Комір-стійка, у шві вшивання якого вшито одну частину тасьми “блискавка” для пристібання капюшона. Капюшон складається із середньої, бокових та нижньої частин. Середня та бокові частини капюшона на підкладці з флісу. Розміри та об’єм капюшона регулюються за допомогою пати та двох куліс - горизонтальної та по лицьовому вирізу. У куліси протягнуто еластичні шнури, довжина яких регулюється розташованими на них фіксаторами. Над кулісою на середній частині капюшона розміщений фігурний клапан, який прикриває фіксатор горизонтальної куліси та застібається на текстильну застібку. На середній частині капюшона розміщена пата, яка застібається на текстильну застібку. Уздовж нижнього зрізу капюшона пришито другу частину тасьми “блискавка”.

З внутрішнього боку куліси лицьового вирізу оброблено петлю, а з внутрішнього боку нижньої частини капюшона пришито ґудзик для пристібання капюшона в неробочому стані.

Куртка має один шар утеплювача та знімну підстібку із штучного хутра, яка пристібається до куртки вздовж бортів та по горловині на тасьму “блискавка”, а по лінії низу в ділянці бокових швів фіксується за допомогою пат, які застібаються на металеву кнопку (одна пата пришита до низу підстібки, а друга вшита в підгин низу куртки). На лівій пілочці підкладки та знімної підстібки - внутрішні накладні кишені, які застібаються на текстильну стрічку “велькро”.

Низ куртки оброблений швом упідгин із закритим зрізом. По лінії талії та низу куртка стягується за допомогою шнура з фіксатором.

Напівкомбінезон зимовий

Напівкомбінезон з плащової тканини темно-синього кольору або в колористиці “камуфляж” з мембранним покриттям на підкладці з поліефірної тканини із шаром утеплювача, відрізний по лінії талії, з тасьмою “блискавка” в середньому шві передніх половинок і трьома петлями та ґудзиками на нагрудній частині.

Передні половинки з прорізними кишенями, які застібаються на тасьму “блискавка”, на рівні лінії колін передніх половинок нашито підсилювальні накладки. Задні половинки з підсилювальними накладками в ділянці сидіння та відрізними клинами. Спинка із середнім швом. По лінії талії - куліска з еластичною тасьмою і п’ять хомутиків для ременя. Бретелі одним кінцем пришиті до спинки, а другим кріпляться до нагрудних частин за допомогою петель та ґудзиків. Бретелі стягнуті еластичною тасьмою.

Низ напівкомбінезона із штрипками, які прикріплюються ґудзиками на обох кінцях.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.01 сек.)