АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Черевики з високими берцями

Читайте также:
  1. E. Реєстрації змін вологості повітря. 16 страница
  2. E. Реєстрації змін вологості повітря. 4 страница
  3. GЗверніть увагу
  4. Haymaking.
  5. II. Класифікація основних засобів
  6. III. ЗАДАЧІ
  7. N 1243, 31.10.2011, Наказ, Про Основні орієнтири виховання учнів 1-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів України, Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України
  8. V. Вивчення нового матеріалу.
  9. V. Вивчення нового матеріалу.
  10. V. ЗАВДАННЯ ДО ПРАКТИЧНОЇ ЧАСТИНИ КУРСОВОЇ РОБОТИ
  11. А. Атмосферного тиску 6 страница
  12. Агрегат ЦА-320 Агрегат ЗЦА-400

Черевики з високими берцями типу А з натуральної шкіри чорного кольору, із суцільною шкіряною союзкою, високими комбінованими берцями з мембраною, напівглухим клапаном, м’яким кантом, амортизуючими накладками на гомілках та ортопедичними устілками. Черевики на шнурках. Метод кріплення низу - литтєвий.

Черевики з високими берцями типу Б з натуральної шкіри чорного кольору із суцільними союзками, берцями з м’яким верхнім кантом, напівглухими клапанами, задніми фігурними ременями. Черевики з текстильною підкладкою під союзку, антибактеріальною вкладною устілкою та шкіряною основною устілкою, на шнурках.

Підошва гумова. Метод кріплення низу - лиття під високим тиском.

Черевики з високими берцями типу В з юхтової шкіри чорного кольору із союзками, задніми суцільними фігурними ременями, берцями з м’яким верхнім кантом, з блочками вздовж переднього краю берців, суцільними клапанами із натуральної шкіри хромового методу дублення з гладкою лицьовою поверхнею. Двошарова підошва (поліуретан - поліуретан), кріпиться литтєвим методом. Зовнішні деталі заготівки скріплені синтетичними нитками. Основна устілка із синтетичного матеріалу, дубльована металевим супінатором, вкладна устілка виготовлена з натуральної шкіри, підкладка із синтетичного сітчастого підкладкового матеріалу. Задник та підносок з двошарового термоеластопласту.

Черевики з високими берцями типу Г за зовнішнім виглядом і конструкцією такі самі, як і черевики з високими берцями типу В, вкладна устілка та підкладка з натурального хутра.

Черевики

Черевики типу А з натуральної шкіри чорного кольору, з суцільною шкіряною союзкою, комбінованими берцями з мембраною, напівглухим клапаном, м’яким кантом, амортизуючими накладками на гомілках та ортопедичними устілками. Черевики на шнурках. Метод кріплення низу - литтєвий.

Черевики типу Б із натуральної шкіри чорного кольору. Черевики на шнурках, з розрізною союзкою, з розрізними берцями та задніми ременями, з амортизуючою та антибактеріальною підкладкою під союзку і вкладною устілкою. Основна устілка синтетична.

Підошва двокомпонентна, метод кріплення низу - лиття під високим тиском.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)