АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Основні правила оформлення курсової роботи

Читайте также:
  1. B Хід роботи.
  2. Dress-code: правила официальных мероприятий
  3. I.4. ОСНОВНІ МОДЕЛІ ЗВЕРТАННЯ В УКРАЇНСЬКІЙ МОВІ
  4. II. Основні напрями роботи, завдання та функції управління
  5. II. Основные принципы и правила поведения студентов ВСФ РАП.
  6. III. Основні правила та обов’язки працівників
  7. III. Правила заповнення та видачі ветеринарних документів
  8. III. Правила проведения трансфузии (переливания) донорской крови и (или) ее компонентов
  9. III. Этические правила служебного поведения работников органов управления социальной защиты населения и учреждений социального обслуживания
  10. IV. Вимоги до оформлення ветеринарних документів на переміщення тварин
  11. IV. Основні обов’язки власника або уповноваженого ним органу
  12. IV. Основні поняття і визначення,

Правило 1. Оформлення та зміст кожної роботи повинні строго відповідати цим методичним рекомендаціям.

Правило 2. Зміст роботи повинен відповідати темі.

Правило 3. Виклад тексту роботи повинен відповідати плану і не повинен зводитися до набору непов’язаних між собою окремих положень, фактів.

Правило 4. При написанні тексту слід звернути увагу на стиль викладу:

- не потрібно використовувати довгих, заплутаних речень;

- не слід користуватись надто часто вживаними, мало інформаційними штампами;

- намагатися викладати думки просто і образно;

- абзаци не повинні складатися з одного речення.

Правило 5. Дані таблиць і графіків повинні бути опрацьовані за допомогою пакету програм Microsoft Office.

Правило 6. Кожне запропоноване положення необхідно теоретично обґрунтувати, підтвердити підібраним та систематизованим фактичним і статистичним матеріалом.

Правило 7. Усі використовувані в тексті таблиці, схеми, графіки, діаграми повинні обов’язково мати відповідні коментарі (висновки) і мають бути проаналізовані.

Нумерація

Першою сторінкою роботи є титульний аркуш, який включають до загальної нумерації сторінок роботи. На титульному аркуші номер сторінки не ставлять, на наступних сторінках номер проставляють у правому верхньому куті сторінки без крапки в кінці. Такі структурні частини роботи, як зміст, перелік умовних позначень, вступ, висновки, список використаних джерел не мають порядкового номера. Звертаємо увагу на те, що всі аркуші, на яких розміщені згадані структурні частини роботи, нумерують. Не нумерують лише їх заголовки, тобто

НЕ ВІРНО: 1. ВСТУП або Розділ 5. ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ.

ВІРНО: Розділ 1. або Висновки і пропозиції.

 

Сторінки курсової роботи нумерують арабськими цифрами, але на титульному аркуші, на аркуші зі змістом роботи та додатках номер не ставлять. Нумерація починається з 3-го аркуша (Вступ). Підрозділи нумерують у межах кожного розділу. Номер підрозділу складається з номера розділу і порядкового номера підрозділу, між якими ставлять крапку. Розділи позначають порядковими номерами арабськими цифрами (1, 2, 3), підрозділи – номером розділу та підрозділу через крапку (1.1., 1.2., 1.3.; 2.1., 2.2., 2.3.; 3.1, 3.2. і 3.3.). У кінці номера підрозділу повинна стояти крапка.

Пункти нумерують у межах кожного підрозділу. Номер пункту складається з порядкових номерів розділу, підрозділу, пункту, між якими ставлять крапку. У кінці номера повинна стояти крапка, наприклад: “1.3.2.” (другий пункт третього підрозділу першого розділу). Потім у тому ж рядку наводять заголовок пункту. Пункт може не мати заголовка.

Підпункти нумерують у межах кожного пункту за такими ж правилами, як пункти.

В основній частині роботи розділи позначають римськими порядковими номерами / цифрами (I, II, III, IV), а підрозділи – арабськими (1.1…. 3.3.).

Наприклад: РОЗДІЛ II СТРАТЕГІЧНИЙ АНАЛІЗ ДІЯЛЬНОСТІ ПП “АГРОЕКОЛОГІЯ”     2.1. Організаційно-економічна характеристика підприємства

 


Нумерацію сторінок, розділів, підрозділів, пунктів, підпунктів, рисунків, таблиць, формул подають арабськими цифрами без знака №. Ілюстрації, таблиці, що розміщені на окремих аркушах, включають у загальну нумерацію сторінок і нумерують арабськими цифрами у межах розділу.

Формули в роботі (якщо їх більше однієї) нумерують у межах розділу. Номер формули складається з номера розділу і порядкового номера формули в розділі, між якими ставлять крапку. Номери формул пишуть біля правого поля аркуша на рівні відповідної формули в круглих дужках, наприклад: (3.1) (перша формула третього розділу).

Наприклад, формула Херфінделя-Хіршмана буде мати такий вигляд:

(1.3),

де

– частка і -ої галузі в структурі товарної продукції підприємства, коефіцієнт

або

формула інтенсивності конкуренції:

(2.1),

де

It, – показник інтенсивності конкуренції на досліджуваному то­варному ринку,

Ді – ринкова частка і -го конкурента; і – 1, 2,....,

n – кількість конкурентів на товарному ринку.

 

Примітки до тексту і таблиць, в яких вказують довідкові і пояснювальні дані, нумерують послідовно у межах однієї сторінки. Якщо приміток на одному аркуші кілька, то після слова “Примітки” ставлять двокрапку, наприклад:

Примітки:

1. …

2....

Якщо є одна примітка, то її не нумерують, і після слова “Примітка” ставлять крапку.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.005 сек.)