АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Хіміко-технологічний контроль – прийом контролю якості сировини і матеріалів, які викор-ся у вир-ві прод-ї, а також якісних характеристик виробів

Читайте также:
  1. A. Характеристика нагрузки на организм при работе, которая требует мышечных усилий и энергетического обеспечения
  2. I. Общая характеристика договора продажи недвижимости
  3. I. Основные характеристики и проблемы философской методологии.
  4. II етап. Тести контрольних моментів
  5. II. Загальна характеристика ХНАДУ
  6. II. Контроль за конструкцией транспортных средств при их производстве и сертификации
  7. II. Рекомендации по оформлению контрольной работы.
  8. III. Основные требования по нормоконтролю
  9. III. Финансовый контроль государства.
  10. III. Характеристика ведомственных целевых программ и мероприятий подпрограммы
  11. III. Характеристика ведомственных целевых программ и мероприятий подпрограммы
  12. III. Характеристика ведомственных целевых программ и мероприятий подпрограммы

Хронологічне групування недоліків – спосіб групування недоліків і порушень нормативно-правових актів, виявлених у процесі дослідження документів. При цьому док-ти перевіряють у такому порядку, в якому їх було згруповано при бух-й обробці і зброшуровано у папки за звітними періодами. Перевірка документів способом хронологічної послідовності дещо ускладнює роботу ревізора, оскільки треба користуватися одночасно нормативно-правовими актами, методичними, інструктивними і довідковими матеріалами, що створює перепони для вивчення кожної операції окремо і у взаємозв’язку з іншими однорідними операціями. Тому цей спосіб використовують в разі ревізії невеликих установ і організацій.

Хронологічно-систематизований спосіб групування недоліків – це мішане груп-ня, яке полягає в тому, що ревізор виявляє недоліки в хронологічній послідовності і систематизує їх за ек-ю однорідністю операцій (касові, банківські, товарні, розрахункові).

Якісна хар- ка інформації – нейтральність - закл. В тому, що інформація не повинна включати пристрасних оцінок представляється вибірково з цілью досягнення визначеного рез-ту.Інформація не явля-ся нейтральною, якщо за допомогою методів її оцінки або форми представлення можна вплинути на прийняття рішень.

Якісна хар- ка інформації – повнота – інформація представляє повне освітлення дія-ті інформації, фінансова звітність включає всю інформацію про фактичні і можливі наслідки операцій, подія які можуть вплинути на те рішення, які приймаються на основі цієї інформації

Якісна хар- ка інформації – правдивість – для правдивого відображення ФГД при складанні фінансових звітів потрібно дотримуватися: принцип нарахування та відповідності, окреме представлення активів і зобов»язань, доходів і витрат,,послідовність представлення інформації, співставлення

Якісна хар- ка інформації – превалювання сутності над формою – що операція і подія повинні враховуватися і представлятися в звітності відповідно аз їх економічною сутністю, а не тільки виходячи аз їх юридичної форми.

Якісні характеристики ВК: 1)організованість – здатність оперативно реагувати на управлінські та інші впливи; 2)вибірковість – здатність забезпечити вибір об’єкта і інф-ї для проведення перевірки; 3) гнучкість і швидко дієвість – здатність швидко і легко пристосовуватись до різних змін; 4)раціональність –здатність знаходити оптимальні рішення по організації і здійсненню контролю; 5)здатність передбачувати недоліки окремих елементів с-ми контролю.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)