АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

квітня 2015 року

Читайте также:
  1. Квітня, середа

 

Європейський молодіжний парламент (ЄМП)

 

Європейський Молодіжний Парламент (ЄМП) – це міжнародна аполітична незалежна молодіжна організація. На сьогодні ЄМП – це одна із найбільших європейських платформ для дебатів, міжкультурного діалогу, неформальної освіти, розвитку лідерських навичок та обміну ідеями між молоддю з усієї Європи. ЄМП являє собою мережу із 41 європейського осередку, у яких більше 30 тисяч молодих людей проявляють свою волонтерську активність. ЄМП заохочує молодь до незалежного мислення та соціально-політичної ініціативи, а також сприяє отриманню необхідних соціальних та професійних вмінь та навичок.

Європейський Молодіжний Парламент – Україна (www.eyp-ua.org) – це національний комітет ЄМП в Україні. Основним видом діяльності нашої організації є проведення молодіжних конференцій на території України з метою сприяння міжкультурному діалогу, вдосконалення навичок спілкування та поширення неформальної освіти серед молоді. Головними цілями нашої організації є:

· Просування ідеї інтеграції України до Європейського Союзу шляхом підвищення обізнаності громадськості з такими європейськими цінностями як демократія, права людини та гуманістична політика;

· Розвиток партнерських стосунків між національними та міжнародними неурядовими організаціями;

· Формування активної конструктивної позиції молоді щодо європейської інтеграції України;

· Виховання соціально-активної молоді, яка є рушійною силою розвитку держави;

· Створення позитивного іміджу України за кордоном.

 

ЄМП-вікенд у м. Одесса

 

ЄМП–вікенд (EYP-UA Weekend) – це 2-денна сесія ММГО «Європейського молодіжного парламенту (ЄМП) – Україна», метою якого є підвищення обізнаності молоді у питаннях європейської інтеграції та громадянського суспільства, популяризація волонтерства, ознайомлення молоді з діяльністю ЄМП-Україна та підготовка молоді до участі в масштабних ЄМП-подіях, таких як Міжнародний Форум чи Міжнародна Сесія. Незважаючи на досить стислий формат, структура заходу відповідає структурі міжнародних подій ЄМП. Методологічна основа заходу включає три обов’язкові елементи: Побудова команди, Робота комітетів та Генеральна Асамблея, що сприяють відкритому обговоренню різноманітних політичних, економічних, культурних і екологічних питань та досягнення результатів у втіленні демократичного процесу прийняття рішень.

Протягом 2 днів молоді лідери працюватимуть над оформленням Резолюцій (відповідно до стандартів оформлення резолюцій Європейського парламенту). Для більшої функціональності та продуктивності усі учасники будуть поділені на 4 робочі комітети, які працюватимуть під керівництвом досвідчених модераторів.

Ми просимо усіх учасників визначитися з темою комітету заздалегідь. Розподіл по комітетам відбувається згідно побажань учасників та дотримання гендерного балансу. Поділ на комітети відбувається так, щоб представники одного навчального закладу були пропорційно розподілені по усіх чотирьох комітетах. Запис до комітету проводить викладач‑координатор та надсилає його організаторам. Викладач-координатор подає організаторам список учнів від навчального закладу на англійській мові за такою структурую (ім’я, прізвище, електронна адреса, контактний номер телефону та назва комітету). Рівень володіння англійською мовою має бути достатній для формулювання власних ідей та їх вислвовлювання.

Оскільки захід є неприбутковим та організовується волонтерами, є благодійний внесок у розмірі 50 гривень, що покриває витрати на харчування (повноцінний обід та кава‑брейки), канцелярію, роздаткові матеріали та інші адміністративні витрати.


Попередня програма сесії

18 квітня, 2015Субота  
9:00–9:20 Реєстрація учасників
9:20–10:00 Презентація ЄМП-Україна
10:00–10:30 Загальна Побудова команди
10:30–10:50 Кава-брейк
10:50–12:50 Побудова команди у комітетах
12:50–13:30 Обід
13:30–15:30 Робота в комітетах
15:30–15:50 Кава-брейк
15:50–18:00 Робота в комітетах
18:00–19:30 Підготовка до Генеральної Асамблеї

 

 

19 квітня, 2015Неділя  
9:00–9:40 Церемонія відкриття
9:40–10:20 Підготовка доГенеральної Асамблеї
10:20–10:40 Кава-брейк
10:40–12:00 Генеральна Асамблея (І та ІІ комітети)
12:00–12:20 Кава-брейк
12:20–14:00 Генеральна Асамблея (ІІІ, ІVкомітети)
14:00–14:20 Кава-брейк
14:20–15:30 Церемонія закриття Генеральної Асамблеї

 

 

Контакти організаторів

Никита Хопрячков – 093-236-44-26; odessa.eyp@gmail.com


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)