АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Долуди Тетяни

Читайте также:
  1. Майстер класи від Тетяни Вінокурової та Ярослава Сухенко

ПОВІДОМЛЕННЯ

На тему

Фірма SAMSUNG

Робота

Учениці 10 класу

Долуди Тетяни

Samsung Group — південнокорейська транснаціональна компанія-конгломерат, головний офіс якої розташований у Сеулі, Південна Корея. Вона складається з численних дочірніх і залежних підприємств, більшість з яких об'єднані під брендом Samsung. Компанія є найбільшим південнокорейським чеболом.

Найбільш відомими дочірніми компаніями Samsung є Samsung Electronics (найбільша у світі компанія з виробництва інформаційних технологій, згідно з доходами у 2010 році), Samsung Heavy Industries (другий за величиною суднобудівник у світі, згідно з доходами у 2010 році), Samsung Engineering та Samsung C&T (відповідно, тридцять п'ята, і 72 за величиною будівельниі компанії у світі). Іншими потужними підрозділами є Samsung Life Insurance (14-найбільша страхова компанія у світі), Samsung Everland (найстарший парк розваг у Південній Кореї) і Cheil Worldwide (19-го найбільше у світі рекламне агентство, згідно з доходами у 2010 році). Samsung виробляє близько 1/5 від загального обсягу експорту Південної Кореї і його доходи перевищують ВВП багатьох країн; у 2006 році, це була б тридцять п'ята за величиною економіка у світі. Компанія володіє потужним впливом на економічний розвиток Південній Кореї, політику, ЗМІ і культуру, і була головною рушійною силою «Чуда на річці Ханган».

«Samsung Electronics» — південнокорейська корпорація, компанія-виробник електроніки зі штаб-квартирою в Сеулі. Слово «Самсон» корейською мовою буквально означає «три зірки».

Samsung Electronics — світовий лідер в сфері виробництва напівпровідників, телекомунікаційного та цифрового медіаобладнання, а також у сфері технологій цифрової конвергенції. Консолідовані продажі компанії у 2010 році становили 135,8 млрд доларів США. Штат Samsung Electronics нараховує близько 190,5 тис. співробітників, які працюють у 206 офісах у 68 країнах світу. Будучи одним із найшвидкозростаючих світових брендів, Samsung Electronics лідирує на ринках цифрових телевізорів, мікросхем пам'яті, мобільних телефонів та LCD-дисплеїв.

 

З невеликої експортної фірми, створеної у корейському місті Тегу, Samsung перетворився на одну з найбільших світових електронних компаній, яка спеціалізується на цифровому побутовому обладнанні й медіатехнологіях, напівпровідниках, пам'яті та системній інтеграції. Сьогодні інноваційні та найякісніші продукти і процеси Samsung визнані в усьому світі. Основні віхи розвитку компанії:

1938 — Заснування компанії Samsung (серпень)

1969 — Злиття із Sanyo Electric і створення Samsung Electronics

1972 — Початок виробництва чорно-білих телевізорів

1974 — Початок виробництва напівпровідникових пластин

1978 — Відкриття першого представництва Samsung Electronics у США

1978 — Початок масового виробництва пральних машин і холодильників

1980 — Створення компанії Samsung Semiconductor & Telecommunications Co.

1988 — Злиття Samsung Electronics із Samsung Semiconductor & Telecommunications

1992 — Компанія посіла перше місце у світі з виробництва мікросхем DRAM

1995 — Початок масового виробництва TFT-панелей

1997 — Компанія стала Всесвітнім партнером Олімпійських ігор

1999 — Forbes Global назвав Samsung Electronics «Кращою компанією з виробництва побутової техніки»

2003 — Компанія стає світовим лідером з виробництва флеш-пам'яті та виходить на третє місце у світі з виробництва мобільних телефонів

2003 — 67-ме місце в рейтингу FT Global 500 за даними міжнародного видання Financial Times

2006 — 35-те місце в рейтингу FT Global 500 за даними Financial Times

2007 — Samsung Electronics виходить на друге місце у світі з постачання мобільних телефонів (за підсумками II кварталу 2007 року)

штаб квартира у Сеулі

 

У 2010 році в щорічному рейтингу сотні найдорожчих брендів світу, складеному дослідницькою компанією Interbrand спільно з журналом BusinessWeek і опублікованому 15 вересня, Samsung Electronics другий рік поспіль посів 19-те місце. Вартість бренду Samsung оцінена в $19,5 млрд, що на 11,3% більше, ніж у 2009 році. У «Рейтингу найшанованіших компаній світу» 2010 року, опублікованому дослідницькою компанією Reputation Institute, компанія Samsung Electronics посіла дев'яте місце. Samsung Electronics став єдиною у світі компанією зі сфери інформаційно-комунікаційних технологій, які увійшли до першої десятки. Рейтинг іміджу проводився Reputation Institute серед 600 найбільших компаній у світі. В ході дослідження було опитано більше 30 тис. споживачів з 25 країн.Samsung також посів 11-те місце в рейтингу «50 найбільш інноваційних компаній 2010», складеному журналом Business Week спільно з Boston Consulting Group.

реклама компанії в Сянгані

Фірма дуже різностороння і має великий спектр товарів, а саме:

v Телевізори

v ТВ-аксесуари

v Мобільні пристрої

v Смартфони

v Galaxy Note

v Duos (2 SIM-карти)

v Планшети

v Galaxy Camera

v Мобільні телефони

v Мобільні аксесуари

v Galaxy Gear

v Домашній центр розваг

v Бездротові аудіо док-системи

v Домашні кінотеатри

v DVD і Blu-ray плеєри

v Аудіо системи

v Фотокамери Відеокамери

v Galaxy Camera

v Смарт-фотокамери

v Фотокамери

v Смарт-відеокамери

v Відеокамери

v Комп’ютерна техніка

v Ноутбуки

v Монітори

v Оптичні приводи

v Принтери

v Аксесуари для ноутбуків

v Витратні матеріали та аксесуари для принтерів

v Побутова техніка

v Холодильники

v Пральні машини

v Пилососи

v Мікрохвильові печі

v Кондиціонери

v Духові шафи

v Варильні поверхні

v Посудомийні машини

Офіціальний сайт________________________________http://www.samsung.com

 


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.005 сек.)