АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Vitopend 100-W

Читайте также:
  1. Еріткіштер
  2. На все позиции предоставляются дополнительные скидки.

Газовий водогрійний та газовий комбінований настінний котел із модульованим, атмосферним пальником, для режиму роботи з забором повітря ззовні або з приміщення

Номінальна потужність: 10,2 – 30 кВт

 

Vitopend 100-W


Газовий водогрійний настінний котел для режиму роботи з забором повітря ззовні
(Номінальна теплова потужність: від 10,7 до 23 кВт)
або з приміщення
(Номінальна теплова потужність: від 10,2 до 23 кВт)

Газовий комбінований настінний котел для режиму роботи з забором повітря ззовні
(Номінальна теплова потужність: від 10,7 до 23 кВт, від 13,2 до 29 кВт)
або з приміщення
(Номінальна теплова потужність: від 10,2 до 23 кВт, від 13,5 до 27,3 кВт)


Ви шукаєтe сучасний газовий настiнний котел з оптимальним cпiввiдношенням цiни, якостi та технiчних показникiв? Vitopend 100 – це правильний вибiр. Ви можете знайти необхiдний для себе варiант в асортиментi рiзних потужностей і типiв виконання. Vitopend 100-W, тип WH1D є послiдовником котла типу WH1B, одного з найбiльш популярних настiнних котлiв в Українi останнiх рокiв. Така популярнiсть дозволила розробити спецiальний варiант котла-послiдовни ка для України, враховуючи вимоги нормативних документiв та умов експлуатацiї в нашiй країнi.

При розробцi Vitopend 100-W тип WH1D були врахованi побажання користувачiв та сервiсних спецiалiстiв і особлива увага була звернута на слабкi мiсця попередника. Майже всi конструкцiйнi елементи були замiненi на новi сучаснi елементи, якi були вже неодноразово перевiренi під час успiшної експлуатацiї настiнного конденсацiйного котла Vitodens 100-W.
Таким чином, ми можемо говорити про винятковий рiвень надiйностi нового Vitopend 100-W тип WH1D.

Високий комфорт у гарячому водопостачаннi забезпечується завдяки високiй безперервнiй продуктивностi у 13,9 л/хв (за потужностi у 29 кВт) та постiйнiй температурi гарячої води (електронне регулювання температури).

Vitopend 100-W поставляється у двох варiантах виконання: для
режиму роботи з забором повiтря для згоряння ззовнi («турбо») та для режиму роботи з забором повiтря з примiщення («атмо»).

Vitopend 100-W – один iз найкомпактнiших та безшумних газових котлiв. Вiн надiйний у роботi, має тривалий термiн експлуатацiї, а його цiна приємно здивує Вас.

Коротко про головне:

§ Vitopend 100-W тип WH1D розроблений спецiально для України. Тиск пiдведеного газу – 13 мбар для забезпечення надiйної роботи котла у нашiй країнi.

§ Один з найменших та найтихіших котлів у своєму сегменті. Завдяки компактним розмірам та мінімальному шуму під час роботи може бути легко змонтований у будь-якому приміщенні.

§ Не вимагає великих витрат енергії, безпечний для навколишнього середовища.

§ Високий комфорт при приготуванні питної води. Висока експлуатаційна потужність (14 л/хв при 30 кВт) та висока постійна температура на виході завдяки електронному регулятору температури.

§ Уніфікована штекерна система та мала вага сприяють зручному монтажу. Особлива економія місця: для сервісного обслуговування не потрібно ніякого простору збоку.

§ Гідравлічний аква-блок фірми Grundfos і мультиштекерна система забезпечують зручне обслуговування та заміну всіх компонентів спереду.

§ Забезпечення надiйної та довготривалої експлуатацiї завдяки: конструкцiї котла з окремими теплообмiнниками для опалення та ГВП, високоефективному основному мiдному теплообмiннику з захисним покриттям з силумiну та високоякiсному пальнику з нержавiючої сталi

 

 


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)