АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Львів - Долина красунь - Любляна - Блед - Порторож - Ізола - Піран - Постойна - Ріміні - Флоренція - Сан Марино - Венеція - Львів

Читайте также:
  1. XIIІ Всеукраїнську наукову конференцію студентів та аспірантів
  2. Вена – Зальцбург – Итальянская Ривьера (4 дня) – Милан – Венеция – Сан-Марино – Любляна – Будапешт
  3. Дефекты соленой, пряной и маринованной рыбы
  4. ДОЛИНА СТАРОЧАСОВ
  5. ДОЛИНА УЖАСА
  6. Дрогобицький район Львівська область
  7. З пожежного нагляду Львівської області О.П. Комарнюк
  8. Забытая долина
  9. Збірник наукових праць молодих викладачів, аспірантів, здобувачів освітнього ступеня
  10. ЗЕМЛЯ-У-МОРЯ: Долина Ирисов
  11. Изола – Пиран – Порторож – Опатия - Пореч – Ровинь – Пула – Плитвицкие водопады – Чоп – Львов
  12. Как замариновать имбирь

Відпочинок на Адріатичному узбережжі Словенії та Італії
Найцікавіші екскурсії в Словенії та Італії у програмі туру

Червень Липень Серпень Вересень
  06, 20 3, 10, 17, 24  

 

День 1 Львів. 08.30 збір групи. Виїзд на україно-угорський кордон. Угорські вина, це традиція всього регіону. Неможливо уявити Угорщину без вина так як і без купалень. Теплі води Угорщини гріють наше тіло, а вино - душу. Один з найвідоміших і найбільш відвідуваних регіонів - Егер. Прекрасне село біля Егера, з відомою назвою - Долина Красунь, згадане не в одній легенді. Відомі тутешні вина «Бича кров», «Егерська дівчина», «Сніжний виноград». Дегустація Егерських вин. Ночівля в транзитному готелі.
День 2 Сніданок. Переїзд в Любляну - столицю і візитну карточку Словенії. Оглядова екскурсія. За велику кількість пам'яток і дбайливе ставлення до культурної спадщини місто завдячує своєму люблячому нороду. Адже навіть в епоху нового тисячоліття вона не втратила свою колишню чарівність! Жителі столиці вірять, що їхнє місто було засноване на місці, де, Ясон здійснив свій подвиг, переміг чудовисько, яке з часом стало драконом і тепер являється символом Любляни. Це місто чарівності і любові! Вільний час в місті. Факультативно: пропонуємо незабутню мандрівку у світ відпочинку та спокою! Подорож до невеличкого альпійського містечкаБлед із кришталевим озером та старовинним замком. Кажуть, якщо подзвонити у дзвін костелу, який знаходиться на маленькому острівці посеред озера, і загадати бажання - воно обов'язково здійсниться! Сюди ми попливемо на човнах, а далі Бледський Град із неймовірним краєвидом на озеро та долину надовго зачурує твій погляд... (30 євро/ос). Поселення в готель. Ночівля.
День 3 Сніданок. Переїзд до Адріатичного побережжя Словенії. Море — ніжне і тепле. Легкі хвилі, чистий пляж, а вода блакитно прозора... Море манить нас до себе і змушує повертатись сюди знову і знову. Адріатика! Відпочинок на морі. Для бажаючих трансфер до пляжів м.Порторож та Ізола. Поселення в готель. Факультативно: Відвідай містечко Піран(15 євро) - тут Тебе зустрінуть вузенькі вулички, серед яких просто неможливо заблукати, адже всі вони ведуть до відомої площі Тартіні, мальовничі будиночки, які так ніжно торкаються один до одного, затишні ресторанчики, де готують найсмачнішу рибу у Словенії та дивовижні яхти, які так гарно виблискують під сонячним промінням! Дегустація Словенських вин (15 євро). Переїзд в мальовничий виноробний район. Пропонуємо потішити свій організм п'янким вином, виробництво якого чудово поєднує збережені традиції та новітні досягнення науки. Словенське вино - це одне з найпопулярніших вин в світі, багата історія ще з часів римської імперії дарує нам незвичайний смак місцевих вин. Виноробство в Словенії - це сімейна традиція і майстерність вирощування лози, передається з покоління в покоління. Кілька гектарів виноградників, пишні дерева оливи, винні погреби - і це ще не все чим може пишатися справжній винороб. Нас пригостять такими місцевими винами як Рефошк, Мальвазія, солодкий Мускат, Каберне, Мерлот, також ми зможемо продегустувати смак оливкового масла, прошут, бекон, сушене філе свинини, оливки, домашній хліб, кілька видів сиру. Вечір обіцяє бути приємним! Ночівля.
День 4 Сніданок. Відпочинок на морі. Трансфер до пляжів м.Порторож та Ізола. Пропонуємо відвідати: найвеличнішу карстову печеру сьогодення - Постойну(35 євро/ос). Тут, на маленькому потязі, розпочинається твоя мандрівка в загадковий світ підземного царста Cловенії: навколо тебе кольорові відблиски сталактитів та сталагмітів, які нагадують великі діаманти. Також тут знаходиться помешкання найбільшої печерної амфібії у світі, відомої як “змій — ольм”. Море позитивних вражень гарантовано! Всі замки Словенії є унікальними, відвідай один з них - вражаючий Пред'ямський замок! Цей чудовий, зухвалий, таємничий та неприступний замок, що наче виріс зі скали, має лише одне слабке місце - про нього Ти дізнаєшся саме сьогодні! Повернення в готель. Ночівля.
День 5 Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд до Адріатичного побережжя Італії. Море — ніжне і тепле. Легкі хвилі, чистий пляж, а вода блакитно прозора... Море манить нас до себе і змушує повертатись сюди знову і знову. Адріатика! Вільний час, відпочинок на морі. Переїзд у готель, поселення. Ночівля.
День 6 Сніданок. Відпочинок на морі. Рекомендуємо: екскурсію у Флоренцію (30 євро). Якщо Ти не побував у Флоренції, - значить Ти не бачив Італії. Флоренція – аристократична столиця Італії, лише тут Ти зможеш побачити всі геніальні шедеври епохи Відродження! Флоренція — це місто захоплень, вражень, емоцій - площа Сеньйорії, площа Святого Йоанна з Баптистерієм, Кафедральний Собор, Синагога, численні музеї — ось, що діє немов магічне зілля, яке миттєво заставляє Тебе закохатися у це місто. Галерея Уффіці (25 євро)— місце, де зосереджена вся краса світу мистецтва — Рафаель, Леонардо да Вінчі, Джотто, Мікеланджело та багато інших всесвітньовідомих художників створили шедевральні твори, які Ти зможеш побачити, відчути та оцінити саме тут! Повернення в готель. Ночівля.
День 7 Сніданок. Відпочинок на морі. Факультативно: Сан-Марино(20 євро). Одна із найменших і найстаріша держава Європи. Розташоване в Італії, вона привертає все більше і більше туристів. Старовинні неприступні стіни, красиві площі, безліч тихих вуличок, неперевершені панорами, - ця приємна прогулянка запам'ятатися нам назавжди. Поверення у готель. Ночівля.
День 8 Сніданок. Виселення з готелю. Неможливо не побувати у одному з найвідоміших міст у світі - романтичній Венеції! (в'їзд на кораблику 15 євро/ос). Немає сенсу описувати загальними фразами це місто куди ми відправляємось, побудоване на 118 островах, з'єднане 400 мостами: єдине що варто додати що все, що ви чули про Венецію — правда! І канали замість вулиць у старому місті, і старовинні будівлі які пронизані дивовижною історією, і гондольєри — все це правда! Вільний час. Рекомендуємо: - Прогулянку на гондолі, яка запам'ятається Тобі на все життя. Чорний видовжений човен і все навколо як легенда, як витвір мистецтва, відблиски будівель та келих шампанського у руках наповнять тебе романтикою неповторної Венеції. (25 євро/ос) - Палац Дожей(Палаццо Дукале) – головна резеденція правителів Венеціанської республіки, тут колись знаходилась могутня Рада Десяти та таємна поліція. Палац відомий залою дель Маджор Консільо – найбільше приміщення у світі, стеля якого, не підтримується жодною опорою. (32 євро/ос) - Прогулянка поГранд-Каналу - головній вулиці Венеції. Гранд-канал ділить місто на дві частини буквою S і є центром, навколо якого зосередженне все життя у Венеції. Береги "найкрасивішої вулиці світу" прикрашають кольорові будинки, старовинні будівлі та собори. Із палуби річкогового таксі можна побачити десятки прекрасних палаців. Ця мандрівка як і Венеція, надовго залишиться у твоїй пам'яті! (28 євро/ос) Нічний переїзд в Україну.
День 9 Прибуття орієнтовно в 16:00

 



Вартість туру в Євро Гривнях

Вартість туру при оплаті Дорослі Діти до 12 років
Більше 8 тижнів до початку туру    
Більше 6 тижнів до початку туру    
Менше 6 тижнів до початку туру    

У вартість входить:
• проїзд автобусом єврокласу
• проживання в готелі категорії 3*,
• харчування сніданки
• екскурсії по програмі
• дегустація Егерських вин
• супровід керівника групи
• страхування

У вартість не входить:
• рекомендовані програми, факультативні екскурсії, вхідні квитки
• особисті витрати
• консульський збір - 35 євро (крім категорії громадян звільнених від оплати - пенсіонери, діти до 18 років... згідно угоди про спрощення візового режиму)

 


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.005 сек.)