АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ТРАНСФЕРТИ

Читайте также:
  1. Міжбюджетні трансферти, обсяг яких визначається шляхом зіставлення видатків місцевих бюджетів і кошику їх доходів–це...

Своєчасно перераховувалися міжбюджетні трансферти. У 2013 році із загального фонду державного бюджету перераховано 8 051,1 млн.грн. (з них касові видатки – 7 833,8 млн.грн.),зокрема:

ü в повному обсязі до призначень дотація вирівнювання та додаткові дотації – 2 895,8 млн.грн.;

ü в межах взятих зобов’язань соціальні субвенції – 4 102,9 млн.грн. (98,4% до призначень);

ü інші субвенції – 1 052,4 млн.грн. (99,7 % до призначень).

 

 

 

Заходи вжиті Мінфіном щодо підтримки місцевих бюджетів:

Достроково (в перших числах місяця, а не до 10 числа, як передбачено БКУ) перераховувалися недоотримані за щоденними нормативами обсяги дотації вирівнювання. Всього перераховано 598,5 млн. грн. або 24,0 % від призначень на 2013 рік.

 

Наближено з грудня на квітень-вересень дотацію вирівнювання на суму 49,7 млн. грн. для забезпечення фінансовим ресурсом місцевих бюджетів у зв’язку із затвердженням посадового окладу працівника 1 тарифного розряду на рівні 852,0 гривень.

 

Збільшено обсяг додаткової дотації на вирівнювання фінансової забезпеченості місцевих бюджетів на 308,0 млн. грн. для забезпечення своєчасної виплати заробітної плати працівників бюджетних установ.

Для забезпечення стабільного функціонування транспортних підприємств, які надають послуги з пільгового перевезення населення, додатково до нормативу перераховано грошовими коштами 70,0 млн.грн. (42,9% від загального обсягу субвенції, перерахованої грошовими коштами – 163,0 млн.грн.).

 

З метою своєчасного проведення робіт та введення в експлуатацію пускових об’єктів здійснено наближення із вересня-грудня п.р. на попередні місяці субвенції на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій на суму 100,1 млн.грн.

 

Рік

У порівнянні з фактом 2013 року плановий обсяг трансфертів загального фонду на 2014 рік для області збільшився на 458,5 млн.грн. або на 5,7% і склав 8 509,6 млн.грн.

За 4 місяці поточного року із загального фонду Державного бюджету перераховано трансфертів в обсязі 2 671,3 млн.грн., що на 397,4 млн.грн. або на 17,5% більше проти відповідного періоду минулого року.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)