АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Вересня 2012

Читайте также:
  1. Вересня 2013 року у м. Маріуполі
  2. М. Відень 20 вересня 2013р.

Прес-анонс

 

 

VI ВЕЛИКИЙ СКУЛЬПТУРНИЙ САЛОН

У Мистецькому Арсеналі

вересня 2012

 

ВЕЛИКИЙ СКУЛЬПТУРНИЙ САЛОН – найбільший в Україні арт-форум, присвячений мистецтву скульптури 13 вересня відкриє осінній сезон у Мистецькому Арсеналі. Це єдиний у нашій країні художній проект, який різносторонньо відображає процеси, що відбуваються у сучасній українській скульптурі, а також знайомить аудиторію із творами всесвітньовідомих скульпторів, чиї імена вже увійшли в історію мистецтва.

Cпеціальним гостем цьогорічного скульптурного форуму стане ­відомий британсько-ізраїльський скульптор Цадок Бен-Давид (Zadok Ben-David), який в рамках Великого скульптурного салону презентує персональну виставку - три грандіозні та найбільш відомі інсталяції художника «Еволюція та теорія», «Чорне поле», «Чорні квіти» вперше буде представлено українській аудиторії.

«Еволюція та теорія» (Evolution and Theory, 1999) – інсталяція площею 400 кв. м - композиція із скульптур (алюміній, ручне вирізання) розмірами від кількох сантиметрів до трьох метрів, створених на основі ілюстрацій природознавчих підручників 19 ст. Автор апелює до наукового самоусвідомлення людства та його ігрової природи у процесі наукового пізнання.

«Чорне поле» (Blackfield, 2008 – 2012) інсталяція складається із 17 тисяч квітів, виконаних у тій же техніці, та символізує циклічність життя і смерті, художник вводить глядача у гру, у якій залежно від точки споглядання глядача робота кардинально змінює свій зміст та пропонує безліч інтерпретацій, так само як інсталяція «Чорні квіти» (Blackflowers, 2010 – 2012), дехудожник використовує тінь як символ втраченого зв’язку сучасної людини з природою.

 

Персональні виставки Цадока Бен-Девіда з незмінним успіхом проходять по всьому світові – від Лондона до Південної Кореї, привертаючи увагу тисяч відвідувачів. У 1988 році Цадок Бен-Девід представляв Ізраїль на Венеційській бієнале, а у 2008 році його було обрано офіційним скульптором Олімпійських ігор у Пекіні. Цадок Бен-Девід є лауреатом численних нагород та премій, серед яких – Перший приз 14 міжнародної бієнале у Португалії (2007) та премія Музею Тель-Авіва за досягнення у скульптурі (2005).

У 2010 р. інсталяція Бен-Девіда “ Human Nature ” («Людська природа») в Музеї Тель-Авіва зібрала безпрецедентну кількість відвідувачів та побила рекорд відвідуваності за всю історію музею. Його роботи знаходяться у поважних державних і приватних зібраннях Європи, Східній Азії, Сполучених Штатів, Ізраїлю і Австралії.

Також, Великий скульптурний салон 2012, представить твори понад 40 провідних українських майстрів скульптури, які презентують яскраву палітру тенденцій сучасної української пластики.

__________________________________


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)