АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Технікум будується, розвивається, примножує свої досягнення, зберігаючи свої багаті традиції

Читайте также:
  1. Становлення неокласичної традиції. Кембриджська школа.

Зараз Павлоградський технікум Державного ВНЗ “НГУ” – навчальний заклад І рівня акредитації. Освітня діяльність технікуму здійснюється на підставі ліцензії МОН України (серія АВ №585978 від 22.07.2011 р.).

Випускники технікуму стали досвідченими майстрами, технологами, конструкторами, фахівцями, що вміло керують виробничими колективами підприємств та організацій. Значна частина випускників продовжує свою освіту в Державному вищому навчальному закладі “Національний гірничий університет” та інших вищих навчальних закладах ІІІ-IV рівнів акредитації.

Викладачі Павлоградского технікуму – творчі, ініціативні, грамотні спеціалісти, що вболівають душею за улюблену справу. За час існування технікуму підготовлено біля десяти тисяч спеціалістів для машинобудівної, вугільної промисловості, а також для організацій та установ всіх форм власності міста та регіону.

В технікумі працюють 4 відділення: 3 денних, 1 заочне; 11 циклових комісій об’єднують 78 викладачів, з яких 4 є провідними фахівцями підприємств регіону і працюють на засадах сумісництва.

Контингент студентів Павлоградського технікуму складає більше 1200 осіб: близько 75% – на денному та 25% – на заочному відділенні.

Підготовка молодших спеціалістів в Павлоградському технікумі Державного ВНЗ “НГУ” ведеться за 7 спеціальностями:

· Діловодство

· Бухгалтерський облік

· Обслуговування комп’ютерних систем і мереж

· Підземна розробка корисних копалин

· Експлуатація та ремонт гірничого електромеханічного обладнання та автоматичних пристроїв

· Технологія обробки матеріалів на верстатах та автоматичних лініях

· Організація перевезень і управління на автотранспорті

 

9. http://pavlograd-official.org/category/news


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)