АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Приватний пансіонат «Оскар»,смт.Лазурне(Херсонська обл..)

Читайте также:
  1. Змішана економіка і приватний сектор. Домогосподарства як підсистема приватного сектора економіки
Пансіонат з приємною атмосферою та затишком, котедж з 2-х, 3-х, 4-х місними номерами різного рівня комфортності (зі зручностями на території, а також – в номері(душ,туалет, гаряча вода, телевізор вентилятор). Всі номера оснащені м’якими, необхідними, зручними меблями. Біля кожного номера є столик зі стільчиками для відпочинку на свіжому повітрі. Також Ви можете замовити харчування 3-х разове – 100 грн.(або сніданок – 30 грн,обід – 40 грн. та вечеря – 30 грн.). Можливе замовлення страви під замовлення. Є дві великі кухні для індивідуального приготування, оснащені холодильниками, газ.плитами та необхідним посудом. Поряд з кухнею велика літня площадка під накриттям, де ви можете відпочити, подивитись телевізор, поїсти шашлики та приємно провести час! Для дітей є дитяча ігрова площадка, а також є стоянка для авто. Відстань до моря займе у Вас 15 хв.ходу. 7 хвилин до Джарилгачського заливу- з лікувальними грязями, які з великим успіхом позбавлять Вас від різноманітних захворювань. Відпочиваючим у цьому пансіонаті(за додаткову плату) передбачені екскурсійні поїздки: Аква-парк, заповідник «Асканія Нова», гейзер(цілюще джерело).
Ціни на проживання 2013 2-х,3-х, 4-х місні номера(без зручностей).На території туалети, душі з гарячою водою постійно. За бажанням в номер можна поставити телевізор зі супутниковим телебаченням та вентилятор (за додаткову плату).
Місяць червень липень Серпень
Ціна з чоловіка,10дн 450 грн 550грн 550грн
Ціни на прживання 2013 2-х, 3-х, 4-х місні номера (без зручностей) На території туалети, душі з гарячою водою постійно.За бажанням можна поставити телевізор зі супутниковим телебаченням та вентилятор (за додаткову плату)
Місяць червень липень серпень
Ціна з чоловіка,10дн 450 грн 500 грн 500грн

2-х, 3-х місні номера (зі зручностями). Туалет, душ, телевізор, вентилятор в номері.
Місяць червень липень Серпень
Ціна з чоловіка,10дн 800 грн 1100грн 1100грн

 

Місяць червень липень серпень
Ціна з чоловіка,10дн 800 грн 1000 грн 1000грн


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)