АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Конкурентні переваги

Читайте также:
  1. Антиконкурентні дії органів влади, місцевого самоврядування, адміністративно - господарського управління і контролю
  2. Антиконкурентні узгоджені дії

БІЗНЕС-ПЛАН

Українського інформаційного агентства

BENEFIT

Дата створення: 21.12.2011

 

Зміст

 

 

Анотація

Резюме

1 КОРОТКА ХАРАКТЕРИСТИКА ПІДПРИЄМСТВА

2 АНАЛІЗ СИТУАЦІЇ НА РИНКУ

3 ОПИС ІНВЕСТИЦІЙНОГО ПРОЕКТУ

3.1. Товари і послуги

3.2. Приміщення й устаткування

4 ВИРОБНИЧИЙ ПЛАН

4.1. Місцезнаходження фірми

4.2. Опис виробничого процесу

5 ОРГАНІЗАЦІЙНИЙ ПЛАН

5.1. Форма власності і структура фірми

5.2. Організаційна структура керування фірмою

5.3. Робоча сила, не зв'язана з керуванням. Кадрова політика фірми

6 ФІНАНСОВИЙ ПЛАН

 


Резюме

Мета бізнесу. Даний проект являє собою створення нового підприємства, ТзОВ «Українське інформаційне агентство BENEFIT» з трьома засновниками й участю позикового капіталу у формі лізингу чи кредиту на покупку устаткування в сфері надання послуг фотодруку, редагування і відновлення фотознімків а також розробку сайту, де розміщуватимуться світлини із подій Львова та України для ЗМІ.

Для успішної реалізації проекту необхідно забезпечити виторг не менш 15 тис. дол. у перший рік реалізації проекту.

Можливості бізнесу і стратегія реалізації.

Місія агентства «Benefit» – розвиток документального та репортерського фото в Україні. Передача достовірної фотоінформації для суспільства та збереження її для нащадків. Наша цільова аудиторія – всі види друкованих та інтернет-ЗМІ а також приватні особи та підприємства по всій території України, а також за її межами.

Агенство існує у вигляді сайту, де замовник може ознайомитись із нашими роботами. На сайті клієнти можуть преглянути каталог рубрик і замовити світлини.

Своїм клієнтам ми пропонуємо такі рубрики:

Спорт (фото від 10$)

Життя (від 5$)

Культура (від 10$)

Архітектура (від 5$)

Політика (від 10$)

Персони (від 15$)

 

Окрім того підприємство виготовляє листівки з фотографіями Львова.

Також агентство надає фотопослуги. В даний час ринок фотопослуг розвивається досить високими темпами, і хоча підвищений інтерес до послуг фотофірм починає вгасати, даний вид товарів завжди буде користатися популярністю, тому що фотографії стали невід'ємною частиною життя будь-якої родини. Потенційними споживачами фірми є як постійно проживаюче населення міста Львова, так і гості міста.

Конкурентні переваги.

Фотоагенство не має конкурентів на цьому ринку, так як він є ще неосвоєний. Конкуренцію можуть скласти репортери, які працюють при редакціях видань. Однак редактору вигідніше придбати фото, ніж оплачувати роботу своєму працівникові. Щодо фото послуг, то в даний час цей ринок розвивається досить високими темпами і достатньо сформувався. У даний момент на ринку м. Львова працюють близько 14 фірм, що надають фотопослуги, причому найбільш великими і потенційно серйозними конкурентами є лише 2-3 фірми. Слід зазначити, що устаткування практично усіх фотофірм значно застаріло, є малопродуктивним і, найчастіше не дозволяє одержувати знімки високої якості.

Основними конкурентними перевагами даного проекту є:

1) використання нового високопродуктивного обладнання;

2) основною стратегією конкурентноздатності проектованої фірми буде комплексна стратегія по зниженню цін, підвищенню якості і рівня обслуговування з метою проникнення на ринок і розширення обсягу продажів.

3) зниження витрат за рахунок високої продуктивності устаткування, підвищення якості обслуговування, зниження цін, більш повного задоволення споживачів за рахунок розширення спектра послуг і введення гнучкої системи знижок.

Фінансові ресурси, необхідні для здійснення проекту складають 15 тис. доларів США, у тому числі власні кошти ініціаторів проекту. Частину коштів підприємство візьме в кредит. Інша частина – інвестиції власників.

Прогнозовані фінансові результати. Чистий прибуток за п'ять років складе 100 тис. доларів США.

Бажана організаційно-правова форма реалізації проекту – товариство з обмеженою відповідальністю.

 


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)