АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Ін Тайм

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ УКРАЇНИ

НАЦІОНАЛЬНИЙ ТРАНСПОРТНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

Факультет «Транспортних та інформаційних технологій»

Кафедра «Транспортного права і логістики»

 

Курсова робота

З дисципліни «Логістика»

На тему: «Оцінка пріорітетностей за методом аналізу ієрархій»

 

 

Виконав:

ст. гр. УТ III-1

Самар Андрій

Перевірила:

Воркут Т.А.

 

Київ – 2012 р.

 

Зміст

1. Вступ

2. Опис підприємств, що розглядаються

3. Якісна модель проблеми

4. Висновки до першого розділу

5. Визначення пріоритетності об’єктів дослідження

6. Матриці оцінок

7. Визначення рангів об’єктів дослідження

8. Висновок

9. Використана література


 

Вступ

Документ «Правила від 20.08.2001 № 542» Мінтрансу України визначає, що являється дрібними відправленнями вантажів в Україні.

Наявність великої кількості автоперевізників значно загострила конкуренцію на ринку автотранспортних послуг, що змушує власників автотранспорту шукати нові конкурентні переваги, а це в свою чергу, обумовлює необхідність пошуку нових конкурентних переваг. На думку ряду дослідників, конкурентні переваги у сфері автомобільних перевезень сьогодні – це підвищення якості і зниження фінансових витрат від неефективно організованих перевезень, надання великого спектру послуг, поліпшення обслуговування клієнтури, своєчасне реагування на зміну транспортних послуг. Підвищенню ефективності доставки вантажів сьогодні приділяється недостатня увага не дивлячись на те, що доля транспортних витрат, що враховуються при формуванні цін на кінцеву продукцію, доходить до 50%. Дрібнопартіонні перевезення переважно доводяться на транспортні системи великих і середніх міст, які накладають ряд серйозних технічних обмежень, що ускладнюють процес організації перевезень дрібнопартіонних вантажів: обмеження за швидкістю і напряму руху, обмеження за часом та інші. Організація дрібнопартіонних перевезень в транспортних системах міст пов'язана з аналізом великих масивів даних (число постачальників, число перевізників, число вантажоодержувачів, кількість і вантажопідйомність автомобілів, об'єм попиту по кожному вантажоодержувачеві). Крім того, в транспортних системах міст велика роль випадкових чинників зовнішнього середовища, які дуже складно враховувати заздалегідь при плануванні (моделюванні) вантажоперевезень, наприклад, – аварії, автомобільні пробки і тому подібне.

В даній роботі для порівняння будуть представлені три компанії, що надають послуги кур’єрської доставки вантажів. Даними компаніями являються САТ, Ін Тайм та Гюнсел.

ГЮНСЕЛ

У 1997 році почала своє існування компанія «Гюнсел».

Свій шлях компанія почала з надання послуг пасажирських автобусних перевезень, але незабаром зуміла розширити список своїх можливостей. Завдяки високому професіоналізму своєї команди, відпрацьованим схемам роботи та наявності найновішої технічної бази компанія зайняла лідируючі позиції також і в сфері вантажних перевезень; додала до списку можливих сервісів послугу експрес доставки поштових відправлень по всій Україні.

Компанія «Гюнсел» неодноразово нагороджувалася дипломами і грамотами Міністерства транспорту України та Всеукраїнської асоціації автомобільних перевізників за розвиток транспортної інфраструктури України та високий рівень обслуговування.

Послуги:

  • Автобусні перевезення пасажирів
  • Надання нижче наведених послуг з перевезення багажу, в містах, де знаходяться наші представництва:
  • Експрес доставка;
  • Доставка в наше представництво;
  • Послуга відстеження вантажу;
  • Попередній розрахунок вартості перевезення та інших платежів;

Надання інформації про вантаж.


Ін Тайм

Транспортна компанія «Ін-Тайм» заснована 31 травня 2002 р. в м.Запоріжжя.
За 9 років роботи компанія «Ін-Тайм» завоювала лідируючі позиції на ринку експрес перевезень України. Ми доставляємо вантажі вагою від 100 грам до 10 тон в будь-який населений пункт країни. Клієнтів обслуговує 268 представництв в 191 місті та іх кількість постійно збільшується. На сьогоднішній день компанія «Ін-Тайм» надає своїм Клієнтам повний комплекс послуг експрес доставки вантажів.

Пропонуємо:

  • доставку вантажів за схемами Склад - Склад, Склад - Двері, Двері - Склад, Двері - Двері
  • кур'єрську доставку
  • послуги складського зберігання (перші 10 днів безкоштовно)
  • упаковку вантажів
  • перевезення палет
  • доставку документів
  • видачу вантажів за дорученням
  • «Ін-Тайм на ринках» (відкриті представництва на оптових ринках України)
  • спеціальні тарифи на перевезення автомобільних шин та дисків

 

 

САТ

Транспортна компанія «САТ» здійснює термінову доставку вантажів вагою від 5 грам до 5 тонн щоденними рейсами по Україні, охоплюючи 50 населених пункти та надаючи своїм клієнтам високоякісний сервіс та додаткові послуги. Добре налагоджена мережа підрозділів компанії дозволяє здійснювати перевезення вантажів за 24-48 годин без обмеження мінімального розміру та ваги вантажу. Потреба в наших послугах виникає тоді, коли вага або об'єм вантажу недостатній для повного завантаження окремої машини. Ми знімаємо обмеження на мінімальну вагу та робимо відправку такого вантажу в інше місто України економічно вигідним. Особливо це стосується промислових товарів (В2В), що мають вибірковій попит та постачаються на замовлення.

Наша стратегія:
Виведення компанії на новий оптимізований рівень роботи, що забезпечуватиме якість та швидкість обслуговування.


Команда:
В компанії САТ працює команда однодумців притримуючись головної мети компанії – забезпечити надійність маршрутних перевезень та найкращим чином задовольнити потреби клієнтів. Ми виконуємо те, що обіцяємо і ми чесні з нашими клієнтами, оскільки ваша довіра є наше найбільше досягнення.


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)