АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Епізод 1

Читайте также:
  1. Епізод 2
  2. Епізод Перший.
  3. Епізод перший: Азгард
  4. Епізод перший: Війна і кохання

Театралізований концерт до Дня Св. Валентина

Кохання як у казці

Початок концерту о 16.00

Місце проведення - Палац культури першотравневий.

Дійові особи:

Принц - Дзеркало

Відьма

Білосніжка

Стас Михайлов

Едвард Кален

Влад Яма

Маска

Джеймс Бонд

Сергій Звєрєв

 

Перед початком концерту у вестибюлі лунає інструментальна музика. Вхід у зал прикрашений в стилі Середньовіччя. Глядачів зустрічають дівчата з народного агіттеатру «Ритм» вдягнені у бальні сукні Середньовіччя. Кожному глядачу при вході у зал вручається роздрукована у форматі А4 програмка, стилізована під дзеркало.

У залі для глядачів теж лунає інструментальна музика. Завіса закрита. З лівої стороні сцени висить екран, на якому зображені тіні двох закоханих та напис «Кохання як у казці».

Епізод 1.

«Самозакоханий Нарцис»

Лунають фанфари. Звучить інструментальна музика. Текст диктора.

Диктор. Коханню час, коханню сила.

Могутніших нам чар і не знайти

Коли кохати будеш щиро

Ти зможеш зло перемогти

Дивись вперед, можливо будеш другом

Та почуття візьме своє

Воно завжди поряд нас ходило

Побачив я крізь час тебе.

Зустрічайте його величність принц усіх казкових королівств.

В записі лунає твір В.А. Моцарта «Маленька нічна серенада Рондо». Світлова пушка висвітлює вхідні центральні двері залу. У дверях стоїть принц поряд дві його фрейліни (дівчата що зустрічали глядачів), вони поправляють його корону, та передають йому дзеркало. Принц тримаючи в руках дзеркало, та постійно дивлячись у нього проходить залу в напрямку сцени, за ним посміхаючись ідуть його дві фрейліни, вони кокетно підморгують глядачам, піднімаються на авансцену. Принц посміхається, дивиться на фрейлін, фрейліни знову поправляють йому корону та шепочуть щось йому на вухо. Принц з гордо піднятою головою жестом наказує їм піти. Фрейліни сміються та швидко йдуть за завісу. На авансцені залишається принц. Лейтмотивом лунає твір В.А. Моцарта «Маленька нічна серенада Рондо».

Принц. (До глядача) ось всі кажуть «Любов врятує світ»! Особисто я вважаю - це нісенітниця! Ну кому вона потрібна!? Любиш ти когось, вона любить тебе, і начебто у вас все супер, вже мрієте про весілля, про дітей і про те що помрете в один день. Таке буває тільки в казках та фільмах! (Насміхаючись) він вампір, любить звичайну дівчину, і всі плачуть «Ось це любов»! Ха! Але ж ніхто не замислюється про їх майбутнє. Взагалі, хтось із вас думав про продовження..? (замислився) Набагато простіше жити вільно, без зобов'язань. Особисто я вважаю краще любити себе! Себе я ніколи не ображу! Буду любити себе завжди! І ніхто мені не потрібен. Адже я такий красунчик (дивиться в дзеркало).

Звучить звук блискавки, з бічної двері залу виходить Відьма вдягнена у все червоне, її освітлюють світловою пушкою. Починає грати таємнича мелодія. Відьма проходить поміж рядів з глядачами, та стає перед сходами на сцену у центрі зали. На сцені прибирається світло для створення похмурної обстановки. Принц висвітлюється світловою пушкою.

Відьма. (Звертаючись до принца) і хто це у нас такий самозакоханий? А чи не здається вам юний принц, що рано ви перестали вірити в кохання? А сьогодні ще й день всіх закоханих, невже ви його зустрічаєте один.

Принц. (Розглядаючи відьму) т ак один. Подумаєш, День закоханих!

Відьма. (Замислюючись) о тже. Ви стверджуєте, що справжнього кохання не існує, і кохати потрібно тільки себе!? Та ви нарцис!

Принц. (До відьми) краще бути нарцисом, ніж підкаблучником! І взагалі не народилася ще дівчина, яку я покохаю!

Відьма. (Таємничо) а чи знаєш ти, що колись дуже давно, один священик Валентин віддав життя своє, тільки тому, що не дивлячись на заборону влади, повінчав двох закоханих. Та до кінця днів своїх не переставав захищати кохання. А ти так захоплено говориш про те, що кохання немає.

Принц. От прив'язалася на мою голову, ну той що, захищав він цю вашу любов. Що в ній особливого?!

Відьма. Бідний хлопчик…

Принц. (З насмішкою) н у чому ж бідний, он як мене красою обдарували.

Відьма. Я, можу тобі допомогти .(Звучить таємнича мелодія та грім, світла стає менше, висвітлюється лише відьма. Відьма повільно підіймається по сходах до принца) Життя у дзеркалі тебе чекає, дивися на людей тепер ти так. Лише коли кохання тебе осяє. Ти вийдеш в світ …(Сміється, лунає блискавка, грім). Хай буде так!

Відьма повертається до принца, в цей час включається дим машина, так, що героїв стає не видно. Включається стробоскоп, звучить таємнича мелодія. На фоні диму лунає сміх відьми. Принц з відьмою йдуть за куліси. Завіса повільно відкривається. Звучить фонограма(-1) з репертуару Christina Aguilera «Castle walls». На другому плані сцени стоять учасниці Народного хореографічного ансамблю «Тернівчанка», вони виконують хореографічну композицію «контемп».

На сцені біля французької завіси стоїть велике старинне дзеркало у стилі Середньовіччя, переплетене квітами. Від дзеркала стоять ліхтарі за декоровані під поручні. На французькій завісі з обох сторін закріплені два ангела, в центрі велике серце прикрашене гірляндами.


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)