АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Яка відносна частка правопорушень здійснюється у нашій країні особами, котрі знаходяться у стані алкогольного сп'яніння?

Яке твердження щодо дії алкоголю є неправильним, хибним?

2. Відомо, що вже через дві години після вживання алкоголь повністю всмоктується живими тканинами завдяки крові, яка розносить його по усьому організму людини. Якою є концентрація алкоголю у мозку людини за умови, що його концентрація у крові прийнята за 100%?

Відомо, що алкоголь, який потрапив усередину людського організму, поступово руйнується і основна його частина протягом 2-3 тижнів виводиться з організму. Наскільки довго алкоголь зберігається при цьому у головному мозку?

Відомо, що внаслідок протікання окислювальних і бродильних процесів в організмі людини завжди присутній алкоголь у мінімальній концентрації. Назвіть цю мінімальну концентрацію алкоголю.

Відомо, що в Україні відповідальність за керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння настає у разі, коли результат тесту у видихуваному повітрі перевищує встановлену величину. Назвіть цю величину.

Відомо, що відразу після вживання алкогольних напоїв в організмі людини починаються процеси всмоктування (абсорбції) етанолу, розподілу, перетворення (біотрансформації), а також виведення (екскреції, елімінації) його. Яка частка алкоголю виводиться з організму людини щогодини?

Всесвітня організація охорони здоров’я (ВООЗ) встановила, що вживання алкоголю більше 8 літрів на одного споживача за рік призводить до деградації та виродження нації. Яку приблизно кількість алкоголю споживає за рік середньостатистичний українець?

Відомо, що відразу після вживання алкогольних напоїв в організмі людини починаються процеси всмоктування (абсорбції) етанолу, розподілу, перетворення (біотрансформації), а також виведення (екскреції, елімінації) його. Яка відносна частка всмоктаного організмом алкоголю виводиться з організму із повітрям, що видихається і сечею?

Яка відносна частка нещасних випадків у побуті спричинена зловживанням алкоголю?

Яка відносна частка вуличного травматизму спричинена вживанням алкогольних напоїв?

Яка відносна частка дорожньо-транспортних пригод (ДТП) виникає через провину водіїв, які вжили алкогольні напої?

Яка відносна частка правопорушень здійснюється у нашій країні особами, котрі знаходяться у стані алкогольного сп'яніння?

13. У скільки разів зростає ймовірність наразитися на небезпеку для працівника промисловості при вмісті алкоголю в його крові від 0,3 до 0,9‰?

14. У скільки разів зростає ризик наразитися на небезпеку для працівника промисловості при вмісті алкоголю в його крові від 1,0 до 1,4‰?

15. У скільки разів зростає ризик наразитися на небезпеку для працівника промисловості при вмісті алкоголю в його крові близько 1,5‰?


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)