АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Лайт-контакту: усі поєдинки, 2 раунди по1,0 хв

Читайте также:
  1. Для семі-контакту, семі-хард-боксингу: усі поєдинки, 1 раунд по 1,0 хв.

Хлопців та дівчат 2005 - 2006 р.р.н.:

Для семі-контакту: усі поєдинки, 1 раунд по 1,0 хв.

Для лайт-контакту: усі поєдинки 2 раунди по1,0 хв.

СОЛЬНІ КОМПОЗИЦІЇ: 1997-1998 р.н. та 1999-2000 р.н. без вагових категорій:

Хлопці зі зброєю та без зброї;

Дівчата зі зброєю та без зброї.

СЕЛФ - ДЕФЕНС: 1997-1998 р.н. та 1999-2000 р.н. без вагових категорій:

Хлопці зі зброєю та без зброї – демонстрація 3 технічних дій

Дівчата зі зброєю та без зброї – демонстрація 3 технічних дій

«ПЕРШІСТЬ УКРАЇНИ з КІКБОКСИНГУ WPKA серед ШКОЛЯРІВ” проводиться за правилами змагань ГО «Український Союз Кікбоксінгу».

Спортивна форма та екіпіровка учасників

Всі спортсмени повинні бути екіпіровані згідно з існуючими правилами змагань з кікбоксингу ГО «Український Союз Кікбоксінгу»: футболка, штани кікбоксерські, шлем, капа, фути, захист гомілки, захист паху та грудей (для дівчат), рукавички боксерські - 10 унцій, а також рукавички для семі-контакту.

Рукавички повині бути по кольору кута, у КРАСНОМУ КУТІ - КРАСНІ РУКАВИЧКИ,у СИНЬОМУ КУТІ - СИНІ РУКАВИЧКИ. Без належної форми та екіпіровки спортсмени до змагань не допускаються,

Умови фінансування

 

Витрати на організацію та проведення «ПЕРШОСТІ УКРАЇНИ з КІКБОКСИНГУ WPKA серед ШКОЛЯРІВ” передбачаються за рахунок коштів ГО «Український Союз Кікбоксінгу» та інших позабюджетних надходжень, залучених Союзом.

Нагородження переможців та призерів змагань передбачається за рахунок коштів ГО «Український Союз Кікбоксінгу».

Витрати на відрядження учасників змагань та тренерів (проїзд в обох напрямках, сплату за помешкання, харчування, добові, збереження заробітної платні) - несуть організації, що відряджають.

Нагородження спортсменів

Спортсмени, які стали переможцями та вибороли призові місця у

«ПЕРШОСТІ УКРАЇНИ з КІКБОКСИНГУ WPKA серед ШКОЛЯРІВ” нагороджуються медалями та дипломами відповідних ступенів. Спортсменам, які виконали норматив Єдиної спортивної класифікації України з кікбоксингу W.P.K.A. присвоюються відповідні звання.

8. Підготовка спортивних споруд:

Відповідно до постанови Кабінету міністрів України від 26 квітня 2004 року № 1274 “Про порядок підготовки спортивних споруд та інших спеціально - відведених місць для проведення масових спортивних та культурно-

видовищних заходів”:

- підготовка спортивних споруд покладається на їх власників;

- контроль за підготовкою спортивних споруд та забезпеченням безпеки під час проведення змагань здійснює робоча комісія, яку утворюють Республіканський комітет по фізичній культурі та спорту АР Крим та відповідні обласні, міст Києва та Севастополя державні адміністрації.

Власник спортивної споруди не менш ніж за 4 години до початку змагань зобов’язаний подати до робочої комісії акт про її готовність до проведення змагань. Невиконання вимог, передбачених цим пунктом, що стали причиною виникнення надзвичайних обставин під час проведення змагань, спонукає до відповідальності.

 


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)