АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Відокремлені підрозділи

Читайте также:
  1. Глава 4 ВІДОКРЕМЛЕНІ ПІДРОЗДІЛИ БАНКУ

 

4.1. «Український вибір» може мати відокремлені підрозділи, які створюються відповідно до цього Статуту у селах, селищах, містах, районах, районах у місті, областях, містах Києві та Севастополі, АР Крим та діють з метою виконання статутної мети (цілей) та завдань «Український вибір», розвитку його структурної мережі.

4.2. Рішення про створення відокремлених підрозділів у селах, селищах, містах, районах, районах у місті приймається Виконкомом «Український вибір» за пропозицією зборів ініціативної групи, що складається з не менш ніж п’яти осіб, які постійно проживають на території відповідної адміністративно-територіальній одиниці та відповідають вимогам, передбаченим пунктом 3.1. цього Статуту.

4.3. У межах села, селища, міста, району, району в місті може бути створено декілька відокремлених підрозділів.

4.4. За пропозицією загальних зборів керівників відокремлених підрозділів, що здійснюють свою діяльність на території АР Крим, області, міст Києва або Севастополя, Виконком «Український вибір» може утворювати регіональні відокремлені підрозділи у АР Крим, відповідній області, містах Києві і Севастополі.

4.5. Відокремлений підрозділ не має статусу юридичної особи.

4.6. Відокремлений підрозділ може мати печатку, штампи та бланки зі своїм найменуванням; відкривати, відповідно до вимог чинного законодавства України, рахунки у банках.

4.7. Діяльність відокремлених підрозділів здійснюється відповідно до чинного законодавства України та цього Статуту.

4.8. Діяльність відокремлених підрозділів, порядок створення керівних органів та їх повноваження, територія діяльності, функції щодо управління коштами та іншим майном визначаються Положенням про відокремлений підрозділ, яке приймається зборами ініціативної групи та затверджується Виконкомом «Український вибір».

4.9. Положення про відокремлений підрозділ не може суперечити нормам цього Статуту.

4.10. Зміни та доповнення до Положення про відокремлений підрозділ приймаються вищим керівним органом відокремленого підрозділу та затверджуються Виконкомом «Український вибір». Виконком «Український вибір» може за власною ініціативою внести зміни до Положення про відокремлений підрозділ.

4.11. Регіональні відокремлені підрозділи забезпечують координацію роботи усіх відокремлених підрозділів, що здійснюють свою діяльність у межах АР Крим, відповідної області, міст Києва та Севастополя.

4.12. Відокремлені підрозділи за рішенням Виконкому «Український вибір» можуть наділятися окремими функціями щодо управління коштами та іншим майном.

4.13. Відокремлений підрозділ має вищий керівний орган – збори членів, та керівника відокремленого підрозділу. Вищим органом регіонального відокремленого підрозділу є збори керівників відокремлених підрозділів, що здійснюють свою діяльність на території АР Крим, відповідної області, міст Києва або Севастополя.

4.14. Керівництво роботою відокремленого підрозділу здійснює керівник, який обирається зборами членів відокремленого підрозділу, затверджується Виконкомом «Український вибір» та діє на підставі Положення про відокремлений підрозділ або на підставі довіреності. Керівник відокремленого підрозділу організовує діяльність членів «Український вибір», забезпечує облік членів, що приймаються до організації відокремленим підрозділом, виконує інші повноваження.

4.15. На підставі рішення вищого керівного органу відокремленого підрозділу, для належної організації роботи, можуть утворюватись також інші керівні органи відокремленого підрозділу.

4.16. Член «Український вибір» може належати лише до одного відокремленого підрозділу.

4.17. У разі припинення діяльності відокремленого підрозділу його кошти та інше майно передаються до «Український вибір».

4.18. Для координації діяльності відокремлених підрозділів, створених в межах однієї адміністративно-територіальної одиниці, на загальних зборах керівників таких відокремлених підрозділів може бути створена Територіальна Рада «Український вибір» (далі – Територіальна Рада).

4.19. Територіальна Рада є координаційно-консультативним органом, порядок діяльності якого визначається загальними зборами керівників відповідних відокремлених підрозділів.

4.20. Голова Територіальної Ради обирається на загальних зборах керівників відповідних відокремлених підрозділів та затверджується Виконкомом «Український вибір».

4.21. У межах однієї адміністративно-територіальної одиниці може бути створена лише одна Територіальна Рада.

4.22. Територіальна Рада вправі приймати рішення та рекомендації щодо діяльності відокремлених підрозділів, що створені в межах відповідної адміністративно-територіальної одиниці. Такі рішення та рекомендації є обов’язковими для виконання всіма відокремленими підрозділами, що створені в межах відповідної адміністративно-територіальної одиниці.

4.23. У випадку створення в АР Крим, відповідній області, містах Києві або Севастополі регіонального відокремленого підрозділу діяльність Територіальної Ради АР Крим, відповідної області, міст Києва або Севастополя припиняється.

4.24. Рішення будь-якого відокремленого підрозділу, рішення та рекомендації будь-якої Територіальної Ради можуть бути змінені або скасовані Виконкомом «Український вибір».

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)