АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ОРГАНІЗАЦІЙНИЙ КОМІТЕТ

Читайте также:
  1. Комітети Верховної Ради України четвертого скликання
  2. Організаційний внесок
  3. Правоохоронні органи у системі державної влади в Україні та їх участь у протидії економічним злочинам (МВС, СБУ, Митний комітет, податкова міліція)
  4. Правоохоронні органи у системі державної влади в Україні та їх участь у протидії економічним злочинам (МВС, СБУ, Митний комітет, податкова міліція)

IX Міжнародної науково-практичної конференції

«СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНІ РЕФОРМИ

В КОНТЕКСТІ ІНТЕГРАЦІЙНОГО ВИБОРУ УКРАЇНИ»

Листопада 2013 року

Прийом робіт до 15.11.2013 року

Матеріали конференції будуть розміщені на WEB-ресурсі науково-практичних конфе­ренцій за адресою http://www.confcontact.com і видані окремою збіркою (з присвоєнням йому ISBN, УДК і ББК), який буде розісланий учасникам конференції, а також в найбільші ВНЗи і науково-технічні бібліотеки. Термін випуску збірнику 06.12.2013р.

Мета конференції – розробка нових напрямків розвитку економіки; обговорення регіональних, галузевих і мікроекономічних аспектів трансформаційних змін економіки України; геоекономічні і геополітичні виклики, і інтеграційні перспективи України; обговорення досягнень у перепідготовці та професійній адаптації спеціалістів в області економіки; створення і розвиток науково-дослідницького співтовариства студентів, аспірантів, молодих викладачів і співробітників ВНЗів і наукових організацій; залучення провідних вчених до обговорення і оцінки сучасних проблем.

 

ОСНОВНІ ТЕМАТИЧНІ НАПРЯМИ КОНФЕРЕНЦІЇ:

Соціально-економічна трансформація в контексті інтеграційного вибору України.

Регіональна економіка і проблеми муніципального розвитку.

Інвестиційні та інноваційні пріоритети діяльності економічних суб'єктів.

4. Стратегія підприємства на сучасному етапі становлення економіки України (підприєм­ниць­ка діяльність, маркетинг, облік, аудит, консалтинг).

Економіка природокористування та енергозбереження.

Розвиток інформаційних систем в економіці.

Альтернативні методики викладання в економічних ВНЗах.

ОРГАНІЗАЦІЙНИЙ КОМІТЕТ

Голова оргкомітету:

Корецький М. Х. – д. держ. упр., професор, Заслужений діяч науки і техніки України, проректор з наукової роботи та міжнародних зв’язків Національного університету водного господарства та природокористування, м. Рівне.

Члени оргкомітету:

· Бакуменко С. Д. – д. держ. упр., професор, Заслужений діяч науки і техніки України, проректор з наукової роботи Академії муніципального управління, м. Київ;

· Дацій О. І. – д. е. н., професор, Заслужений працівник освіти України, директор Науко­во-навчального інституту регіонального управління та місцевого самовряду­вання Академії муніципального управління, м. Київ;

· Бутко М. П. – д. е. н., професор, завідувач кафедри менеджменту організацій та дер­жавного управління Чернігівського державного технологічного університету.

 

Відповідальний редактор: Біла Катерина Олексіївна

Контактний телефон в робочі дні с 900 до 1700:

+38 (067) 972-90-71 Єпішко Марина Григорівна


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)